Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
-
Vendég
Ráadásul a kezdeti eufória után kezdek visszaszokni zenén a sztereóra
Zenehallgatás közben ritkán nézek TV-t
sajti
Azt ugye tudod, hogy anno annak idején kényszerűségből lett a zene csak sztereó? (a barázdák két oldala miatt)
Na volt azért quadro lemez is. Persze analógban, lemezen macerás kissé. Magnóval persze simán menne, de valahogy mégsem terjedt el.
Nekem nem az a bajom, hogy a sokcsatornás eleve rosszabb. Hanem hogy nagyon sok kiadványnál öncélú játszadozások áldozata lesz a +3 csatorna. Igazi jó térhatású felvétel kevés van, pláne lineáris PCM kiadásban...
sajti
sajti
Azt ugye tudod, hogy anno annak idején kényszerűségből lett a zene csak sztereó? (a barázdák két oldala miatt)
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
sajti
De a fekete-fehér tv-re talán nem?
sajti
sajti
De a fekete-fehér tv-re talán nem?
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Yonderboi - shallow and profound limited edition
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"
Valaki hallotta már közületek a Queen Greattest Hits 1-2. lemezeket? Igaz a képminőség elég gyenge, de a hang... Ennél garantáltan nem lesz panasz a DTS-re. Ráadásul DTS 96/24, a PCM, mert hogy ez is van rajta, sokkal gyengébb.
Hááááát nem tudom. Eddig nekem mindig jobban tetszett a PCM sáv. A DD-nél és a DTS-nél is mintha nyomott lenne a dinamika, meg valahogy olyan mosott az egész. Ráadásul a kezdeti eufória után kezdek visszaszokni zenén a sztereóra
sajti
mai menü: Phill Collins, Finally The firts farewell tour
dts-ben
Nem vagyok a dts-étől elájulva. Nálam a DD jobbnak tűnik... valahogy a dts halkabb is Nálad hogy van ez?
Ezt nem vettem észre. Sőt talán fordítva van Bár nálam szinte minden lemez DTS-e hangosabb a DD-nél.
Keresgélem CD-n is, de eddig sehol sem találtam
sajti
Valaki hallotta már közületek a Queen Greattest Hits 1-2. lemezeket? Igaz a képminőség elég gyenge, de a hang... Ennél garantáltan nem lesz panasz a DTS-re. Ráadásul DTS 96/24, a PCM, mert hogy ez is van rajta, sokkal gyengébb.
Én hallottam és tényleg fantasztikus. Azon csodálkoztam, hogy hogyan tudták a hangot ennyire feljavítani ezeken a lemezeken. Nem vagyok egy nagy Queen rajondó, de amikor ezt a lemezt néztük ottragadtam a TV elött. SZUPER!
Ez nemtudom mitől függ, de pl. a SW-Egy új remény-nél a képre mentek rá Lucasék, a hang sokkal gyengébb, mint a következő rész. A Queen-nél pont fordított a helyzet.
Én hallottam és tényleg fantasztikus. Azon csodálkoztam, hogy hogyan tudták a hangot ennyire feljavítani ezeken a lemezeken. Nem vagyok egy nagy Queen rajondó, de amikor ezt a lemezt néztük ottragadtam a TV elött. SZUPER!
Nem vagyok a dts-étől elájulva. Nálam a DD jobbnak tűnik... valahogy a dts halkabb is Nálad hogy van ez?
Ez érdekes nekem a DTS sokkal jobban tetszik!
-
Vendég
dts-ben
dts-ben
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
dvd-ről, Peter Gabriel -Growing Up, Live elképesztően jó koncert anyag
Sajnos a hang linear PCM-ben nincsen fent rajta, csak Dolby és DTS. De mert a zene kiváló rajta, ezért ezt még elnézem
sajti
nálam dts- ben megy!
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Sajnos a hang linear PCM-ben nincsen fent rajta, csak Dolby és DTS. De mert a zene kiváló rajta, ezért ezt még elnézem
sajti
Mc Sollar-Playmate
Too Short & Eazy E - Players club
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"
Köszi minenkinek az ajánlatokat! Ma majd délután megpróbálom az összeset meghallgatni itt a neten.
Köszi Gordon! Érdekes, gondoltam, hogy D. Krall.
Hogy On is legyek: most pedig nem Ő az aktuális kedvenc, hanem Peter Cincoti On the Moon című lemeze. A srác a huszas évei elején jár, de valami zseniális dzsessz muzsikus, énekes, zongorista, dalszerző.
Nekem is most nagy kedvenc. Ismered az előző lemezét is az I change the rules-t? Az is nagyon jó sztem még egy picit jobb is mint az On the moon.
nem tudtam megszerezni sehol sem! Esetleg tudsz segíteni nekem ebben?
gordon314.fw.hu
Most hogy igy olvasgatok meg gondolkodom akkor írnék egy olyat ami viszont nem jött be (nekem). Hasonló kategória mint a Cincotti, Jamie Cullum - Twentysomething albumán nekem nem tetszettek az átdolgozások. A többi ami nem átdolgozás az viszonylag nem rossz.
Leva
Őszintén szólva nem emlékszem melyiket hallgattuk a 4 közül. Az egyik nem hibrid, de fejből nem emlékszem melyik nem az.
E-mail-t este tudom majd megnézni!
A kék hosszúszoknyás nem hibrid.
(WHEN I LOOK IN YOUR EYES)