Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kedvenc zenei felvételeim

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

meoláűval már többször szerettem volna fülkapcsolatba lépni de még ne,m sikerült.
Nálam majd meghallgathatod.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: gemini »

A Tátrai féle silány utánzata a latin zenének.

Hááát, én nem akartam ilyen keményen fogalmazni, nehogy belegázoljak Gemini lelki világába, de ha már így kimondtad, akkor muszály egyet értenem veled

Az a lemez véleményem szerint egy tisztességes iparos munka, semmi több. Persze rossznak nem mondanám, csak olyan semmilyen. Ha valaki latin amerikai zenét akar hallgatni, találhat magának ennél százszor jobb darabokat, mind zene, mind pedig hangzás tekintetében.

Tátrai Tibor tud ennél többet is...

nem gázoltál bele
ez megint csak izléés dolga. meoláűval már többször szerettem volna fülkapcsolatba lépni de még ne,m sikerült. lehet hogy utána nekem is ez lesz a vélemyénem, de egyelőre a tátrai albummal sincs semmi bajom, sőt.

21st century Digital Boy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: 21st century Digital Boy »

Hááát, én nem akartam ilyen keményen fogalmazni, nehogy belegázoljak Gemini lelki világába, de ha már így kimondtad, akkor muszály egyet értenem veled

Az a lemez véleményem szerint egy tisztességes iparos munka, semmi több. Persze rossznak nem mondanám, csak olyan semmilyen. Ha valaki latin amerikai zenét akar hallgatni, találhat magának ennél százszor jobb darabokat, mind zene, mind pedig hangzás tekintetében.

Tátrai Tibor tud ennél többet is...
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Akkor ajánlom figyelmedbe a Friday Night In San Francisco című klasszikus albumot ( Philips 800 047-2 ) 
A lemezen Al Di Meola, John McLaughlin és Paco DeLucia játszanak olyan elképesztő virtuozitással, hogy attól garantálta elsápadsz. Tátraiék Latinja ehhez képest csak tétova prüntyögés 

Én is teszek ide mindjárt 3 szavazatot.

Amúgy én az un. latin zenét nem szeretem, de Meola és tsai az bejön. Ugyan nagyon hangulat kell hozzá nekem is, de akkor nagyon jó tud lenni.

igérem potolni fogom. ami még bejön és ma hallgattam is: Babos. nem egy slágereket játszó banda és kissé közel áll az kissebségez, de nekem nagyon tetszik.

Vendég

Akkor ajánlom figyelmedbe a Friday Night In San Francisco című klasszikus albumot ( Philips 800 047-2 ) 
A lemezen Al Di Meola, John McLaughlin és Paco DeLucia játszanak olyan elképesztő virtuozitással, hogy attól garantálta elsápadsz. Tátraiék Latinja ehhez képest csak tétova prüntyögés

Én is teszek ide mindjárt 3 szavazatot.

Amúgy én az un. latin zenét nem szeretem, de Meola és tsai az bejön. Ugyan nagyon hangulat kell hozzá nekem is, de akkor nagyon jó tud lenni.

21st century Digital Boy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: 21st century Digital Boy »

a II.AV BT topicban szo volt a jazzről és bár más stilus mégis erről jutott eszembe, hogy már milyen régen hallgattam a Tátrai-Szűcs: Latin albumát. Nagyon bejön nekem és tervezem a DVD-jük megvásárlását is, biztos vagyok benne hogy annak még jobb hangulata van.

Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

a II.AV BT topicban szo volt a jazzről és bár más stilus mégis erről jutott eszembe, hogy már milyen régen hallgattam a Tátrai-Szűcs: Latin albumát. Nagyon bejön nekem és tervezem a DVD-jük megvásárlását is, biztos vagyok benne hogy annak még jobb hangulata van.

gyrx
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: gyrx »

Tegnap este volt a Sitkei-koncert.... hááát már semmi sem a régi.De azért a Lord ismét hozta magát... nagyon jó hangulatot csináltak    ... igen jól nyomták a számaikat: Tombolhat a szél, Kisfiú, Ragadozók, Szóljon a Rock stb... ja és a kimaradhatatlan Vándor!!!!!!

Hi GYRX !

Szóval itt laksz valahol Vas megyében ?
én is itt lakom, közel Sitkéhez.

Egyszer összejöhetnénk.

