Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Revox B260 FM tuner eladó
Eladva
Írtam privát üzenetet.
Üdv,
NL
Szia! Az nagyon kevés. Annyiért hibásat lehet csak kapni. 75-ért odaadom.
Üdv,
NL
70 ezer ?
Szia! Az nagyon kevés. Annyiért hibásat lehet csak kapni. 75-ért odaadom.
Üdv,
NL
80e Ft táv nélkül. Posta benne van.
65.000.- ? táv nélkül.
80e Ft táv nélkül. Posta benne van.
Az ár 102 ezer Ft postával. Nagyon nem fog lejjebb menni, de jöhetnek ajánlatok. Esetleg táv nélkül ha kell valakinek....
A képek:
Sziasztok!
Eladom a fenti tunert. Távirányítóval és a hozzá való hálózati kábellel együtt.
A készülék tavaly lett teljesen rendbetéve, azóta sokat ment és hibátlanul működik. Hozzáértő és megfelelő műszerparkkal rendelkező műszerész a szervizkönyv szerinti beállításokat, korrekciókat elvégezte, hibás alkatrészeket cserélte, többek közt a sokszor rendetlenkedő automata hangolásért felelős TEA6000-es IC-t is, amit NOS alkatrészként szereztem be. A képen a kab-hegyi adót hozza be nagyon szépen egy 5 elemű Yagival kb 100km-ről.
Két antenna bemenete van, amit relével kapcsol a beállítás alapján. Az RDS modul nincs benne, de ki lehet íratni az állomások nevét néhány karakterrel. Nagyon jó hangú készülék. AZ FM tunerinfo-n is nagyon jónak hozták ki,ha valakit ez győzne meg. :-) Az eladás oka túl sok tuner, és inkább a csövest hallgatom, ne álljon használat nélkül. A távval nagyon kényelmesen használható,két antennával rengeteg adót lehet jól hangolni.
A táv, amit rendszerint nem adnak a készülékhez, utólag lett beszerezve, 100 Euroért jött hozzá. A készülék burkolatán a használatból és a korból eredő karcok vannak, a képeken ezeket látni, szerintem nem zavaróak.
1 hónap garancia a működésre, a javíttatást elvégzem, ha kell vagy fizetem megegyezés után, de nem lesz rá szükség.
Ára 110e Ft postával. Kérdésekre szívesen válaszolok. Képek nemsokára.