Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic DVD-S35
Panasonic DVD-S35
Amúgy érdekelne a véleményed és tapasztalatod ezzel a típussal kapcsolatban, mert én is gondolkodom a beszerzésén. A választ inkább a másik Pana S-35-ös topicba írd.
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
Panasonic DVD-S35
Hoi Jamamura san!
s35 fórum
szvsz itt találsz olyan embert, aki tud válaszolni.
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
- jamamura szadakó
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
Panasonic DVD-S35
sziasztok!
új vagyok még ezen a fórumon, kattintgattak ide-oda az imént vagy fél órán át, de nem találtam megfelelő topikot, ahol feltehetném kérdésem, sz'al gondoltam, nyitok egy újat, bár ezt sok helyen nem szeretik.
vettem a minap egy Panasonic DVD-t, pontosabban a mindenevő DVD-S35-öt, s kérdezném nagy buzgón, van-e valakinek valamilyen ötlete, tapasztalata régiófüggetlenítésre ezzel a típussal, illetve úgy általában a Pana DVD lejátszókkal kapcsolatban.
körbenéztem a neten, azt írják, hogy nem lehetetlen, csak be kell szerezni hozzá egy mágikus lemezt, ami a Panasonic Enhancement Disc furmányos névre hallgat. azt nem írják, honnan, merről, mindenesetre már írtam a panasonic-hu -nak, hátha... kérdem én, végigjárta-e már vki e rögös utat? SEGÍTSETEK, no! előre is köszönöm... [akár írhattok e-mailt is. nem t'om, sikerült-e aktiválnom, de ha nem, akkor: [email protected]]
erölködő: yamaha rxv-440, dvd: oppo dv-981hd, bd: ps3 60gb, tv: panasonic 50pz80, hangfalak: fisher+schneider. bd: 130 and rising.
dvdextra.hu - a teljes kép
aeonflux.freeblog.hu - ready for the action?
odeon.hu - jó képet vágunk hozzád!