Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Penna-hírek
Moderátor: Penna-Poor
Penna-hírek
Az mennyire valós, h ezeknek nem elég testes az alsó tartománya?
Penna-hírek
Magyarázzátok el légyszi konyhanyelven, hogy ez a tölcsér ennyi pénézért mi tud.
Köszi!
Gondos japán kézimunka, ritka és drága fából, a hátsó bronz illesztővel is elpepecselnek egy ideig, amig elkészül. Vaskos, a hagyományos vékony fa, fém, műanyag tölcsérekhez képest sokkal kevésbé rezonáns.
Az árban szerepel, hogy a Yamamotonak van presztizse, nem akarja magas eszttétikájú termékeit milliós sorozatban gyártani, de hosszú távon is nyereséget akart termelni.
Köszi, de én még azt sem teljesen értem, hogy egy ilyen tölcsér mire való...
A szűkülő végébe beletesznek egy 1, 1.5 vagy 2 inches magassugárzót és annak a hatásfokát növelik meg a tölcsérrel. A tölcsérben sokkal hangosabban és irányítottabban fog szólni, mint ahogy önmagában szólna.
Én ma már masszívan tölcsérhívő vagyok. Persze általában gyári kiépítettségű formában nem, de tunningolás után hihetetlen tiszta, színezetlen és valós hangot lehet kapni belőle, ami minden dobozhangot nélkülöz, ami a hagyományos hangfalak jellemzője. És hát a hihetetlen dinamika miatt olyan apró, finom részleztek jönnek elő, amiknek a létezéséről korábban nem is tudtál a sokat hallgatott lemezeiden. Persze ehhez nívós elektronika is kell, leginkább triódás erősítők táborából. Hajlamos vagyok elhinni -ismerve az elektronikáikat-, hogy a Yamamoto tölcsérek átkozottul megérik a pénzt, nem beszélve a mágneses készülék-alátétjükről, ami véleményem szerint a világ létező legjobb készülék alátétje. És vicces, de minél többet raksz egy készülék alá belőle annál jobb a hatása. Csak ne lenne olyan drága...
Penna-hírek
Magyarázzátok el légyszi konyhanyelven, hogy ez a tölcsér ennyi pénézért mi tud.
Köszi!
Gondos japán kézimunka, ritka és drága fából, a hátsó bronz illesztővel is elpepecselnek egy ideig, amig elkészül. Vaskos, a hagyományos vékony fa, fém, műanyag tölcsérekhez képest sokkal kevésbé rezonáns.
Az árban szerepel, hogy a Yamamotonak van presztizse, nem akarja magas eszttétikájú termékeit milliós sorozatban gyártani, de hosszú távon is nyereséget akart termelni.
A szűkülő végébe beletesznek egy 1, 1.5 vagy 2 inches magassugárzót és annak a hatásfokát növelik meg a tölcsérrel. A tölcsérben sokkal hangosabban és irányítottabban fog szólni, mint ahogy önmagában szólna.
Penna-hírek
Üdv Penna!
Altman hálozati táp érdekelne, tudsz segíteni? weboldal...
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
- adamthebrave
- V.I.P.
- Értékelés: 542
Penna-hírek
Köszi!
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
- adamthebrave
- V.I.P.
- Értékelés: 542
Penna-hírek
Köszi!
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Penna-hírek
Yamamoto tölcsérek. Vadítóan szépek. A nagyobbik 300 000 jen. És ez csak a tölcsér, kell hozzá még egy JBL, Altec, TAD driver.
Még doboz is kell hozzá sajnos és ilyen minőségben, különösen Japánból behozva, milliós összeg is lehet.
Igen szép a tölcsér.
Penna-hírek
Kedves Koscsó Úr/Penna.
Érdeklődni szeretnék öntől/tőled a Pirelli 6242Y kábelről. Láttam a méreteket, és az árat a honlapon, de nem világos valami. A méret vezetőnként értendő? Készülék tápkábelének, és elosztókészítésre is alkalmas? E célra kellene ugyanis.
Előre is köszönöm a felvilágosítást.
Tápkábelnek is jó, de a 6-osnél vastagabbat már nehéz szerelni, ezért max a 6-osat érdemes használni készülék kábelnek a 4-es mellett. Be kellene ballagni hozzánk és adunk mintát. Elosztót még nem csináltunk belőle, de talán érdemes vele megpróbálkozni.
A kábelek adatai itt találhatóak:
Penna-hírek
Kedves Koscsó Úr/Penna.
Érdeklődni szeretnék öntől/tőled a Pirelli 6242Y kábelről. Láttam a méreteket, és az árat a honlapon, de nem világos valami. A méret vezetőnként értendő? Készülék tápkábelének, és elosztókészítésre is alkalmas? E célra kellene ugyanis.
