Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Penna-hírek

Moderátor: Penna-Poor

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3545

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

High-End audio 1959 tájáról:

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

Így se. Akkor így: 
Zseniális lengyel ötlet: itt a polcba épített hangrendszer

Lakberendezés | 2009. február 19. 10:38

Egyszerű, ám zseniális ötlettel rukkolt ki két fiatal lengyel tervező: Witek Stefaniak és Anielka Zdanowicz ugyanis a CD/DVD tartó és a sztereó hangszóró házasításával megalkotta a Soundshelf termékcsaládot.

A Soundself kicsi lakásokban ideális, de azok is imádni fogják, akik a gondosan megtervezett belső teret nem akarják otromba, kocka hangszórókkal elcsúfítani. Egyelőre csak koncepcióról van szó, a sorozatgyártásra még várni kell, de a sikere alapján biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan a boltokban is találkozhatunk a termékkel. Két változatról, a falra szerelhető polcról és az önálló toronyról van képünk, de remélhetőleg mire gyártásba kerül, más verziók is készülnek.

még egy fotó

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

Így se. Akkor így:

Zseniális lengyel ötlet: itt a polcba épített hangrendszer

Lakberendezés | 2009. február 19. 10:38

Egyszerű, ám zseniális ötlettel rukkolt ki két fiatal lengyel tervező: Witek Stefaniak és Anielka Zdanowicz ugyanis a CD/DVD tartó és a sztereó hangszóró házasításával megalkotta a Soundshelf termékcsaládot.

A Soundself kicsi lakásokban ideális, de azok is imádni fogják, akik a gondosan megtervezett belső teret nem akarják otromba, kocka hangszórókkal elcsúfítani. Egyelőre csak koncepcióról van szó, a sorozatgyártásra még várni kell, de a sikere alapján biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan a boltokban is találkozhatunk a termékkel. Két változatról, a falra szerelhető polcról és az önálló toronyról van képünk, de remélhetőleg mire gyártásba kerül, más verziók is készülnek.

Vendég

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem jó, sztem levágja. Írd be sima szövegként, http:// nélkül.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

Szintén.
Tényleg, na még egyszer:

http://ingatlanmenedzser.hu/lakberendez ... otlet.aspx

Vendég

Penna-hírek

Szintén.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

itt a polcba épített hangrendszer
valami nem okés nekem ez jön be
Bad Request
nekem is ugyanaz
Naim-ZU

mackohaz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 672

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: mackohaz »

valami nem okés nekem ez jön be
Bad Request
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

Talán egy egyutas még segíthet a dolgom, vagy egy koax kétutas.
talán, meglátjuk.
amit DigitalSTD bemásolt, az egy sh 100-as?

Igen. Vadiúj, ő járatja be

Vendég

Penna-hírek

talán, meglátjuk.
amit DigitalSTD bemásolt, az egy sh 100-as?

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

Azt hiszem és nem kell ebben velem egyetérteni, hogy a zenehallgatás és nem a hifizés szempontjából fontos jellemzői egy reprodukciós rendszernek a szomszéd szobából is jól érzékelhetőek.
szívemből beszélsz. én főzés közben mindig zenét hallgatok, de amint kijövök a szobából, mp3-as lesz a hang. a régi háromutasom beszólta a lakást, de mivel azt még családi házhoz méretezve vettem, a mostani nappalim meg 3,5M X 5M alapterületű, kétutasra váltottam.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

Jó az ötlet, ki fogjuk próbálni. A héten a Parasound okozott nekem is meglepetést. A házimozi bemutatóteremben a kis HCA1000 végfok van mono bridge-be kapcsolva beállítva a nagy Danley kanapé alatti szub hajtására. Ez volt kéznél éppen és igen jól teljesít, pedig a Naim n-Vi-vel amik a  a Zu Druidokat hajtják, mint front sugárzókat, tartani a lépést nem egyszerű feladat, de meglepően kiválóan teszi.

Itthon meg a CS30 Danley szubot hajtja a Parasound Halo A23, ennek meg a nagy MC1250-nel kellene a lépést tartania, és nem érzek ezzel problémát, ami több, mint meglepő. Nagyon együtt van a nagy MC1250-el a hangja.

Akkor ezentúl a kis Parasound HCA 1000 -es végfokot említhetjük akár "balls-shaker " becenéven is!

Inkább a prosztata masszázs lenne a megfelelő kifejezés

Arm2
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: Arm2 »

Jó az ötlet, ki fogjuk próbálni. A héten a Parasound okozott nekem is meglepetést. A házimozi bemutatóteremben a kis HCA1000 végfok van mono bridge-be kapcsolva beállítva a nagy Danley kanapé alatti szub hajtására. Ez volt kéznél éppen és igen jól teljesít, pedig a Naim n-Vi-vel amik a a Zu Druidokat hajtják, mint front sugárzókat, tartani a lépést nem egyszerű feladat, de meglepően kiválóan teszi.

Itthon meg a CS30 Danley szubot hajtja a Parasound Halo A23, ennek meg a nagy MC1250-nel kellene a lépést tartania, és nem érzek ezzel problémát, ami több, mint meglepő. Nagyon együtt van a nagy MC1250-el a hangja.

Akkor ezentúl a kis Parasound HCA 1000 -es végfokot említhetjük akár "balls-shaker " becenéven is!

Vendég

Penna-hírek

Azt hiszem és nem kell ebben velem egyetérteni, hogy a zenehallgatás és nem a hifizés szempontjából fontos jellemzői egy reprodukciós rendszernek a szomszéd szobából is jól érzékelhetőek.
szívemből beszélsz. én főzés közben mindig zenét hallgatok, de amint kijövök a szobából, mp3-as lesz a hang. a régi háromutasom beszólta a lakást, de mivel azt még családi házhoz méretezve vettem, a mostani nappalim meg 3,5M X 5M alapterületű, kétutasra váltottam.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

Egy ilyen kis Parasound Zpre2 előfokot hoztam egyik cimborámnak Pennáéktól, s iszonyatosan jó hangja van.Kész csoda!

Különösen az árához képest

hidd el, nem csak ahhoz képest.
Csak nem köveznek meg érte, de jóval jobban tetszik a hangja, mint a rendes méretű 850-es Parasound előfoknak.
Eddig mindenikek, aki hallotta.
Ez egy kimagaslóan jó minőségű előfok, még ha a mérete becsapós is. Meghallgatnám a végfok részét is mondjuk monósítva, hangfalanként egyet használva. Ínyenc vagyok talán?

Nem ínyenc, csak kreatív.

Jó az ötlet, ki fogjuk próbálni. A héten a Parasound okozott nekem is meglepetést. A házimozi bemutatóteremben a kis HCA1000 végfok van mono bridge-be kapcsolva beállítva a nagy Danley kanapé alatti szub hajtására. Ez volt kéznél éppen és igen jól teljesít, pedig a Naim n-Vi-vel amik a a Zu Druidokat hajtják, mint front sugárzókat, tartani a lépést nem egyszerű feladat, de meglepően kiválóan teszi.

DigitalSTD
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: DigitalSTD »

es...
És ha hallanád a tegnap megérkezett Audience Au24 speak-on csatlakozós hangfalkábellel a Danley-t

Na hagyjal.....

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

Egy ilyen kis Parasound Zpre2 előfokot hoztam egyik cimborámnak Pennáéktól, s iszonyatosan jó hangja van.Kész csoda!

hidd el, nem csak ahhoz képest.
Csak nem köveznek meg érte, de jóval jobban tetszik a hangja, mint a rendes méretű 850-es Parasound előfoknak.
Eddig mindenikek, aki hallotta.
Ez egy kimagaslóan jó minőségű előfok, még ha a mérete becsapós is. Meghallgatnám a végfok részét is mondjuk monósítva, hangfalanként egyet használva. Ínyenc vagyok talán?
Naim-ZU

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

es...
És ha hallanád a tegnap megérkezett Audience Au24 speak-on csatlakozós hangfalkábellel a Danley-t

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

Zpre ismét.

Naim-ZU

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

Legyen akkor mar egy Danleys finomkodas is, tovabbra is a megszokott telefonos minosegben
Egészen emberes látszatot kelt a hangfal az állványon

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

Penna-hírek

Egy ilyen kis Parasound Zpre2 előfokot hoztam egyik cimborámnak Pennáéktól, s iszonyatosan jó hangja van.
Kész csoda!

Naim-ZU

DigitalSTD
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: DigitalSTD »

Az egy Naim hálózati kábel?
Powerline

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: suprnova »

Az egy Naim hálózati kábel?
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

Lezárt

Vissza: “Penna Poor Kft”