Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Naim termékek

Moderátor: Penna-Poor

kozolov
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: kozolov »

Aztán miért baj az, ha a Naim totyikban, a Naim forgalmazó és a Naim cuccot használók szerint a Naim a jó CD játszó 300 ezer forintért???? :lol!: Az eszem megáll! Nem is beszélve arról, hogy éppen Penna az aki ettől teljesen eltérő alternatívát is kínál, és nem mondja, hogy ez vagy az az egyedüli út a zenéhez.

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1027

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: csövi »

Én értettem HG iróniáját a jó cd játszóval kapcsolatba...akkor szerinted mi a jó cd játszó 300ezer ftért? Csak a Naim lehet? :lol!: Az is csak egy út a zenéhez.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4277

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

Üljél szép csendben és várjad a számokat, én is így teszek.  :lol!:
Kérésed számomra parancs, Sensei.

Íme egy rettenetesen rossz linearitású CD játszó linearitási diagramja.
Ennyire rossz még egy Tesco gazdaságos sincs.

Csak, hogy kielégítsem vágyaidat az adatok iránt.

/De ha gondolod, szívesen közlök jitter méréseket és még frekvenciameneteket is, esetleg zajspektrumokat.
Nem sok örömöd fog telni bennük. - de nem teszem a Ps miatt/

Az meg csak egy primitív és tudatlan álláspont, hogy minden CD játszó azonos és "jó" mérési eredményt produkál.

Hg

Ps:
De részemről lezárom ezt a tökéletesen értelmetlen vitát(? már ha ezt vitának lehet nevezni).
A hit ellen nem lehet semmiféle érvvel hadakozni.
Nem is akarok.
Meg kell hagyni mindenkit hitében békében.
Műszaki dolgokban meg nem kívánok vitát nyitni itt senkivel.
Nem lenne tisztességes a részemről.
Hitvitákba meg nem vagyok hajlandó belebonyolódni.

Ha megbocsátotok, ezennel én nem zaklatnám tovább jelenlétemmel a gyülekezetet.
Eddig is tök felesleges volt.

HG:

Megint kavarsz.

Azt sugalltad, hogy vannak olyan mérések, amelyek segítségével eldönthető, hogy egy CD játszó jó-e avagy nem, bármit is jelentsen a "jó".

Erre vártam példát. Nem ezt kaptam.

Megadtál egy méréssorozatból egy ábrát, mondván, hogy a Naim CD5x még egy tesco gazdaságos játszó szintjét sem éri el...
Szerinted.
A mérést végző John Atkinson szerint meg nem, erre majd alább adok példát.

Vagyis ahelyett, hogy általánosságban adtál volna információt arra vonatkozólag, hogy a "jó" cd játszót vásárolni akarók mire figyeljenek, elegendőnek láttad egy tesztsorozat és egy cikk egy ábráját kiragadni és ahelyett, hogy elmagyaráztad volna mit is kellene látni egy "jó" cd játszó esetében, hogy tanuljanak az érdeklődők esetleg valamit. Véleményt nyilvánítottál - indoklás nélkül. Ha ez számodra komoly szakemberhez méltó vitastílus akkor lelked rajta... :lol!:

Lássuk a részleteket.

Itt a mérésekhez illetve a cikkhez mutató link, nincs benne semmi szégyellnivaló:

http://www.stereophile.com/cdplayers/11 ... ndex4.html

Naim CD5x CD player
By Art Dudley November, 2004

John Atkinson ezt írja az általad megidézett, ám meg nem magyarázott méréseiról:

"The linearity error of the Burr-Brown PCM1704 DAC chip used by the CD5x (fig.4) is negligible down to -100dB, and below that level is dominated by the dither noise of the 16-bit test signal. The Naim's reproduction of an undithered 1kHz sinewave (fig.5) is excellent, therefore. "

Vagyis szabad fordításban:

"A CD5x-ben használt Burr Brown PCM 1704 chipnek a linearitási hibája -100 dB-ig ELHANYAGOLHATÓ és ez alatt a szint alatt a 16 bites MÉRŐJEL DITHERELÉSI ZAJA domináns. Az 5-ös ábrán látható 1 kHz nem ditherelt szinuszjel Naim általi reprodukciója ENNEK KÖVETKEZTÉBEN KIVÁLÓ"

