Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl L100 Century-t keresek
én hülye eladtam 150e-ért 2 éve!
Ez egy újabb modell,nekem a régebbi van,de nagyon szép ez is!;-)
én hülye eladtam 150e-ért 2 éve!
Nem akarlak elkeseríteni, de eredeti előlapost nem fogsz találni, mert az eredeti, rácsmintás előlap szivacsból készült, és nem állta ki az idő próbáját. Csak utángyártott van, ami baromi drága, cserébe tényleg nagyon jól néz ki. Amúgy jó kis hangfal, én szerettem.
Szia!
Az nem is lenne baj,ha a szivacs már nem lenne rajta,csak a fa kerete legyen meg,a többit szépen meg tudnám csinálni.Nekem is van egy pár,ami meg lett csinálva,ahhoz keresnék még egy párat.
Üdv.
Nem akarlak elkeseríteni, de eredeti előlapost nem fogsz találni, mert az eredeti, rácsmintás előlap szivacsból készült, és nem állta ki az idő próbáját. Csak utángyártott van, ami baromi drága, cserébe tényleg nagyon jól néz ki. Amúgy jó kis hangfal, én szerettem.
Előlapot tudsz venni ebayen. Igaz nem olcsó, de legalább gyönyörű és ÚJ előlap. Ilyen szép L100-at nehéz találni, én nem várnék másikra. De ez csak egy szubjektív vélemény.
Ebben az esetben akkor már az ebay-en is vehetek hangfalat ráccsal együtt,mert árban ugyan ott lennék és Amerikából még a régi fekete emblémás Century modellt kapnám,amiből nekem is van egy pár.
Előlapot tudsz venni ebayen. Igaz nem olcsó, de legalább gyönyörű és ÚJ előlap. Ilyen szép L100-at nehéz találni, én nem várnék másikra. De ez csak egy szubjektív vélemény.
Szia!
Köszönöm szépen!
Azt meg is venném ennyiért,ha meglenne az előlapja!
Üdv.
JBL! / Crown / Harman/Kardon / Sony /AKG
Szia!
hirdetnek egyet a másik hirdetési felületen!
Szia!
Köszönöm szépen!
Üdv.
Szia!
Köszönöm szépen!
Üdv.
Megvételre keresek jbl l100 Century típusú vintage hangfal párt.
Csak kifogástalan és hiánytalan,eredeti érdekel.
Szia!
hirdetnek egyet a másik hirdetési felületen!
Megvételre keresek jbl l100 Century típusú vintage hangfal párt.
Csak kifogástalan és hiánytalan,eredeti érdekel.