Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Altmann, nem csak öregeknek
Moderátor: Penna-Poor
kicsit utanaolvastam... engem is erdekelne
a fuleskimenet tenyleg nagy otlet - ket legyet egy csapasra
Van aki nem szidta és van akinek nem tetszett. Nekem jó zenét hallgatni vele és ha nem lenne másra pénzem akkor sem szomorkodnék.
Nekem a 4 bemenet, és a füles kimenet miatt nagyon szimpatikus. Ha eladod, engem szinte biztos, hogy érdekel. Még akkor is ha tényleg jó.
Van aki nem szidta és van akinek nem tetszett.
Nekem jó zenét hallgatni vele és ha nem lenne másra pénzem akkor sem szomorkodnék.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
OFFTOPIC:
Na jó, de mire Pestre ért 36000 lett! Ha valakit érdekel szívesen eladom pár hét múlva.
Vagy esetleg Optima Red Top aksira cserélem.
es ez tenyleg ennyire nagyszeru? ennyiert adtam el a micromega dacomat - az sajna nem igazan volt jobb mint a squeezebox dac nelkul.
OFFTOPIC:
Na jó, de mire Pestre ért 36000 lett! Ha valakit érdekel szívesen eladom pár hét múlva.
Vagy esetleg Optima Red Top aksira cserélem.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Sokan gondolják így, de tévednek. Én még nem találkoztam az eredetivel felérő koppintással, pedig már láttam ezt-azt.
Az Altmannál még ki is hangsúlyozzák a faanyag és a lakkozás jelentőségét, ezt nem hiszem, hogy bárki megpróbálná 1:1-ben másolni.
a kov valasz az lesz, hogy csak az o kertjukben termo fat lehet felhasznalni es 10 evig fejlesztettek hozza a lakkot?
Akkor neked hallanod kell a Beresford DAC-omat.
20ba kerul? hol lehet olyat venni?
klikk
20ba kerul? hol lehet olyat venni?
Valószínüleg semmivel sem lenne roszabb, de ilyenkor jön a woodo duma, hogy olyan megoldásokat tartalmaz, amit nem lehet lemásolni a kapcsolással és az alkatrészekkel.
Nincs itt semmi Voo-Doo.
Viszont van benne, (ha kéred) pl. egy jitter csökkentő.
Az akkora voo-doo, hogy helyből félmilkát spórolhatsz a futóműveden.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
engem az sem zavar, ha tized annyiba kerul es kicsit rosszabb
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Valószínüleg semmivel sem lenne roszabb, de ilyenkor jön a woodo duma, hogy olyan megoldásokat tartalmaz, amit nem lehet lemásolni a kapcsolással és az alkatrészekkel.
a hifinek lelke van - nem tudtad?
kivancsi lennek, hogy mennyibe kerulne egy processzor ha ilyen tetelben gyartanak? 10m dollar...?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
engem az sem zavar, ha tized annyiba kerul es kicsit rosszabb
egy olyan ceg, ami rendelkezik a megfelelo sorozatgyartas technogiajaval - egeszen nevetseges aron is arulhatna (mint a tamp). egyetlen akadalya ennek, hogy sose lesz tucattermek, igy meg nem is erdemes belole sokat gyartani.
onnantol meg annyit kernek erte amennyit akarnak.
Sok-sok pénzbe kerülne egy ilyen illegális lépés a szoftver megszerzőjének.
Kína meg Taiwan nem kifejezetten a szerzői jogok legnagyobb védőbástyái. Legfeljebb átírnak vmit benne, szoftvernél nehéz az ilyesmit bizonyítani, hogy lopott valami vagy nem.
Sok-sok pénzbe kerülne egy ilyen lépés az illegális szoftver megszerzőjének.
Mintha így jobban hangzana:
Sok-sok pénzbe kerülne egy ilyen illegális lépés a szoftver megszerzőjének.
Persze gondolom csak akkor ha terjeszti és/vagy felhasználja.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Engem ez a másolás nem is olyan szempontból érdekelne, hogy hűdejó, mert akkor 30e ft-ért vehetnék a kínai verzióból (bár az sem lenne rossz ) hanem hogy ha veszek egy ilyet akkor ne értéktelenedjen el hirtelen 1 év múlva a másolatoktól.
Bár, egyszer majd biztosan eljön az az időszak is amikor az 50e ft-os receiverek is tökéletesen fognak szólni, és mindenkinek repülő autója lesz.
Szerintem létezik jogvédelem szellemi termékre.
Sok-sok pénzbe kerülne egy ilyen lépés az illegális szoftver megszerzőjének.
A tegnapi kérdésemet feltettem a Mesternek is. Azt a választ kaptam, hogy fejhallgató hangszóró meghajtására alkalmas közvetlenül a DAC. Szóval félreérthettem valamit. Bár gondolom az sem megszokott, hogy egy DAC képes lenne egy fülest direktbe meghajtani.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Engem ez a másolás nem is olyan szempontból érdekelne, hogy hűdejó, mert akkor 30e ft-ért vehetnék a kínai verzióból (bár az sem lenne rossz ) hanem hogy ha veszek egy ilyet akkor ne értéktelenedjen el hirtelen 1 év múlva a másolatoktól.
Bár, egyszer majd biztosan eljön az az időszak is amikor az 50e ft-os receiverek is tökéletesen fognak szólni, és mindenkinek repülő autója lesz.
Hahó Arn,
Szerintem leszurkolsz 220eFt-ot és máris szétkaphatsz egy ilyen DAC-ot!
Páran gondolkodtak azon, hogy utánagyártják.
Remélem nem okoz gondot ha idézek Charles-tól egy mondatot az egyik fórumról:
"I think if anyone of you would spend 5..10 years of his life tweaking with DAC issues - add a portion of luck - add an extra portion of ignorance - you would all come to quite similar results" :kiraly:
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Mielőtt teljesen szétoOFoljuk a Naim topikot....
Itt tartottunk:
Penna: Nem fog sikerülni. Az Altmann cuccok a maguk egyszerűségében elég jól kitaláltak, ahol minden milliméternek jelentősége van. A DAC - hoz meg a szoftvert is az R2R részhez Altmann bácsi írja, és az órajel generátor sem átlagos. Lehet lassan mellesleg érdemes lenne egy Altmann topikot kreálni, nem a Naimeset szétizélni vele.
Nos, szerény véleményem az, hogy az utóbbi részben van az igazság nagyobb része:) Tehát a belső szoftver és reclock (tévedek?) miatt nem átlagos a dolog.
Remélem egyszer én is meghallgathatom végre!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog