Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Játékok

Ebben az al-Fórumban a szerződött Kereskedők és Gyártók számára biztosítjuk a megjelenési és kapcsolattartási lehetőséget.
AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Játékok

Hozzászólás Szerző: AVX »

Arra gondol fapaci, hogy mint pl én is, este tudok fórumozni. viszont egy csomó másik fórumos napközben pl munka alatt.Ha reggel teszel fel egy kérdést, én mire elolvasnám, már 15 nyertes lenne.
Ha este tennéd fel, akkor meg fordítva...
Inkább olyan kellene, amit egy bizonyos hatásidőig kell megválaszolni, és aki jó megfejtést küld, azok közül sorsolással dönteni. pl.

Igazatok van.Egyetértek.

Vendég

Játékok

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Arra gondol fapaci, hogy mint pl én is, este tudok fórumozni. viszont egy csomó másik fórumos napközben pl munka alatt.
Ha reggel teszel fel egy kérdést, én mire elolvasnám, már 15 nyertes lenne.
Ha este tennéd fel, akkor meg fordítva...
Inkább olyan kellene, amit egy bizonyos hatásidőig kell megválaszolni, és aki jó megfejtést küld, azok közül sorsolással dönteni. pl.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Játékok

Én arra gondolok, hogy a VIP tagok közül kevesen vannak itt egyszerre. Tehát ha megint sebességi verseny lesz, sokan nem tudnak indulni a távollétük miatt.
Hú ezt most nem értem.
A verseny vagy játék az ATC klub tagoknak lenne szervezve akik most kb 130-an vannak,de addigra talán 200 lenne.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11456
Kapcsolat:

Játékok

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Én arra gondolok, hogy a VIP tagok közül kevesen vannak itt egyszerre. Tehát ha megint sebességi verseny lesz, sokan nem tudnak indulni a távollétük miatt.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Játékok

Mi lenne,ha a fődíjhoz feltennénk valamennyi kérdést és az nyeri aki mind megoldja a leggyorsabban.
A sebességet inkább hagyjuk, mert soha nincs itt mindenki egyszerre. Jobban belegondolva a nehéz műszaki kérdésekkel kizárjuk a hozzá nem értőket, ami nem biztos, hogy jó. Valami általános kérdések kellenek, amikre mindenki megtalálja a válaszokat és tudja értelmezni.

Nem arra gondoltam,hanem akié a alegelőször jelenik meg a képernyőn.Az pedig időben van Írva.Itt nem kell félni,hogy akkora tömeg lesz és ha a megfejtés is elég nehéz akkor nem fog egyszerre több válasz születni.
Taminak a játéknál nagy szerepe lenne.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Játékok

Mi lenne,ha a fődíjhoz feltennénk valamennyi kérdést és az nyeri aki mind megoldja a leggyorsabban.
A sebességet inkább hagyjuk, mert soha nincs itt mindenki egyszerre. Jobban belegondolva a nehéz műszaki kérdésekkel kizárjuk a hozzá nem értőket, ami nem biztos, hogy jó. Valami általános kérdések kellenek, amikre mindenki megtalálja a válaszokat és tudja értelmezni.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Játékok

...A játék lehetne az,hogy elrejtenénk bizonyos szavakat,vagy részeket,amiket megkellene találni az ATC ker topicban....

Kép vagy kép formátumú szöveg legyen, különben pikk-pakk megtalálják a keresőkkel

Erre nem is gondoltam.
Én hülye a multkor is végig böngésztem mindent.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Játékok

...A játék lehetne az,hogy elrejtenénk bizonyos szavakat,vagy részeket,amiket megkellene találni az ATC ker topicban....

Kép vagy kép formátumú szöveg legyen, különben pikk-pakk megtalálják a keresőkkel

Esetleg lehetne a termékekről szóló infó, műszaki adat, aminek utána kellene nézniük a Neten. Addig is ismerkednek a cuccokkal.

Ez nagyon jó ötlet.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Játékok

Esetleg lehetne a termékekről szóló infó, műszaki adat, aminek utána kellene nézniük a Neten. Addig is ismerkednek a cuccokkal.

pagrus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 3

Játékok

Hozzászólás Szerző: pagrus »

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Játékok

Szeretnék egy játékot csinálni októberben.
Talán ekkor már sokan itt vannak a fórumokon.
Már Pagrussal próbáltunk erre őtleteket kitalálni.
először is nevet kellene találni neki.
ATC Játék,Ki tud többet az ATC-ről,stb
A játékban csak a listán szereplők vehetnek részt.Erre megint lesz felzúdulás,de ez engem akkor sem fog érdekelni.Majd ha időben beharangozzuk a játékot akkor bizonyára jönnek uj tagok is.Ezzel megoldhatjuk a problémákat.
A játék lehetne az,hogy elrejtenénk bizonyos szavakat,vagy részeket,amiket megkellene találni az ATC ker topicban.
Ez arra jó lenne,hogy már előre sokán tüzetesen átnéznék.
Az aki a leggyorsabb válasz adja az mondjuk nyer egy belépőt a Házimozi showra.
Már hifit nem is merek írni.
Ha ez tetszik akkor ezt kikellene dolgozni.
A fődíjat,hogy mi legyen azon is változtathatunk.
Nekem a tárgyi,vagy ATC utalvány a legjobb.

Vissza: “Kereskedők és Gyártók valamint Támogatók”