Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Naim termékek

Moderátor: Penna-Poor

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4261

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

Nagyon kedves itt mindenki, sajnálom H.G. urat,(jól érzem a Limar-os kötődést?)hogy kiutáltatta magát innen. Boldog új évet kívánok mindenkinek :lol!:

HG és a Limar-os kötődést jól érzed :kiraly:

Egyébként a Naim szerintem tipikusan az a márka amivel rosszul járni nem nagyon lehet. Nálam speciel totál összevissza komponensek mellett próbál zenélni a Nait, de ennek ellenére nekem így is zseniális, amit a penna bemutatójában hallottam, azt a hangzásvilágot itt is hozza. Mondjuk ha még D/A-t is gyártana...

Azt mondják nagyon más ,mint a többi. :lol!:

Ebben lehet valami igazság.

Ám mivel minden zenehallgató másképpen hallgat zenét és mások a preferenciái és a zenehallgatás környezete, szokásai, ez nem feltétlenül probléma :lol!:

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Nagyon kedves itt mindenki, sajnálom H.G. urat,(jól érzem a Limar-os kötődést?)hogy kiutáltatta magát innen. Boldog új évet kívánok mindenkinek :lol!:

HG és a Limar-os kötődést jól érzed :lol!:

Egyébként a Naim szerintem tipikusan az a márka amivel rosszul járni nem nagyon lehet. Nálam speciel totál összevissza komponensek mellett próbál zenélni a Nait, de ennek ellenére nekem így is zseniális, amit a penna bemutatójában hallottam, azt a hangzásvilágot itt is hozza. Mondjuk ha még D/A-t is gyártana... :kiraly:

Fog gyártani, kb jövő nyáron lesz a piacon, a pletykák szerint, persze arra vonatkozóan, hogy melyik árkategóriában, még csak pletyka sincs egyenlőre, de hátha a jövő héten a CES kiállításon valami kiderül. A Lavry DA10 DAC, a Naim PowerLine kábellel, az annyira naimes módon szól, ahogy csak lehet :lol!: . Persze a kettő együtt már a Naim CD5X árkategóriája. Ettől valószinűleg a Naim DAC-ja sem lesz megfizethetőbb. Persze bárcsak tévednék. Aki már most vágyna számítógépről zenét hallgatni a lehető legnaimesebb módon és a HDX esetleg kívül esik az anyagi lehetőségeken, annak érdemes a Macbook/Lavry kombót megpróbálni. Nem fog csalódni.

natilla
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 26

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: natilla »

Egyébként a Naim szerintem tipikusan az a márka amivel rosszul járni nem nagyon lehet. Nálam speciel totál összevissza komponensek mellett próbál zenélni a Nait, de ennek ellenére nekem így is zseniális, amit a penna bemutatójában hallottam, azt a hangzásvilágot itt is hozza. Mondjuk ha még D/A-t is gyártana... :kiraly:

Azt mondják nagyon más ,mint a többi. :lol!:
Linn
Pierre Lurne Audiomeca
Naim CDX2/XPS
Naim Nac 202
Naim Nap 200
Optoma HD
Cambridge Audio BD
Denon AVR
ProAc Response D25
Focal Aria 926
Exposure Classic XXII
Synthesis Nimis
PMC GB1
Sugden CD21 A21
Revox A77
Akai 650D

n.drews
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: n.drews »

Egyébként a Naim szerintem tipikusan az a márka amivel rosszul járni nem nagyon lehet. Nálam speciel totál összevissza komponensek mellett próbál zenélni a Nait, de ennek ellenére nekem így is zseniális, amit a penna bemutatójában hallottam, azt a hangzásvilágot itt is hozza. Mondjuk ha még D/A-t is gyártana... :lol!:

natilla
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Naim termékek

Sziasztok. Rögtön az elején leszögezném,hogy még nem volt szerencsém Naim elektronikákhoz. Kiállitáson már láttam őket közelről, de a kiállító sajnos némaságra kárhoztatta őket Az viszont ami ezt a céget körüllengi lenyűgözőnek találom. Gyakorlatilag úgy váltam rajongóvá(évekkel ezelőtt),hogy a hangjukról csak annyit tudok,amennyit olvasok róluk. A valamikori jövőben cd-játszó vásárlására kéne adnom a fejem, csak sajnos hosszú a listám(audio analogue,exposure,unico,musical fidelity).Természetesen mind -mind más forgalmazónál. Nem könnyű,....és hát a Naim, az a bizonyos naim faktor, amiről annyit hallani. Valahogy úgy érzem őket kéne a lista elejére vennem,hogy a többieket már ne kelljen meghallgatni. Jó volna ha megerősítenétek bennem ezt az érzést. Minden tanácsot,ötletet szívesen fogadok     
Öröm látni, hogy így érdekelnek a Naim cuccok :lol!:

A Naim gyártmányai közül talán a cd játszói azok, amik a leginkább kompatibilisek más gyártók eszközeivel. Különösen igaz ez az alapkategóriára, a CD5i-re. Van olyan vásárlónk is persze, aki a CD5x-et egy csöves EAR 864B előfokon keresztül egy ATC aktív studiómonitoron hallgatja: gyártói koncepcióikat tekintve ezek aztán egymástól eléggé messze lévő cuccok, mégis igen elégedett vele a gazdája.

Nincs akadálya, hogy meghallgasd a CD5i-t nálunk, van belőle és ha már kezd szűkülni az első próbák után a potenciális eszközök köre, akkor pár napra érdemes haza is vinni.

Az is igaz, hogy a Naim szeret rendszerben gondolkozni és az sem véletlen, hogy több, mint 30 éve számos kitartó hívet mondhat magáénak.

Annyi mindent lehetne és talán kellene is most írni, hogy inkább bele sem kezdek. Kérdezz bátran!

Amúgy rendszerben gondolkodnék én is, csak hát azok a fránya anyagiak! :lol!: Az biztos,hogy cd-játszóval kéne kezdeni, mert most egy univerz pio dvd muzsikál(na ha tudna rendesen)A rendszer többi része Rotel 971mkll, JM lab chorus 706. Zene meg aztán mindenféle.(erős a jazz vonal) Amúgy nem vagyok túl jó vásárló, képes vagyok órákra befészkelni magam sztereo pozicióba.

A jazz nálam is megy.
Az ajánlat hosszútávú.
Ja, és én nem kereskedő, csak egy magán(y) Naim rajongó vagyok! :kiraly:
BUÉK!

Linn
Pierre Lurne Audiomeca
Naim CDX2/XPS
Naim Nac 202
Naim Nap 200
Optoma HD
Cambridge Audio BD
Denon AVR
ProAc Response D25
Focal Aria 926
Exposure Classic XXII
Synthesis Nimis
PMC GB1
Sugden CD21 A21
Revox A77
Akai 650D

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1481

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Sziasztok. Rögtön az elején leszögezném,hogy még nem volt szerencsém Naim elektronikákhoz. Kiállitáson már láttam őket közelről, de a kiállító sajnos némaságra kárhoztatta őket Az viszont ami ezt a céget körüllengi lenyűgözőnek találom. Gyakorlatilag úgy váltam rajongóvá(évekkel ezelőtt),hogy a hangjukról csak annyit tudok,amennyit olvasok róluk. A valamikori jövőben cd-játszó vásárlására kéne adnom a fejem, csak sajnos hosszú a listám(audio analogue,exposure,unico,musical fidelity).Természetesen mind -mind más forgalmazónál. Nem könnyű,....és hát a Naim, az a bizonyos naim faktor, amiről annyit hallani. Valahogy úgy érzem őket kéne a lista elejére vennem,hogy a többieket már ne kelljen meghallgatni. Jó volna ha megerősítenétek bennem ezt az érzést. Minden tanácsot,ötletet szívesen fogadok      :kiraly:

A Naim gyártmányai közül talán a cd játszói azok, amik a leginkább kompatibilisek más gyártók eszközeivel. Különösen igaz ez az alapkategóriára, a CD5i-re. Van olyan vásárlónk is persze, aki a CD5x-et egy csöves EAR 864B előfokon keresztül egy ATC aktív studiómonitoron hallgatja: gyártói koncepcióikat tekintve ezek aztán egymástól eléggé messze lévő cuccok, mégis igen elégedett vele a gazdája.

Nincs akadálya, hogy meghallgasd a CD5i-t nálunk, van belőle és ha már kezd szűkülni az első próbák után a potenciális eszközök köre, akkor pár napra érdemes haza is vinni.

Az is igaz, hogy a Naim szeret rendszerben gondolkozni és az sem véletlen, hogy több, mint 30 éve számos kitartó hívet mondhat magáénak.

Annyi mindent lehetne és talán kellene is most írni, hogy inkább bele sem kezdek. Kérdezz bátran!

Amúgy rendszerben gondolkodnék én is, csak hát azok a fránya anyagiak! :lol!: Az biztos,hogy cd-játszóval kéne kezdeni, mert most egy univerz pio dvd muzsikál(na ha tudna rendesen)A rendszer többi része Rotel 971mkll, JM lab chorus 706. Zene meg aztán mindenféle.(erős a jazz vonal) Amúgy nem vagyok túl jó vásárló, képes vagyok órákra befészkelni magam sztereo pozicióba.