Ez a következő ábra, amit John Atkinson kiválónak minősít:

Érdemes elolvasni mit is mond a meghallgatást végző Art Dudley (rossz ember biztosan nem lehet, hiszen LP12 lemezjátszót, Naim Aro hangkart és Armageddon lemezjátszó tápot és Akiva hangszedőt is használ a rendszerében, Quad ESL hangfallal) a Naim CD5x-ről:

"

Conclusions

All other things being equal, I confess to enjoying reproduced music best when it has utter freedom from ambiguity in rhythm and in pitch. (Is that why I still love Toscanini?) Viewed in that light, Naim Audio's CD5x is the most satisfying "Red Book" CD player I've enjoyed in my system.

I also enjoyed the CD5x for its decidedly chunky sound, and was impressed by its gains in timbral color and stereo imaging over its predecessors. A little more air up top wouldn't hurt it at all—I think that would make the CD5x an even better and more convincing conveyor of realistic sonic textures—and I'm just the same as everyone else when it comes to wanting more and more overall transparency. Maybe, maybe, maybe: But then I come back around to some old Django Reinhardt transfer, and I revel in the way that, while other CD players are anxious to tell me about the recording's shortcomings, the Naim just homes in on the music, and reminds me how a cascade of 16th notes at the end of a line in "Blue Drag" can descend into something like a growl...

That most essential Naim quality remains, alive and well, in the new CD5x: It makes reproduced music sound convincing by preserving so much of its original meaning, especially insofar as the timing of the musical information is concerned. For that alone, it deserves to be auditioned by any hobbyist who listens to CDs for more than just good sound. To whatever extent it exists, the Naim difference is another of those things you just can't miss—once you learn not to miss it. "

Nem fordítom le az egészet, de talán az utolsó bekezdés elejét érdemes magyarul is idézni:

"... meggyőzővé teszi a reprodukált zene hangját, sok mindent megőrizve annak eredeti értelméből, különösen a zenei információ időzítését tekintve. Csupán ezért is megérdemli, hogy bármely hobbista, aki a cd--t többért hallgatja, mint a jó hang, megfülelje."

Mindenesetre a Stereophile linearitási diagramjai között azért találni egy olyat, amit tényleg tragikus. Már -75 dB - től kezd hibát mutatni, - 100 dBFs-en már több, mint 6 dB a zaj. Ennek ellenére biztosan sok ezret adott el belőle az ismert gyártója és biztosan sokan használják a vevői közül elégedetten, nem tudván, hogy a cd játszójuk egy tesco-s szintjét sem éri el. Biztosan jól ismered te is ezt a típust :lol!:

Vendég

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Üljél szép csendben és várjad a számokat, én is így teszek. :lol!:
Kérésed számomra parancs, Sensei.

Íme egy rettenetesen rossz linearitású CD játszó linearitási diagramja.
Ennyire rossz még egy Tesco gazdaságos sincs.

Csak, hogy kielégítsem vágyaidat az adatok iránt.

/De ha gondolod, szívesen közlök jitter méréseket és még frekvenciameneteket is, esetleg zajspektrumokat.
Nem sok örömöd fog telni bennük. - de nem teszem a Ps miatt/

Az meg csak egy primitív és tudatlan álláspont, hogy minden CD játszó azonos és "jó" mérési eredményt produkál.

Hg

Ps:
De részemről lezárom ezt a tökéletesen értelmetlen vitát(? már ha ezt vitának lehet nevezni).
A hit ellen nem lehet semmiféle érvvel hadakozni.
Nem is akarok.
Meg kell hagyni mindenkit hitében békében.
Műszaki dolgokban meg nem kívánok vitát nyitni itt senkivel.
Nem lenne tisztességes a részemről.
Hitvitákba meg nem vagyok hajlandó belebonyolódni.

Ha megbocsátotok, ezennel én nem zaklatnám tovább jelenlétemmel a gyülekezetet.
Eddig is tök felesleges volt.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: Mathias »

"Azt, hogy a "jó" csakis mérhető paraméterekre alkalmazható fogalom.Hogy kinek mi a "jó" a hifiben meg tökéletesen szubjektív."

Tehát ami HiFiben tökéletesen szubjektív az csakis paraméterekkel mérhető fogalom.

Szép. :lol!:

Csak semmi zavarkeltés :lol!:

:kiraly:

Pont azért kérdezte HG ironikusan az adatokat, mert te írtad, hogy jók a NAIM cd-k. És szerinte nem lehet ilyet mondani hogy "jó", mert szubjektív(szerintem egyébként nem) a dolog és ha azt mondtad, hogy jó, akkor nyilván meg tudod indokolni objektív számokkal.

Miért ne lehetne mondani, hogy jók a Naim lejátszók? Nem azt mondta, hogy a legjobb.

Ne tőlem kérdezd én nem értek egyet. Én csak lefordítottam, amit szerintem HG akart írni. Egyébként nem az a lényeg, hogy a Naim lejátszókra nem lehet mondani(szerinte), hanem semmire ami szubjektív.

Vendég

Naim termékek

"Azt, hogy a "jó" csakis mérhető paraméterekre alkalmazható fogalom.Hogy kinek mi a "jó" a hifiben meg tökéletesen szubjektív."

Tehát ami HiFiben tökéletesen szubjektív az csakis paraméterekkel mérhető fogalom.

Pont azért kérdezte HG ironikusan az adatokat, mert te írtad, hogy jók a NAIM cd-k. És szerinte nem lehet ilyet mondani hogy "jó", mert szubjektív(szerintem egyébként nem) a dolog és ha azt mondtad, hogy jó, akkor nyilván meg tudod indokolni objektív számokkal.

Miért ne lehetne mondani, hogy jók a Naim lejátszók? Nem azt mondta, hogy a legjobb.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1482

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: akvapark »

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1482

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: akvapark »

"Azt, hogy a "jó" csakis mérhető paraméterekre alkalmazható fogalom.
Hogy kinek mi a "jó" a hifiben meg tökéletesen szubjektív."

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Ne kezdjétek máá :kiraly:  
Itt beidézik a City-t, az ittenit beidézik az Avfórumon, Audiolandon megjelent meg ide kerül beidézve...

:lol!:

Ez az élet nagy körforgása. :lol!:

Hátha a mérőszámok eligazítanak majd bennünket az élet nagy dolgaiban... Hogy legalább tudjuk mi a jó... :lol!:

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

Ne kezdjétek máá :lol!:

Itt beidézik a City-t, az ittenit beidézik az Avfórumon, Audiolandon megjelent meg ide kerül beidézve...

:lol!:
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

kozolov
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: kozolov »

Engem is nagyon meglepett ez a frekimenet meg egyéb tech paraméter felhánytorgatás. Hogy jön ez ide? Ezeket kiválóan tudják olcsó konzumfik, ettől ugyan nem lesz jó egy csodamasina sem.
És még egy. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy a Naim az szálkább szálka a konkurensek szemében. Van a gyanúm, hogy miért sőt azt is gyanítom, hogy a Naim tulajok már csak mosolyognak ezen.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Penna! 
A kérdésedre a válaszom a Hificityn elhangzott:

.....

Hg

Nem látom a "jó"-ság megitélésére alkalmas mérőszámokat :lol!:
Pedig kiváncsi vagyok.

Vendég

Naim termékek

Penna!

A kérdésedre a válaszom a Hificityn elhangzott:
Akvapark! 
"Mit akartál mondani akkor a hsz-eddel?"

Azt, hogy a "jó" csakis mérhető paraméterekre alkalmazható fogalom.

Hogy kinek mi a "jó" a hifiben meg tökéletesen szubjektív.

Ami Neked "jó", az más számára maga a gyötrelem lehet.
És ez fordítva is igaz.

Ennyi.

hg

Ha akarod megérted, ha akarod nem.

De tovább megyek:

Akvapark! 
"Véleményed még a magyarázat után is ostobának hangzik, ne haragudj meg."

Nem haragszom.

Te nem értetted meg, amit mondani akartam. Így aztán nem is csoda, ha számodra "ostobán" hangzik.

Amúgy meg mindenkinek szive joga, hogy miért lelkesedik.
Legyen vele boldog.
De ne jelentse ki "ex katedra" hogy az "jó" sőt még tovább is megy: a cég valamennyi árkategóriában "jó" CD játszókat gyárt.

