Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Marantz eredeti faburkolat, ST400 tuner

Minimum 30 éves készülékek
Lezárt
szabcsi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: szabcsi »

Üdv. Helyileg hol található a tuner?
Dunavarsány

Pest M5 eleje...

cseke
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: cseke »

Eladó egy szép állapotú Marantz eredeti fa burkolat, biztos sok tipusra jó, ami biztos 2245 és 2270 receiverre való!

A karcok nem annyira vészesek mint a képen látszik és a lábai nincsenek meg, nem is kell legyen, az eredeti készülék lábát lecsavarod, beletolod a készüléket és a láb megy a fa részre...

Ára 15.000 ami fix  (külföldi oldalakon 100 eurós történet)

Van egy Marantz ST400 is eladó, elég ritkán előforduló darab, én nem sokat láttam eddig eladót...
A készülék rendesen működik, adókat fogja szépen és tisztán, működés közben nem mászik el a  sávról.
A kijelző is nagyon fényes!

Sajnos van rajta egy karc, nem vészes szerintem és az egyik műszer a jobb oldali, nem 100 % os (működik de nem leng ki teljesen)

Ára ennek is 15.000 és nem adom olcsóbban.

A mai napig használatban van, szép a hangja, nem tolakodó...

Csere is érdekelhet, mindkét cuccot odaadom, csöves erősítő, receiver, rádió, esetleg MPX Multiplex decoder személyében

Megnézhető próbálgatható minden elkötelezettség nélkül!

Tel 30/329-2605

Üdv. Helyileg hol található a tuner?

szabcsi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: szabcsi »

Eladó egy szép állapotú Marantz eredeti fa burkolat, biztos sok tipusra jó, ami biztos 2245 és 2270 receiverre való!

A karcok nem annyira vészesek mint a képen látszik és a lábai nincsenek meg, nem is kell legyen, az eredeti készülék lábát lecsavarod, beletolod a készüléket és a láb megy a fa részre...

Ára 15.000 ami fix  (külföldi oldalakon 100 eurós történet)

Van egy Marantz ST400 is eladó, elég ritkán előforduló darab, én nem sokat láttam eddig eladót...
A készülék rendesen működik, adókat fogja szépen és tisztán, működés közben nem mászik el a  sávról.
A kijelző is nagyon fényes!

Sajnos van rajta egy karc, nem vészes szerintem és az egyik műszer a jobb oldali, nem 100 % os (működik de nem leng ki teljesen)

Ára ennek is 15.000 és nem adom olcsóbban.

A mai napig használatban van, szép a hangja, nem tolakodó...

Csere is érdekelhet, mindkét cuccot odaadom, csöves erősítő, receiver, rádió, esetleg MPX Multiplex decoder személyében

Megnézhető próbálgatható minden elkötelezettség nélkül!

Tel 30/329-2605

Lezárt

Vissza: “Vintage / retro hifi (kínál-keres)”