Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
akai gxc 704d
akai gxc 704d
Egy fórumtárs kérdezte milyen állapotban vannak a görgők és a fej .én nem értek hozzá a hétvégén készítek képeket.
de egy Barátom ránézett és azt mondta ezt használták rendesen ezért csökkentem 25000ft ra az árat. Csere is érdekel cd játszó ezüst vagy lp lemez játszó
akai gxc 704d
Bocsi, csak egy kérdés. Az egy kombináltfejből + a törlőfejből, hogyan is lesz a végén 3 fej?ne nézz ilyen pengének... az infó a magnóról a hifi enginről van.
ez a 3 head engem is meglepett...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6562
akai gxc 704d
Bocsi, csak egy kérdés. Az egy kombináltfejből + a törlőfejből, hogyan is lesz a végén 3 fej?Szerintem valahonnan bemásolta a hibás infot.Egyébként tényleg csak 2 fejes ez a gép.
http://www.cassettedeck.org/akai/gxc-704d
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
akai gxc 704d
Bocsi, csak egy kérdés. Az egy kombináltfejből + a törlőfejből, hogyan is lesz a végén 3 fej?
akai gxc 704d
Type: 3-head, single compact cassette deck
Track System: 4-track, 2-channel stereo
Tape Speed: 4.76 cm/s
Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase
Motor: AC servo outer rotor
Tape Type: type I, Cr02, FeCr
Noise Reduction: B
Frequency Response: 30Hz to 18kHz (FeCr tape)
Signal to Noise Ratio: 60dB (dolby
Wow and Flutter: 0.07%
Total Harmonic Distortion: 1%
Input: 50mV (line), 0.3mV (mic)
Output: 0.775V (line)
Semiconductors: 36 x transistors, 52 x diodes, 6 x FET, 8 x IC
Dimensions: 380 x 150 x 295mm
Weight: 5.2kg
Ára 45000ft
Csere érdekelhet hifis témában