A jazz nálam is megy.
Az ajánlat hosszútávú.
Ja, és én nem kereskedő, csak egy magán(y) Naim rajongó vagyok! :lol!:
BUÉK!
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

natilla
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Naim termékek

Sziasztok. Rögtön az elején leszögezném,hogy még nem volt szerencsém Naim elektronikákhoz. Kiállitáson már láttam őket közelről, de a kiállító sajnos némaságra kárhoztatta őket Az viszont ami ezt a céget körüllengi lenyűgözőnek találom. Gyakorlatilag úgy váltam rajongóvá(évekkel ezelőtt),hogy a hangjukról csak annyit tudok,amennyit olvasok róluk. A valamikori jövőben cd-játszó vásárlására kéne adnom a fejem, csak sajnos hosszú a listám(audio analogue,exposure,unico,musical fidelity).Természetesen mind -mind más forgalmazónál. Nem könnyű,....és hát a Naim, az a bizonyos naim faktor, amiről annyit hallani. Valahogy úgy érzem őket kéne a lista elejére vennem,hogy a többieket már ne kelljen meghallgatni. Jó volna ha megerősítenétek bennem ezt az érzést. Minden tanácsot,ötletet szívesen fogadok      :lol!:

Annyi mindent lehetne és talán kellene is most írni, hogy inkább bele sem kezdek. Kérdezz bátran! :kiraly:

Linn
Pierre Lurne Audiomeca
Naim CDX2/XPS
Naim Nac 202
Naim Nap 200
Optoma HD
Cambridge Audio BD
Denon AVR
ProAc Response D25
Focal Aria 926
Exposure Classic XXII
Synthesis Nimis
PMC GB1
Sugden CD21 A21
Revox A77
Akai 650D

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Sziasztok. Rögtön az elején leszögezném,hogy még nem volt szerencsém Naim elektronikákhoz. Kiállitáson már láttam őket közelről, de a kiállító sajnos némaságra kárhoztatta őket Az viszont ami ezt a céget körüllengi lenyűgözőnek találom. Gyakorlatilag úgy váltam rajongóvá(évekkel ezelőtt),hogy a hangjukról csak annyit tudok,amennyit olvasok róluk. A valamikori jövőben cd-játszó vásárlására kéne adnom a fejem, csak sajnos hosszú a listám(audio analogue,exposure,unico,musical fidelity).Természetesen mind -mind más forgalmazónál. Nem könnyű,....és hát a Naim, az a bizonyos naim faktor, amiről annyit hallani. Valahogy úgy érzem őket kéne a lista elejére vennem,hogy a többieket már ne kelljen meghallgatni. Jó volna ha megerősítenétek bennem ezt az érzést. Minden tanácsot,ötletet szívesen fogadok :lol!:

Annyi mindent lehetne és talán kellene is most írni, hogy inkább bele sem kezdek. Kérdezz bátran! :lol!:

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Köszönöm. Nagyon jó volt olvasni
Én is azt, mondom, hogy a legcélravezetőbb rendszerben gondolkozni. Ha most csak cd lejátszót akarsz venni, akkor is hallgasd meg az általad felsorolt szimpatikus rendszereket és amelyik tetszik, annak a cd lejátszóját vegyed meg, és majd idővel hozzáveszed a többi már kiválasztott komponenst.

natilla
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Naim termékek

Sziasztok. Rögtön az elején leszögezném,hogy még nem volt szerencsém Naim elektronikákhoz. Kiállitáson már láttam őket közelről, de a kiállító sajnos némaságra kárhoztatta őket Az viszont ami ezt a céget körüllengi lenyűgözőnek találom. Gyakorlatilag úgy váltam rajongóvá(évekkel ezelőtt),hogy a hangjukról csak annyit tudok,amennyit olvasok róluk. A valamikori jövőben cd-játszó vásárlására kéne adnom a fejem, csak sajnos hosszú a listám(audio analogue,exposure,unico,musical fidelity).Természetesen mind -mind más forgalmazónál. Nem könnyű,....és hát a Naim, az a bizonyos naim faktor, amiről annyit hallani. Valahogy úgy érzem őket kéne a lista elejére vennem,hogy a többieket már ne kelljen meghallgatni. Jó volna ha megerősítenétek bennem ezt az érzést. Minden tanácsot,ötletet szívesen fogadok      :lol!:
Egy tanács: :lol!:

Ha nem "auditórium" minőségben, hanem lakáskörülmények közt szeretnél hallgatni alap Naim-ot (Nait 5i erősítő és Naim CD 5i játékos, igaz Epossal) meghallgathatsz nálam egy ilyet.
Állok rendelkezésre egy hallgatózásra. :lol!:

Köszönöm szépen, ha esetleg hosszútávú az ajánlat valószínűleg egyszer élek vele
Linn
Pierre Lurne Audiomeca
Naim CDX2/XPS
Naim Nac 202
Naim Nap 200
Optoma HD
Cambridge Audio BD
Denon AVR
ProAc Response D25
Focal Aria 926
Exposure Classic XXII
Synthesis Nimis
PMC GB1
Sugden CD21 A21
Revox A77
Akai 650D

natilla
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Naim termékek

Szia!

Örömmel olvastam a rajongásodat a NAIM elektronikákkal kapcsolatban, valahogy én is így voltam az Epos hangfalakkal, hogy bár még nem hallottam őket soha, de amiket a hangjáról a felhasználók mondtak, ez eldöntötte, hogy ilyet veszek, amikor a hangfalcserére került nálam a sor, mivel pont olyan tulajdonságokkal ruházták fel, amit régóta kerestem.
Ehhez azonban tisztában kell lenni, hogy mit is vársz el egy hi-fi rendszertől. Mert rendszerben kell gondolkodni, ez ugye nem újdonság számodra? :lol!:
A NAIM pont ebben csodálatos, hogy leveszi a rendszerépítés fáradtságos, nehéz terhét az ember válláról, mert ha tetszik a NAIM hang, akkor nincs más dolgod, mint szépen beszerezni tőlük a kábeltől az elektronikákig mindent. Még talán a hangfal kiválasztása enged némi szabadságot, de tanácsos azt is tőlük beszerezni. Ezek a cuccok együtt képesek valami olyat mutatni, amit nem sok rendszer tud.
Nem tudom azonban mennyire szerencsés más elektronikákkal párosítani egy ilyen összelőtt rendszer bármelyik elemét.
Ha tehát a NAIM mellett döntöttél, akkor szerintem maradj is emellett, és ne kísérletezzél azzal, hogy egy teljesen más hangzás, tervezési koncepciójú elektronika mellé veszel NAIM-ot.
Az általad megadott más márkák cd lejátszói is biztos jó választások lehetnének, mindegyik ismert, elismert gyártó, de teljesen eltérő hangzásideált képviselnek szerintem. Itt látok egy kis bizonytalanságot, hogy még talán te sem tetted le a voksot amellett, hogy milyen irányban is indulnál el. Ezért javaslom, hogy rendszerben gondolkodj, és ne úgy vásárolj, hogy innen ezt, onnan azt, mert erősítőből ezt, cd lejátszóból meg azt dicsérik a fórumokon. Bele lehet trafálni, de ennek nagy a kockázata és kicsi a siker esélye.
A döntés a Tiéd, de majd biztos adnak jobb tanácsot nálam tapasztaltabb fórumosok is.

:lol!:

Köszönöm. Nagyon jó volt olvasni
Linn
Pierre Lurne Audiomeca
Naim CDX2/XPS
Naim Nac 202
Naim Nap 200
Optoma HD
Cambridge Audio BD
Denon AVR
ProAc Response D25
Focal Aria 926
Exposure Classic XXII
Synthesis Nimis
PMC GB1
Sugden CD21 A21
Revox A77
Akai 650D

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Sziasztok. Rögtön az elején leszögezném,hogy még nem volt szerencsém Naim elektronikákhoz. Kiállitáson már láttam őket közelről, de a kiállító sajnos némaságra kárhoztatta őket Az viszont ami ezt a céget körüllengi lenyűgözőnek találom. Gyakorlatilag úgy váltam rajongóvá(évekkel ezelőtt),hogy a hangjukról csak annyit tudok,amennyit olvasok róluk. A valamikori jövőben cd-játszó vásárlására kéne adnom a fejem, csak sajnos hosszú a listám(audio analogue,exposure,unico,musical fidelity).Természetesen mind -mind más forgalmazónál. Nem könnyű,....és hát a Naim, az a bizonyos naim faktor, amiről annyit hallani. Valahogy úgy érzem őket kéne a lista elejére vennem,hogy a többieket már ne kelljen meghallgatni. Jó volna ha megerősítenétek bennem ezt az érzést. Minden tanácsot,ötletet szívesen fogadok :lol!:
Egy tanács: :lol!:

Ha nem "auditórium" minőségben, hanem lakáskörülmények közt szeretnél hallgatni alap Naim-ot (Nait 5i erősítő és Naim CD 5i játékos, igaz Epossal) meghallgathatsz nálam egy ilyet.
Állok rendelkezésre egy hallgatózásra. :lol!:

natilla
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Naim termékek

Linn
Pierre Lurne Audiomeca
Naim CDX2/XPS
Naim Nac 202
Naim Nap 200
Optoma HD
Cambridge Audio BD
Denon AVR
ProAc Response D25
Focal Aria 926
Exposure Classic XXII
Synthesis Nimis
PMC GB1
Sugden CD21 A21
Revox A77
Akai 650D

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 128

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: SSS »

köszönöm! küldtem pü-t.
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Korosabb NAIM készülékek felújításának van valami „hivatalos” – értsd. disztribútoron keresztül – útja, vagy ezt mindenki magánügyileg intézi. 
Árakról lehet tudni. Legalább nagyságrendileg valamit?

Vannak közelítő árak, amik általában szokták fedezni a költségeit (munkadíj + alkatrész, anyag) a szokásos felújításnak, hacsak valami extra fúrás-faragás nem szükséges.
Akit érdekelnek küldjön PM-et vagy emailt és átküldöm a komplett listát.

Példaképpen egy tétel:

NAIT (Series 1, 2 and 3) £150 – 165 (nettó, ÁFA és szállítási költség nélkül)

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 128

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: SSS »

Korosabb NAIM készülékek felújításának van valami „hivatalos” – értsd. disztribútoron keresztül – útja, vagy ezt mindenki magánügyileg intézi.

Árakról lehet tudni. Legalább nagyságrendileg valamit?
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2799

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Naim rendszerAriva hangfalakkal  
:lol!: :lol!:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,Soulnote E-1,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Egy újabb fekete Fraim állványos Naim rendszer Ariva hangfalakkal.

fis_5691
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: fis_5691 »

Én meg írnék. :lol!:
Na jahh én is!! :lol!:

Vegyem ezt olyan felkínálkozásfélének bejáratásra?

A használtpiac pangása miatt lehet, hogy csak a bejáratás marad (akvapark kollégának passzolom )! Remélem nem sokáig, a Nait5i meggyőzött! :kiraly:

Lejjebb kell vinni az árat és egy kis plusz kedvezménnyel majd besegítünk. Januárban úgyis megint rendelni kell, mert valaki igen nagyon akarna egy 252 előfokot és ha odaadom a Powerline kábelt akkor azt is, legalábbis valószinűleg

Mostanság Angliában 1 font= 1 euro.

Igen azt hiszem most kell Angliából vásárolni, ha az árfolyam így marad előbb utóbb az árak elmozdulnak, bár most mindent "szórnak ki" arrafelé mostanában. (na jó talán Naim-et nem)
:lol!:
Olvastam, hogy átlag 38% az árcsökkentés a kereskedelemben és még így sem adnak el...
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

A használtpiac pangása miatt lehet, hogy csak a bejáratás marad (akvapark kollégának passzolom )! Remélem nem sokáig, a Nait5i meggyőzött! :lol!:

Lejjebb kell vinni az árat és egy kis plusz kedvezménnyel majd besegítünk. Januárban úgyis megint rendelni kell, mert valaki igen nagyon akarna egy 252 előfokot és ha odaadom a Powerline kábelt akkor azt is, legalábbis valószinűleg

Mostanság Angliában 1 font= 1 euro. :kiraly:

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Ne felejtkezzünk el a Naim CD5i cd játszóról sem :lol!:

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

A használtpiac pangása miatt lehet, hogy csak a bejáratás marad (akvapark kollégának passzolom )! Remélem nem sokáig, a Nait5i meggyőzött! :lol!:

Lejjebb kell vinni az árat és egy kis plusz kedvezménnyel majd besegítünk. Januárban úgyis megint rendelni kell, mert valaki igen nagyon akarna egy 252 előfokot és ha odaadom a Powerline kábelt akkor azt is, legalábbis valószinűleg :kiraly:

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Naim termékek

Hozzászólás Szerző: suprnova »

A használtpiac pangása miatt lehet, hogy csak a bejáratás marad (akvapark kollégának passzolom :kiraly: )! Remélem nem sokáig, a Nait5i meggyőzött! :lol!:
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Talán a leghíresebb Naim hirdetés a múltból, bocs ha már betettem, lusta vagyok megkeresni.

Csak a miheztartás végett :lol!:

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Naim termékek

Lezárt

Vissza: “Penna Poor Kft”