Eladásra kínálom igen ritka basszustornyomat!
Alig van róla információ a neten, igyekszem azért mégis diszkréten bemutatni. 2 éve vagyok első tulajdonosa a fejnek, a ládákra már nem mondanám
Randall RB500:
- 500W teljesítmény
- Tiszta,torz csatornák és kompresszort is tudok kapcsolni rá, keverhető a két csatorna működése. Jazztől a metalig tudom ajánlani soksznűsége miatt.
- Effektloop található
- Egy lábkapcsoló is van a torz csatorna ki és bekapcsolásához
- Van az alap EQ de még a Buttom és Definition gombokkal tudom fokozni az egésznek a hangját.
- Beépített -10DB funkció is van a szép de mégis halk hangszínekért hogy egy kis helyen is helyt álljon az erőmű.
- Képen látni hogy akad még néhány funkciója ami különlegessé teszi
- Neutrik kábelekkel és sima ládajack kábelekkel is használható - adok mindegyiket hozzá :)
Randall RB410XJM láda :
- 600W teljesítmény
- 4x10"-os hangszórókkal (gondolom Celestion V30ak)
- A Flat funkcióját nagyon nem tekergettem
- Neutrik és jackláda kábelekkel is csatlakoztatható a fejhez és kötésbe is tudom kötni neutrikkal.
- köszép/magas tartoményok szólnak ha osztódik egy 115-ös ládával
Randall RB115XJM láda:
- 200W teljesítmény
- Neutrik és jack kábellel is csatlakoztatható fejhez
Alkuba nem megyek bele, újonnan 400 000 Ftért vettem a szettet, plusz az U2rack 25 000 ft volt és a neutrik kábelek se voltak olcsók.
Van egy másik hírdetésem ahol egy Randall Diavlo RD45 fejet árulok Randall Diavlo212-D ládájával 250 000ft-ért. Ha megveszed azt is akkor a kettőt 500 000 ftért adom ajándékokkal kiegészítőkkel együtt!
Budapesten kipróbálható, hozz gitárt, vagy egy balkezes Schecter Stiletto Stealth fogja megszólaltatni neked a felszerelést.