A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Revideálom az eredeti hirdetés szövegét:
"de megkérnék mindenkit, hogy megalázó 20-30.000-es ajánlatokkal ne sértsen meg. Ha mindezek fényében bárkit is érdekel a magnó, kérem időben jelezze,.."
Jó ideje hirdetem, úgy néz ki a kutyát nem érdekli az egyébként szép és jó állapotú, mondhatni ritka magnó...
Csak a magnó, orsók nélkül.
És valószínűleg nem is postázom, ha mégis érdekel valakit jöjjön érte, vagy küldjön érte.
Az ára: 23.000Ft.
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Még pár fotó, köztük a plexijéről és az adapterről, amivel használtam. Szétszedve volt általam, de csak azért, hogy kifújassam belőle az évtizedek alatt összegyűlt port. Csak tisztítva volt, egyéb "mókolás" részemről nem, nem is értek hozzá, így nem bántottam semmit benne. Az adaptert is kölcsön kértem, hogy tudjam használni és ne kelljen az eredeti hálózati zsinórt átalakítani, roncsolni. Ahogy írtam szépen működik, de mivel kb 60 éves készülék (62-68 között gyártották), nyilván lesz vele munka ha valaki tökéletessé szeretné tenni a gyűjteménye részére. Az ára minimálisan alkuképes a komoly érdeklődők részére, de megkérnék mindenkit, hogy megalázó 20-30.000-es ajánlatokkal ne sértsen meg. Ha mindezek fényében bárkit is érdekel a magnó, kérem időben jelezze, máshol is hirdetem.
Csatolmányok
Eladó a képeken látható Tandberg orsós magnó.
Negyed sávos, beépített csöves erősítővel (ECC83, ECL86, EAM86), hangszóróval.
Kb 60 éves, de szép, megkímélt állapotú.
Csévél, lejátszik, a felvételt nem próbáltam.
A számlálója és a megvilágítása is működik, ahogy a bal oldali felvétel indikátor lámpa(cső) is.
Plexije is megvan, nem repedt, nem törött, de már elég homályos...
Max 18cm orsók férnek rá.
Közel 10 kg, nem szívesen postáznám, de akár az is megoldható.
Egyébként Veszprémben átvehető és természetesen kipróbálható.
Érd: +36304642937, vagy itt.
Ára: orsókkal (egy üres, egy teli) 52000Ft, orsók nélkül 48000Ft.
Csatolmányok