Előre is köszönöm a felvilágosítást.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
Penna-hírek
A sok törölgetésnek kezd látszani az eredménye:
kezd szétesni az adatbázis.
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2532
Penna-hírek
OFFTOPIC:
Bocs, majd lécci törölni az offokat!
- mishow
- V.I.P.
Penna-hírek
OFFTOPIC:
Hú, most látom hogy három, mert visszaállt a Penna-könyvtár
- mishow
- V.I.P.
Penna-hírek
OFFTOPIC:
Ebből a topicból kettő is sikerült...
- mishow
- V.I.P.
Penna-hírek
Dömdödöm meg boldogan elindult az erdő felé, és fennhangon dúdolgatta a győztes verset
Én ehhez csak annyit tennék hozzá:
Dömdö-dömdö-dömdödöm!
Penna-hírek
Lázár Ervin: A Négyszögletű Kerek Erdő .részlet
Nagy pironkodva előállt Dömdödöm, akiről mindenki tudja, hogy csak annyit tud mondani, dömdödöm.
Így szavalt:
Dömdödöm, dömdödöm,
dömdö-dömdö-dömdödöm
– Nem ér! – rikoltozott Bruckner Szigfrid. – Akkor én meg azt mondom, hogy:
Prampapam, prampapam,
prampa-prampa-prampapam
– Nono – mondta Mikkamakka –, csak azért kiabálsz, mert nem tudod, mit jelent Dömdödöm verse.
– Miért, mit jelent?
– Azt, hogy mindannyiunkat nagyon szeret.
– Engem is? – kérdezte gyanakodva Bruckner Szigfrid.
– Persze, téged név szerint is megemlített – mondta Mikkamakka.
– Éljen Dömdödöm – kiáltott Bruckner Szigfrid –, adjuk neki az első díjat!
– Adjuk! – kiabálták a többiek.
Mikkamakka és Maminti egy babérkoszorút helyezett Dömdödöm fejére.
– Te győztél – mondták neki.
– Majd kölcsönadhatod a krumplifőzelékembe – veregette meg a győztes vállát Bruckner Szigfrid.
Dömdödöm meg boldogan elindult az erdő felé, és fennhangon dúdolgatta a győztes verset.
Dömdödöm, dömdödöm,
dömdö-dömdö-dömdödöm
OFFTOPIC:
néha talán jobb ha csak dömdödömmül tudnánk beszélni
Penna-hírek
Elmegyek 4 napra Párisba és mik történnek...Most akkor kinek a tyúkszemére léptél rá Penna bácsi?
Na, de ha már öreganyádnak szólítottál, akkor tessék jutalmul egy kép egy házimoziról, 3 db Danley SH50-nel
Csak meg kéne má' fülelni...
Penna-hírek
Kibővítettem az oldalt.
mélyhangok szerelmeseinek nevében is köszönöm..
Döm-Dö-Döm
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Penna-hírek
Elmegyek 4 napra Párisba és mik történnek...Most akkor kinek a tyúkszemére léptél rá Penna bácsi?
Na, de ha már öreganyádnak szólítottál, akkor tessék jutalmul egy kép egy házimoziról, 3 db Danley SH50-nel
Penna-hírek
Kibővítettem az oldalt.
mélyhangok szerelmeseinek nevében is köszönöm..
Penna-hírek
Február 16 az őszinteség napja.Az őszinteség az igazsággal mint értékkel összefüggő, azzal összhangban álló, cselekvésben és kommunikációban kifejezésre kerülő emberi tulajdonság. Ide sorolható minden, ennek a feltételnek megfelelő emberi megnyilvánulás - a hallgatás épp úgy, mint a beszéd.
Bíbor
Penna-hírek
Hmmm... ezen akkor most nevetni kell....?...
Voulez vous kedves Bíbór!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Penna-hírek
Ebben mondjuk nem tom mi a logika. Ha az le lett zárva, akkor a többi miért nem, és ha úgyis kitörlésre kerültek a "cikis" hsz-ek, akkor miért lett lezárva?
Mert még csak 303.5 a banközin az euró, de majd ha 310 lesz, akkor majd az is bekövetkezhet.
Hmmm... ezen akkor most nevetni kell....?...
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Penna-hírek
Ebben mondjuk nem tom mi a logika. Ha az le lett zárva, akkor a többi miért nem, és ha úgyis kitörlésre kerültek a "cikis" hsz-ek, akkor miért lett lezárva?
Mert még csak 303.5 a banközin az euró, de majd ha 310 lesz, akkor majd az is bekövetkezhet.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog