Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Naim termékek
Moderátor: Penna-Poor
Naim termékek
A routerhez és a switch-hez is kapcsoló üzemüt...
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
Naim termékek
Hálózati témában van esetleg hasonló tapasztalat, mint amit itt taglalnak? Direkt kábeles kapcsolat, vagy routeren keresztüli
Sajnos van...milyen tápot használtok a routerhez??
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
- hubee
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Naim termékek
Hálózati témában van esetleg hasonló tapasztalat, mint amit itt taglalnak? Direkt kábeles kapcsolat, vagy routeren keresztüli
Naim termékek
Frissítettem firmwaret az SU-n, a kellemes meglepetés az n-Stream-en várt (a többi nem lényeges ) van keresési lehetőség a lejátszott nótán belül, hurrá (ezt is megértük).
Naim termékek
Az új Focal Aria 926 hangfal a Naim XS sorozatú rendszerében. Érdemes a képet jól megnézni.
Sok ilyet fogunk látni a jövőben.
A kép a Naim Twitter oldaláról van és bizony a hangfalakat a Naim nem húzta el nagyon a hátsó faltól. Ami a régi klasszikus Naim hangfalak kedvelőinek lehet jó jel.
Naim termékek
Visszavettem a Devialet teljesítményét 110W-ra, a konfigurációs lehetőségeket kihasználva, a 240W-ról, hogy a legkisebb új Devialet 110-t "szimuláljam". Meg hogy közelebb hozzam a Nait XS-hez legalább teljesítményben. Habár nem ugyanaz a kategória árban persze, de így legalább valamivel realisztikusabban lehetne hasonlítani őket.
Naim termékek
Hazahoztam ma egy Devialet D-Premiert is, kiváncsi vagyok, hogy az ND5XS-t használva a digit kimenetén és a Devialet cuccost meg DAC/integrált erősítőnek hozzá csatlakoztatva, milyen a viszony a Devialet wifi streamelr/integrált erősítő megoldáshoz képest. Ugyanazt a NACA5 kábelt használva, mint a Nait XS-hez és ugyanazt a Focal 826W SE hangfalat használva.
Visszavettem a Devialet teljesítményét 110W-ra, a konfigurációs lehetőségeket kihasználva, a 240W-ról, hogy a legkisebb új Devialet 110-t "szimuláljam". Meg hogy közelebb hozzam a Nait XS-hez legalább teljesítményben. Habár nem ugyanaz a kategória árban persze, de így legalább valamivel realisztikusabban lehetne hasonlítani őket.
Naim termékek
Érteni vélem a sok szempontból erős szavaidat én azt hiszem mégis csak maradok az egydobozos megoldásoknál, már ha a ház projekt nem viszi el a jelenlegi rendszeremet is
Hazahoztam ma egy Devialet D-Premiert is, kiváncsi vagyok, hogy az ND5XS-t használva a digit kimenetén és a Devialet cuccost meg DAC/integrált erősítőnek hozzá csatlakoztatva, milyen a viszony a Devialet wifi streamelr/integrált erősítő megoldáshoz képest. Ugyanazt a NACA5 kábelt használva, mint a Nait XS-hez és ugyanazt a Focal 826W SE hangfalat használva.
Naim termékek
Kérdés kinek mit jelentenek az elvártak, mindenesetre valószínűleg nem lesz rosszabb, mint az előző. Az ND5XS/SuperNait 2 már elég erős kombináció, sok szempontból is.
Érteni vélem a sok szempontból erős szavaidat én azt hiszem mégis csak maradok az egydobozos megoldásoknál, már ha a ház projekt nem viszi el a jelenlegi rendszeremet is
Naim termékek
Lehet, hogy a Supernait2 hozza majd táp nélkül is az elvártakat?
Kérdés kinek mit jelentenek az elvártak, mindenesetre valószínűleg nem lesz rosszabb, mint az előző. Az ND5XS/SuperNait 2 már elég erős kombináció, sok szempontból is.
Naim termékek
Lehet, hogy a Supernait2 hozza majd táp nélkül is az elvártakat?
Naim termékek
Oda a büdzsé hang. No és mit tesz a táp?
Tulajdonképpen csak azért próbálom ki, hogy lássam a büdzsékomponensek, vagyis a Nait XS és a Focal 826W SE hangfal hozzák-e azokat a hatásokat, jobbítást, amit a nagyobb erősítőkkel és hangfalakkal egyértelműen hallani lehet az 555PS hozzáadásával és bizony pontosan olyan irányban változik a hang ezen a kis rendszeren is, mint ahogy ezt az NDX/NAIM DAC/552/500/Ovator S600 rendszeren is hallani lehetett az 555PS táp közbeiktatásával: levegősebb, felszabadultabb, élőbb, simább és nem utolsósorban zeneibb (akármit is jelentsen egyes hallgatóknak a kifejezés) a felvételek megszólalása.
- gianni321
- V.I.P.
- Értékelés: 825
Naim termékek
Megkapta a cucc ma a HiLine-t és az 555PS tápot is. Alakul a dolog.
Oda a büdzsé hang. No és mit tesz a táp?
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA
Kábelezés: MDA
Naim termékek
Szerdán kap az ND 5 XS egy 555 külső tápot, csak a mulatság kedvéért, meg egy HiLine-t is megpróbálok a két Naim között.
Az igazán megdöbbentő nem is az ND 5 XS/Nait XS (2) párosítás, azt eddig is tudtuk hogy jó, az sem meglepetés, hogy 5m NACA 5 jobb, mint a 3m, hanem hogy a Focal 826W ilyen fantasztikusan illeszkedik ehhez a rendszerhez. A Naim Allae hangfalára emlékeztet a kiegyenlítettsége és koherenciája, mint egy picit testesebb és sokkal hangosabban is jól szóló SBL. Abszolút műfajfüggetlenül minden zenén jól szól és ahogy halkan egyben marad a hangja a rendszernek, az igazán ritkaság. Pedig 0 kilométeres a hangfal és az ND 5 XS is, így még fog várhatóan javulni apránként.
A képen az iMac csak dísz, takarítás miatt ideiglenesen került oda, nem arról megy a rendszer.
Megkapta a cucc ma a HiLine-t és az 555PS tápot is. Alakul a dolog.
Naim termékek
Akkor van potenciál a szettben! A Focallal az a baj, hogy a két végletet hallottam, az én Chorus 707-em kutyaütő volt, nálatok a Grande Utopia pedig mindent vitt. Szkeptikus vagyok a franciákkal, sem a Triangle sem a Cabasse nem jön be. Ennyi pénzért már egy Devialet D110 inkább, nem? Persze nálam csak upnp streameléssel játszana csak, az meg még tudtommal nincs nekik.
A Devialet-nek még nincs UPnP streamelése, de a jövő ugye tartogat még meglepetéseket...
A Focal 826W engem is nagyon meglepett, azért is írtam meg. Ráadásul nálam előtte azért csak egy NAC552/NAP500/DAC/555PS hajtott különféle hangfalakat hónapokig....
Naim termékek
Akkor van potenciál a szettben! A Focallal az a baj, hogy a két végletet hallottam, az én Chorus 707-em kutyaütő volt, nálatok a Grande Utopia pedig mindent vitt. Szkeptikus vagyok a franciákkal, sem a Triangle sem a Cabasse nem jön be. Ennyi pénzért már egy Devialet D110 inkább, nem? Persze nálam csak upnp streameléssel játszana csak, az meg még tudtommal nincs nekik.
Naim termékek
Ugye, hogy ugye!
Szerdán kap az ND 5 XS egy 555 külső tápot, csak a mulatság kedvéért, meg egy HiLine-t is megpróbálok a két Naim között.
Az igazán megdöbbentő nem is az ND 5 XS/Nait XS (2) párosítás, azt eddig is tudtuk hogy jó, az sem meglepetés, hogy 5m NACA 5 jobb, mint a 3m, hanem hogy a Focal 826W ilyen fantasztikusan illeszkedik ehhez a rendszerhez. A Naim Allae hangfalára emlékeztet a kiegyenlítettsége és koherenciája, mint egy picit testesebb és sokkal hangosabban is jól szóló SBL. Abszolút műfajfüggetlenül minden zenén jól szól és ahogy halkan egyben marad a hangja a rendszernek, az igazán ritkaság. Pedig 0 kilométeres a hangfal és az ND 5 XS is, így még fog várhatóan javulni apránként.
A képen az iMac csak dísz, takarítás miatt ideiglenesen került oda, nem arról megy a rendszer.
Naim termékek
Összeraktam idehaza egy kisebb Naim/Focal rendszert a hosszú hétvégére, meg még egy kicsit talán tovább is.
ND 5 XS, Naim HiLIne öszzekötő kábel, Nait XS, NACA5 5m, Focal Chorus 826W Special Edition hangfal.
Utoljára akkor ért ilyen meglepetés amikor vagy 7 éve először bekötöttem az Altmann DAC-ot és erősítőt spirálcellás akkuról hajtva az Avantgarde Trio tölcséres hangfalra.
Naim termékek
Összeraktam idehaza egy kisebb Naim/Focal rendszert a hosszú hétvégére, meg még egy kicsit talán tovább is.
ND 5 XS, Naim HiLIne öszzekötő kábel, Nait XS, NACA5 5m, Focal Chorus 826W Special Edition hangfal.
Utoljára akkor ért ilyen meglepetés amikor vagy 7 éve először bekötöttem az Altmann DAC-ot és erősítőt spirálcellás akkuról hajtva az Avantgarde Trio tölcséres hangfalra.
Naim termékek
Naim DAC-V1 review | One man's journey into audio world
Naim termékek
Benevezek!
De. Igen. Lesz.