Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Esp-Ltd EC 400 VF gitár

Hangszerek és hangosításuk, stúdiótechnika, rackek, mikrofonok, erősítők, keverők, DSP-k.
Lezárt
gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 862

Esp-Ltd EC 400 VF gitár

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

Reggeli fényben:

Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA

gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 862

Esp-Ltd EC 400 VF gitár

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

Sziasztok.

van egy ilyen eladó gitárom. Ernie Ball húrokkal frissen húrozva, hangszerész által beállítva. Limitált szériás gitár volt... Mahagóni test, ragasztott mahagóni nyak, rózsafa fogólap, sunburst szín. Humbucker hangszedők, felezhetőek. Öblös telt hangja van. Bundok nincsenek megkopva, oktáv felett is pontos, hangolást jól tartja. A hátulján van két nagyobb karcolás, igyekeztem lefényképezni.

Kemény tokkal, hevederrel, hevederen strap lock-kal együtt eladó, így kérek értük 95eFt-ot.  Ha valaki gyorsan lecsap rá, holnap valószínűleg el tudom vinni Pestre, valamint gondolkozom azon, hogy egy fővárosi hangszerboltban bizományos értékesítésre ott hagyom.

Tudok hozzá adni egy Orange Crush 10-es erősítőt gyakorolni, azért 8eFt kérek, valamint van egy Zoom 505-ös effektem is, azt jelképes áron odaadom.

Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA

Lezárt

Vissza: “Hangszerek, megszólaltatás, stúdiótechnika (kínál-keres)”