Ha annyit írsz, nekem az XY cég termékei nagyon tetszenek, velük boldogan hallgatok zenét, eszem ágában sincs reagálni a beírásodra.
Kifejezted saját véleményedet róluk.
Az hogy Neked azok tetszenek, még semmiféle garanciát nem jelent, hogy másnak is ugyanúgy bejönnek.
Csakis azt jelenti, hogy a Te ízlésvilágodat, elvárásaidat ezek a készülékek elégítik ki legjobban.
Annak meg kifejezetten örülök, hogy vannak boldog zenehallgatók (ahogy Te is), akik megtalálták a számukra legmegfelelőbb berendezéseket.
Legyen az Naim, Bodor, TJ ..... akármi.

Érthető voltam?

Hg

Hg

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

HG:

ne kavarj.

A kronológiai sorrend az alábbi volt:

"Szerzö: akvapark (---.rubicom.hu)
Dátum: 08-11-29 12:06

Szóval látogassátok A Zsolt Audio blogját, ott van egy jó ajánlás, külföldi lapból, azt a CD játszót ajánlanám én is."
----------------------------

Szerzö: trane (---.vodafone.hu)
Dátum: 08-11-29 12:51

hát ugye kinek-mi... aki beáldozza a viszonylagos részlettelenséget, sekély hangszínpadot és relatív levegőtlenséget a PRAT-faktorért, annak valóban a Naim 'A Választás'...
---------------------------

Szerzö: akvapark (---.rubicom.hu)
Dátum: 08-11-29 14:27

És mennyi minden mást is nyer vele.
Vagy véletlen a népszerűsége?
--------------------------

Szerzö: trane (---.vodafone.hu)
Dátum: 08-11-29 16:39

akvapark, én nem óhajtok definiálni, mindenesetre a 'népszerű' nálam nem= az ÉN értékítéletemmel...
--------------------------

Szerzö: akvapark (---.rubicom.hu)
Dátum: 08-11-29 17:34

Mindenesetre tény:
A Naim jó CD játszókat gyárt, több árfekvésben.
----------------------------

Megjegyzés:

Vagyis nem Gojdár Tomi vagy marky hozzászólásáról van szó, ha jól értem Akvapark mondanivalóját, hanem az azt megelőzőekről alapvetően. Akvapark Naim CD játszóval él együtt lassan vagy 3 éve. Így szemben az összes többi hozzászólóval tudja miről beszél, mivel a többiek egyike sem élt együtt Naim cd játszóval eddig (tudomásom szerint)

Azt már csak a hiteles kép kedvéért teszem hozzá, hogy trane, akinek negatív és SZVSZ sztereotípiákon alapuló) a véleménye, éppen egy 250e ft árú cd játszót kínál eladásra (ami kb azonos árkategória, mint az Akvapark által idézett díjnyertes Naim cd játszó....) ...és én nem találtam arra utaló jelet, a különböző hazai fórumokban való keresés után, hogy valaha is együtt élt volna Naim cd játszóval.

Csak hogy lássuk a potenciális érdekeltségeket.

Te sem először állsz be valaki mögé, aki éppen egy Naim cd játszót itél meg negatívan (megint csak igen felületes élmények alapján) és mint ahogy voltál kedves a másik fórumon felsorolni az összes általad árult cd gyártót, nem kell konspirálni a potenciális érdekek megtalálása végett...

Van azonban a mondanivalódban érdekes is.
Azt hiszem nem vagy egészen tisztában a "jó" fogalmával.
Idézet tőled:

---------------------------------
"jó CD játszókat gyárt"

Miben jó?
Frekvencia átvitel?
Jel/zaj viszony?
Áthallási csillapítás?

Ezekben lehet valami jó, vagy rossz.

A többi tökéletesen szubjektív megítélés kérdése.
-----------------------------------

Őszinte kiváncsisággal kérdem:

milyen értékeket kellene a fenti mérések során mérni, hogy "jó" legyen egy cd játszó?

Volnál olyan kedves megadni, hogy mik a küszöbszámok?

