Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony SS-V700 vintage hangfalpár - foglalkozós
Re: Sony SS-V700 vintage hangfalpár - foglalkozós
Köszönöm a lehetőséget, elkelt, zárom
JBL! / Crown / Mark Levinson / Harman/Kardon / Sony /AKG
Sony SS-V700 vintage hangfalpár - foglalkozós
Eladó a képeken látható Sony SS-V700 vintage hifi hangfalpár.
Eredeti állapotban van, hibátlanul működik, de sajnos foglalkozós.
Az egyik doboznak az alja, az élénél elkezdett elválni így ezt faragasztóval meg kell javítani, továbbá a műanyag előlapját is belülről meg kellene ragasztani, mert tömítetlen.
A dobozon előfordulnak esztétikai hibák, a képeken minden látható.
2 utas
6ohm
40watt
made in west germany
A hibáit figyelembe véve határoztam meg az árát, gyakorlatilag alkatrész árban: 6000 Ft/pár Nagyon gondos csomagolás után tudom küldeni a vevő terhére.
Ha szükséges, további képeket tudok még küldeni, felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.
Eredeti állapotban van, hibátlanul működik, de sajnos foglalkozós.
Az egyik doboznak az alja, az élénél elkezdett elválni így ezt faragasztóval meg kell javítani, továbbá a műanyag előlapját is belülről meg kellene ragasztani, mert tömítetlen.
A dobozon előfordulnak esztétikai hibák, a képeken minden látható.
2 utas
6ohm
40watt
made in west germany
A hibáit figyelembe véve határoztam meg az árát, gyakorlatilag alkatrész árban: 6000 Ft/pár Nagyon gondos csomagolás után tudom küldeni a vevő terhére.
Ha szükséges, további képeket tudok még küldeni, felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.
JBL! / Crown / Mark Levinson / Harman/Kardon / Sony /AKG