Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Numark Omni Control Dj Controller
Új ár: 44990 Ft
Én anno 100 ezerért vettem és alig használtam ~30 órát. Buliban soha nem volt.
Csere esetleg érdekel aktív Sub-ra (értékegyeztetéssel), de egyéb ajánlatokat is meghallgatok.
Kihasználatlanság miatt eladó a címben szereplő kontrollerem!Újszerű állapotban, tartozékokkal együtt kerül eladásra.
Maximum 30 órát ha használtam, makulátlan állapotban van.A gépbe gyárilag 24 bit-es kiváló hangzású stereo hangkártya van!!Tulajdonságok:Komplett, professzionális computer DJ csomagHardver kontroller beépített audio I/O interfész-elTartozék a Native Instruments Traktor LE és a MixMeister Fusion Live szoftverMasszív, robosztus megjelenésMeglepően tiszta hangzású, kiváló minőségű hangkártyaMasszív, strapabíró forgó, toló potméterek és gombokEmail-be szívesen küldök róla képeket.Posta/futár/személyes átvétel lehetséges.Igény esetén egy laptop táskát adok mellé, amibe tökéletesen lehet tárolni/szállítani!
ÁR: 49990Ft