Vendég

Naim termékek

Egy másik fórumon izzik a Naim ellenesek táborának véleménye.:-((( :lol!:
:lol!: Egyikük sem élt együtt eggyel sem soha :kiraly:
Így szép a kritika.

Tegnap ezt írta itt AT egy másik topikban a fikázás lélektanáról, sok igazság van benne és szivem szerint beidézném arrafelé, de öreg vagyok már a konfrontációhoz:

"......

Valójában a hifiben csak egyet lehet tudni: Aki fikázik, az jellemzően hazudik. Azaz, pontosan arra van és lenne szükség, hogy a jó tulajdonságokat, a jó lehetőségeket, a jó képességeket sorolják fel, hogy mindenki eldönthesse, ezek közül számára mi a fontos.

A sz*rozás tehát nem objektív vélemény, hanem egyszerű ÉRDEKBŐL történő fikázás, aminek csak az az értelme, hogy elvegyék valakinek a termékétől valakinek a kedvét. Hát ha van valami, ami mögöt BIZTOSAN megtalálod az érdeket, az szinte bizonyosan ez lesz."

Különösen igaz ez, amikor valaki(k) szerint egy ismert gyártó cd játszói anblokk rosszak. Nem egy adott típusa egy adott környezetben és egy adott időintervallumban és egy adott zenei izlést kiszolgálva. Nem ám.
Hanem általában. :lol!:

Penna!

Bocsáss meg, de ez így erősen csúsztatás, amit leírsz.
A Hificityn senki sem fikázta Naim-ot.
Főként nem ÉRDEK-ektől vezérelve.
Összesen 2 db hozzászólás volt, amben úgymond kritika érte:

1. Gojdár Tamásé:

Szerzö: Gojdár Tamás (212.92.26.---)Dátum:  08-12-01 16:25

Szia Akvapark!

Ezt írtad:
"Mindenesetre tény:
A Naim jó CD játszókat gyárt, több árfekvésben."

Tehát ez egy tény!

Tehát több árfekvésben is.
Elképzelhető. Meglehet, hogy igazad van. Lehet, hogy bizonyos szaksajtó szerint is jó. Lehet, hogy a Stereophile szerint is jó, lehet hogy a Hifi News szerint nem. Nekem például nem tetszett a Naim CD, de lehet, hogy attól jó. Én úgy gondolom ilyeneket fölösleges írni.

Szerintem meg a Sony, de nem ajánlom, mert nem ide való.

De mondjuk jó-e szerinted ebbe a rendszerbe a Naim?

"electrocompaniet elő-vég-martin logan clarity lánc elejére."

Ugyanis ez volt a kérdés.

Szerintem lehet, de ha tippelnék inkább nem. Én jómagam ebbe a rendszerbe semmit sem ajánlottam, de nem is fogok. Nem feltétlen az a hangzás, amit én kedvelek, és lehet, hogy ami nekem otthon bejön, az neki ebben a konkrét rendszerben egyáltalán nem.

Én úgy gondolom, ha van egy ilyen kérdés, úgy próbáljunk valamit ajánlani, hogy valamennyire illeszkedjen az illető rendszeréhez. Szerintem egy Naim például egyáltalán nem illik ide, persze lehet nekem nincs igazam.

Üdv,

Tamás

2. A másik Markyé:

Szerzö: marky (---.pool.t-online.hu)Dátum:  08-12-01 16:44

Akva!

Én nem szeretnék sem személyeskedni, sem bárkit megbántani, tudom hogy mindannyian érzékenyek vagyunk néha, sőt, a kelleténél jobban, hevesebben élünk meg olykor dolgokat, melyeket a későbbiekben az időben visszatekintve meg is értünk és már belátjuk majd ezeket.
Mivel nekem is éppen elég ilyen van a múltamban, így én másképpen gondolkodok cseppet mint akkor.
Nekem például éppen akkor betonozódott be legutóbb a saját nem naim készülékem ezen a helyen nálam, amikor meghallgattam mellette a hasonlóan árazott naim, és a jóval drágább Accuphase gépeket.
Addig még talán voltak kétségeim.
És még véletlenül sem szeretnék bármiféle sorrendet felállítani a cégek és gyártmányaik között, én nem hinném hogy a naim például kilógna az összes többi közül, akár felfelé, akár lefelé.
Ő is csinál valamit, ami nyílván beleillik a koncepciójába, máséba meg más illik.
Mondom ezt úgy, hogy közben én is büszke naim tulajdonos vagyok, igaz nem CD játszóé, de ez azt hiszem most egyrészt nem lényeg, másrészt meg nem véletlen...

