Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelek
Moderátor: pj-
Kábelek
DAC-hoz akkor most milyen tápkábel elérhető/javasolt?
- pj-
- Törzsvendég

- Értékelés: 725
- Kapcsolat:
Kábelek
Az alapanyag árak drasztikus emelkedése miatt (85%) a hangfalkábelünk készítését felfüggesztjük.
Sajnos a nagy tápkábelünk alapanyag ára is nagyot ugrott, így ennek elkészítését meg is szüntetjük. Várhatóan lesz egy nagyon komoly (minőségre) tápkábelünk, aminek árát szeretnénk 20-30 ezer között tartani.
- pj-
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Kábelek
Az enyém lesz
Újabb jópár lépcsőfok felfelé a véget nem érő lépcsőn...
üdv.
Imi
Igen, de ez visz minket előre, az elérhetetlenhez.
Elkészültek a demo kábelek, letét ellenében elvihetők meghallgatni.
Kábelek
Az első "fecskék" az ezüst XLR kábeleinkből, melyek Tellurium rézből készült, karbon betétes ródiumozott csatlakozókkal szereljük.
Az enyém lesz
Újabb jópár lépcsőfok felfelé a véget nem érő lépcsőn...
üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
- pj-
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Kábelek
Mint jeleztem, az eddigi litze réz kábelek picit átalakultak.
Új külsőt kaptak, s új RCA csatlakozót.
Az XLR kivitel változatlan marad ebben a szériában, s megmaradunk a Neutrik csatiknál.
Az RCA csatlakozókkal szerelt kábelek Tellurium rézből készült, karbon betétes ródiumozott csatlakozókat kaptak, s dupla árnyékolást.
Árak az alábbiak szerint változnak:
-50cm 25.000Ft/pár
-75cm 29.500Ft/pár
-1 m 35.000Ft/pár
Demo példányok elkészültek, s letét ellenében elvihetők tesztelésre 1-2 hétre is.
Kábelek
Az egyik demó kábelre bejelentkeznék
Majd gondolj rám is lécci!
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Kábelek
Picit túl optimisták voltunk, az új ezüst összekötő kábel várhatóan csak május eleje/közepe táján lesz kész. Viszont több demo darab is lesz belőle, s mindegyik 1 méteres (rövidebbet nem is készítünk majd).
Az egyik demó kábelre bejelentkeznék
CD Futómű: ETHOSZ Audio CD-Transport (+Libra) DAC: ETHOSZ Audio Balanced RTP Vacuum Tube SQ Előfok: ETHOSZ Audio Balanced Zen (Referenc) Végfok: 2x ETHOSZ Audio PA-2.5 SQ (Bi-amp) Hangfal: WATT/Puppy by ETHOSZ Audio Kábelek: Nirvana S-L
- pj-
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Kábelek
Picit túl optimisták voltunk, az új ezüst összekötő kábel várhatóan csak május eleje/közepe táján lesz kész. Viszont több demo darab is lesz belőle, s mindegyik 1 méteres (rövidebbet nem is készítünk majd).
- pj-
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Kábelek
Sziasztok!
Volt szerencsém az új fejlesztésű ezüst kábelt a húsvét során tesztelni...
A tesztkörnyezet full Ethosz rendszer volt, így tényleg jól hallható volt, hogy teljesít a kábel a Nirvana, vagy egyéb ezüst összekötők mellett, a saját fejlesztésű készülékeken.
A kábel nagyon jól, s kifejezetten pontosan rajzolja ki a zenészeket a térben, nagyságukat, s hangjukat is teljesen valósághűen közvetítve..
Nincs benne az ezüst kábelekre oly sokszor jellemző szúró hang, a feldúsuló sz-ek, cs-k.
Abszolút nem bántó, sokkal inkább a fotelba süppesztő, nagyon bársonyos, nagyon kellemes hallgatható hang. Igazán tiszta artikulált a középhangja, bársonyos kerek a felső regiszter, s iszonyat jól fogja a mélysugárzót, nagyon precíz, feszes mélye van, nem elvesz abból inkább tiszta lesz a mély hang, s egyértelműen még mélyebb is.
Kis és magas hangerőn maximálisan tartja a tonalitását, nem húz semerre sem, kiegyenlítetten hoz minden hangot, s az egyes tartományok (mély-közép-magas) abszolút nem fedik egymást a hangerőt emelve, teljes értékben tisztán hallatszik minden apró részlet...koncerthangerőn is...
Őszintén szólva nagyon magas színvonalú a kábel hangja bejáratás alatt is, s a tudomásom szerinti várható fogyasztói árért pedig azt kell mondanom: BEST BUY!
A korábbi széria réz kábeleihez képest más dimenzióban jeleníti meg a zenét, s igazán kellemessé, igazi pihentető szórakozássá teszi a zenehallgatást.
Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, s el tudom képzelni, hogy rendesen bejáratva mennyire páratlan vétel lesz az árában, de még sokkal magasabb ársávban is.
Gratula a fejlesztőnek, fájó szívvel adtam vissza!!!
Üdv.
Imi
Köszönöm szépen a tesztelést, s a pozitív visszajelzést.
Dolgozunk, hogy valami szép esztétikus külsőt kapjon, mert a "belseje" megérdemli.
Kábelek
Sziasztok!
Volt szerencsém az új fejlesztésű ezüst kábelt a húsvét során tesztelni...
A tesztkörnyezet full Ethosz rendszer volt, így tényleg jól hallható volt, hogy teljesít a kábel a Nirvana, vagy egyéb ezüst összekötők mellett, a saját fejlesztésű készülékeken.
A kábel nagyon jól, s kifejezetten pontosan rajzolja ki a zenészeket a térben, nagyságukat, s hangjukat is teljesen valósághűen közvetítve..
Nincs benne az ezüst kábelekre oly sokszor jellemző szúró hang, a feldúsuló sz-ek, cs-k.
Abszolút nem bántó, sokkal inkább a fotelba süppesztő, nagyon bársonyos, nagyon kellemes hallgatható hang. Igazán tiszta artikulált a középhangja, bársonyos kerek a felső regiszter, s iszonyat jól fogja a mélysugárzót, nagyon precíz, feszes mélye van, nem elvesz abból inkább tiszta lesz a mély hang, s egyértelműen még mélyebb is.
Kis és magas hangerőn maximálisan tartja a tonalitását, nem húz semerre sem, kiegyenlítetten hoz minden hangot, s az egyes tartományok (mély-közép-magas) abszolút nem fedik egymást a hangerőt emelve, teljes értékben tisztán hallatszik minden apró részlet...koncerthangerőn is...
Őszintén szólva nagyon magas színvonalú a kábel hangja bejáratás alatt is, s a tudomásom szerinti várható fogyasztói árért pedig azt kell mondanom: BEST BUY!
A korábbi széria réz kábeleihez képest más dimenzióban jeleníti meg a zenét, s igazán kellemessé, igazi pihentető szórakozássá teszi a zenehallgatást.
Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, s el tudom képzelni, hogy rendesen bejáratva mennyire páratlan vétel lesz az árában, de még sokkal magasabb ársávban is.
Gratula a fejlesztőnek, fájó szívvel adtam vissza!!!
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
- pj-
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Kábelek
A Power Min 2.0 "kicsi" hálózati kábelek készítését, megszüntettük.
Jelenleg a Power Max elérhető a kínálatunkban.
Várhatóan lesz egy másik típus, valahol a Min és Max között árban.
Összekötő kábeleknél is az "N" jelű marad a kínálatban ("C" jelű megszűnt), ami RCA és XLR verzióban is van (illetve az RCA kifogyott, s várhatóan 2-3 hét múlva lesz).
RCA nem WBT-el lesz szerelve, hanem ródiumozott/carbon csatlakozókkal.
Árak változatnak -lefelé.
Pontos fogyasztói árak nemsokára.
Mindezek mellet van egy új ezüst kábel -jelenleg tesztelés alatt.
Várhatóan csak XLR verzióban lesz, s az 1méteres ára 55.000Ft/pár lesz.
Bővebb információ pár hét múlva.
- pj-
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Kábelek
Létezik még az mini tápkábel? Egy DAC-hoz gondolnám......
És mi lenne az ára?
Szia!
Igen, az ára 8.800Ft (honlapunkon is fenn van, az árlista címszó alatt).
Üdv: Puklics József
Kábelek
Létezik még az mini tápkábel? Egy DAC-hoz gondolnám......
És mi lenne az ára?
HTPC / Emotiva XDA-2 Differential Reference DAC / Emotiva UMC-1/ Emotiva XPA-5 Gen1 / Bösendorfer VC-2E / Valhalla CuAgSS / Van Damme XLR / Valhalla CU III+ / Furukawa PC-OCC / Ethosz Mini Tápkábel
Kábelek
Kölcsön kaptam meghallgatásra egy igen-igen érdekes hangfal kábelt (platina-ezüst anyag) -kép.
Azt kell mondjam, zseniális, szenzációsan szétválasztja a hangokat, s nagyon tiszta a hangzása
Gondolom a képek alapján ki lehet találni az alkotót!
Hát ezt nekem is meg kell hallgatnom!
A jövő héten még nálad lesz?
CD Futómű: ETHOSZ Audio CD-Transport (+Libra) DAC: ETHOSZ Audio Balanced RTP Vacuum Tube SQ Előfok: ETHOSZ Audio Balanced Zen (Referenc) Végfok: 2x ETHOSZ Audio PA-2.5 SQ (Bi-amp) Hangfal: WATT/Puppy by ETHOSZ Audio Kábelek: Nirvana S-L
- pj-
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Kábelek
Kölcsön kaptam meghallgatásra egy igen-igen érdekes hangfal kábelt (platina-ezüst anyag) -kép.
Azt kell mondjam, zseniális, szenzációsan szétválasztja a hangokat, s nagyon tiszta a hangzása
Gondolom a képek alapján ki lehet találni az alkotót!
- pj-
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Kábelek
Szia, szerintem amilyet rendelsz, lehet aranyozott, vagy ródiumozott...
Üdv.
Imi
Ezeken ródiumozott csatlakozók vannak, azonban ahogy Imi is írta, lehet ez is az is.
Kábelek
...a csatlakozókra gondoltam
Szia, szerintem amilyet rendelsz, lehet aranyozott, vagy ródiumozott...
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.