Igen itt lakom Vas-megyében, eléggé közel Sitkéhez
Ottvoltál te is a Koncerten???
Esetleg láttad az elöadást a Dallasról ..... ne gondold, hogy én voltam, de király volt !!!!
TV : Philips 21PT5407/01 Sat : Philips DSX6010 DVD/SACD player : Philips DVD763SA CD : Cambridge Audio Azur 640C Erösitö : Cambridge Audio Azur 640A Hangfal : Mission M33 Kábelek : M.N.C & CAT5

LittleL
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 61

Hozzászólás Szerző: LittleL »

Tegnap este volt a Sitkei-koncert.... hááát már semmi sem a régi.De azért a Lord ismét hozta magát... nagyon jó hangulatot csináltak ... igen jól nyomták a számaikat: Tombolhat a szél, Kisfiú, Ragadozók, Szóljon a Rock stb... ja és a kimaradhatatlan Vándor!!!!!!

Hi GYRX !

Szóval itt laksz valahol Vas megyében ?
én is itt lakom, közel Sitkéhez.

Egyszer összejöhetnénk.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect

Vendég

Tegnap este volt a Sitkei-koncert.... hááát már semmi sem a régi.De azért a Lord ismét hozta magát... nagyon jó hangulatot csináltak ... igen jól nyomták a számaikat: Tombolhat a szél, Kisfiú, Ragadozók, Szóljon a Rock stb... ja és a kimaradhatatlan Vándor!!!!!!

Írhatnál bővebben róla a Koncertélmények topicba....

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Nálam most Sisters Of Mercy szól... nagyon szeretem a zenéjüket!!! Gondolom ezzel sokan (vagytok) vannak igy????

bizony! kötelező
sok elektronikus-pop és metál kedvelő egyaránt szereti, nem véletlenül
system

gyrx
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Tegnap este volt a Sitkei-koncert.... hááát már semmi sem a régi.
De azért a Lord ismét hozta magát... nagyon jó hangulatot csináltak ... igen jól nyomták a számaikat: Tombolhat a szél, Kisfiú, Ragadozók, Szóljon a Rock stb... ja és a kimaradhatatlan Vándor!!!!!!
TV : Philips 21PT5407/01 Sat : Philips DSX6010 DVD/SACD player : Philips DVD763SA CD : Cambridge Audio Azur 640C Erösitö : Cambridge Audio Azur 640A Hangfal : Mission M33 Kábelek : M.N.C & CAT5

gyrx
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Nálam most Sisters Of Mercy szól... nagyon szeretem a zenéjüket!!!
Gondolom ezzel sokan (vagytok) vannak igy????

Refresh
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Refresh »

Komplett albumot még nem hallottam tőlük. De lehet, hogy ráállok a dologra. 
A Sensor egy az egy ban nagyon jó, azon kívül csak az első van meg, az már nem olyan tuti, egy-két jó dolog van rajta..

Köszi! Nekem ennyi már elég is ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésemet. :vazeg:
Tv:JVC AV-28BD5EP,Vhs: Panasonic NV SD442,Dvd: Thomson DTH 212(függetlenítve),Receiver: Kenwood KRF-V4060D,Hangfalak: valami KODA csoda. Én képviselem itt a low end kategóriát /emoticons/default_wink2.gif" alt=";)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="15" height="15" />

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Komplett albumot még nem hallottam tőlük. De lehet, hogy ráállok a dologra.
A Sensor egy az egy ban nagyon jó, azon kívül csak az első van meg, az már nem olyan tuti, egy-két jó dolog van rajta..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Refresh
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Legjobb!! 
Ahogy mondod, a Sensor albumot hallottad már tőlük? Az is igen jó lett..

Komplett albumot még nem hallottam tőlük. De lehet, hogy ráállok a dologra. :vazeg:
Tv:JVC AV-28BD5EP,Vhs: Panasonic NV SD442,Dvd: Thomson DTH 212(függetlenítve),Receiver: Kenwood KRF-V4060D,Hangfalak: valami KODA csoda. Én képviselem itt a low end kategóriát /emoticons/default_wink2.gif" alt=";)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="15" height="15" />

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Legjobb!!
Ahogy mondod, a Sensor albumot hallottad már tőlük? Az is igen jó lett..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Refresh
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Camouflage - Love Is A Shield  
Bőven beférne a "szintipop" topicba ha lenne.. ;9

Legjobb!!

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Camouflage - Love Is A Shield

Bőven beférne a "szintipop" topicba ha lenne.. ;9

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

most: black-out: fekete-kékűazota sem tudtak ilyen jot alkotni a fiuk

Vendég

egyik kedves forumtársunk megfertőzött: épp Blackmore's night-ot hallgatok igy szunya előtt.
Nagyon rendes....

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Fufuka »

mai nap a komolyzenéé. Jose Cura puccini áriák!
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

egyik kedves forumtársunk megfertőzött: épp Blackmore's night-ot hallgatok igy szunya előtt.

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Hangolok az esti Hooligans koncertre..

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Fufuka »

Mai menü: Kraftwerk, Radioaktivitat

(remélem jól írtam)
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”