Ami kiváltotta az indulatokat az a hozzászólás, amit akvapark tett:

Szerzö: akvapark (---.rubicom.hu)Dátum:  08-11-29 17:34

Mindenesetre tény:
A Naim jó CD játszókat gyárt, több árfekvésben.

Erre én azt kérdeztem tőle:

Szerzö: HG (---.pool.t-online.hu)Dátum:  08-11-30 11:39

akvapark!

"jó CD játszókat gyárt"

Miben jó?
Frekvencia átvitel?
Jel/zaj viszony?
Áthallási csillapítás?

Ezekben lehet valami jó, vagy rossz.

A többi tökéletesen szubjektív megítélés kérdése.

Van akinek a TJ féle tuningolt Marantz, van akinel a Bodor féle tuningolt mittudomén micsoda, van aki szerint meg egészen más. Mindegyik boldog hallgatóit ki lehet üldözni a világból a másik készülékkel.

Pedig mindegyik "jó". - csak másnak

Hg

Stb....

Úgyhogy szerintem kár összeesküvés elméleteket kreálni.
Elhangzott egy szerencsétlenül megfogalmazott állítás, amit többen megkérdőjeleztek és ennyi.

Hg

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Alább a legfrissebb Naim árlista
Allae már nincs?

Megszűnt sajnos. Nekünk még van egy pár raktáron.

És nem lesz helyette valami? Mert elég nagy a rés a 300eFtos és a 2,5millás hangdoboz között.

Lesz biztosan, de nem mostanában.

Szerintem legalább egy év még. Nincs semmi belső infóm, de azt hiszem, hogy a Bentley autókhoz tervezett DSP - alapú komplett rendszer, meg az oda kifejlesztett hangszóró akár még az otthoni zenehallgatásban is megjelenhet. A müncheni kiállításon célozgattak valami új, még senki más által ki nem próbált technológiára, hangszóró konstrukcióra, aminek a szabadalmaztatása folyamatban van. Hogy mi igaz belőle és mi nem, nem tudom, de ha mondjuk tavasszal termék lenne belőle, akkor már tudnánk róla. A következő Naim újdonság szerintem a HDX (egyszerűbb vagy merevlemez nélküli változat esetleg?) vonalán várható inkább, így az XS bejelentése után lehet, hogy ez az az irány, ami a váratlanul nagy eladott darabszámok miatt kaphat némi lendületet. Persze csak hangosan gondolkozom... :lol!:

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Allae már nincs?

És nem lesz helyette valami? Mert elég nagy a rés a 300eFtos és a 2,5millás hangdoboz között.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Allae már nincs?

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Allae már nincs?

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Meredek árak, hallatlanban (majd jövő hét kedden többen tudok mondani remélem :lol!: ) lassan megéri picit várni és XS-t venni 5i helyett :lol!:
Alapvetően nem rossz stratégia :lol!:

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: suprnova »

Meredek árak, hallatlanban (majd jövő hét kedden többen tudok mondani remélem :lol!: ) lassan megéri picit várni és XS-t venni 5i helyett :lol!:
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: contaxg »

NAC 282 Six input remote control preamp (inc PSC) 1 300 000 
HICAP-2 For preamp, SNAXO, PREFIX or HEADLINE 400 000

NAP 250 - 2 70W/Channel power amplifier 1 000 000

Ha abból a pénzből Naim hifit vettem volna, amit a tözsdén elköltöttem ebben az évben bizony, lett volna egy álom cuccom.
Így most van egy rakat részvényem töredék áron... :lol!:

Ebből is látszik, hogy élj a mának és vegyél Naim-ot!! :lol!:

Főleg ha akciós!!! :lol!:

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

A Naim a HDX-ből november elejéig, vagyis kb 3 hónap alatt, több, mint 1000 darabot adott. Ez azért elég meglepő nagy mennyiség. :lol!:

Lezárt

Vissza: “Penna Poor Kft”