Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Poineer CT-9R
- Kerigabi
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 4
- Kapcsolat:
Poineer CT-9R
Anno nekem is volt és szintén 60-ért váltam meg tőle. Hangban jobban teljesített, mint a CT-93-asaim, vagy a 91a, de a 979-től is és amúgy meg egy kis különc szépség a Pio-k között és elég ritka darab. Gratula hozzá!
Köszönöm! De sajnos pénzé kell váltanom...
Poineer CT-9R
Anno nekem is volt és szintén 60-ért váltam meg tőle. Hangban jobban teljesített, mint a CT-93-asaim, vagy a 91a, de a 979-től is és amúgy meg egy kis különc szépség a Pio-k között és elég ritka darab. Gratula hozzá!
Poineer CT-9R
Csak dicsérni tudom a magnót, nálam is ilyen üzemel kifogástalanul. Sok sikert kívánok az eladáshoz!
- Kerigabi
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 4
- Kapcsolat:
Poineer CT-9R
Eladó egy Pioneer CT-9R tipusú vintage deck! Műszakilag hibátlan minden funkció működik,fejek-görgők jó állapotban.Szép hangú készülék! Esztétikailgag nem karcmentes de összességében és korához képest szép állapotban van.1981-82 gyártási év!
Pár főbb tulajdonság: autó szalag kalibráció,3 fej,3 motor mind 3 direct drive Quartz Pll,auto reverse,index scan,valós szalag hossz mérés...stb. A képeken látható tunert adom hozzá ajándékba.
A készülék Bp.19. kerületben van. Email: kerigabi72@gmail.com
Ár: 60000-Ft. FIX!