Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pacific DVD-1002
Pacific DVD-1002
Szia Zoli!Ha még nem sikerült, akkor én szívesen lefordítom neked a remote hack-ket. Dobj egy emailt, úgy gyorsabban megy, mivel ez az első alkalom, hogy ezen a fórumon vagyok ([email protected]). Amúgy én is épp egy ilyen Pacific player megvételén gondolkodom. Németországból hozatnám úgy 100 EURO-ért, bár a garancia miatt nem bánnám, ha itthon is hozzá lehetne jutni. Te hol vetted a sajátodat?
Üdv,
(egy másik) Zoli
Szia Zoli!
Ha még nem sikerült, akkor én szívesen lefordítom neked a remote hack-ket. Dobj egy emailt, úgy gyorsabban megy, mivel ez az első alkalom, hogy ezen a fórumon vagyok ([email protected]). Amúgy én is épp egy ilyen Pacific player megvételén gondolkodom. Németországból hozatnám úgy 100 EURO-ért, bár a garancia miatt nem bánnám, ha itthon is hozzá lehetne jutni. Te hol vetted a sajátodat?
Üdv,
(egy másik) Zoli
-
Vendég
Pacific DVD-1002
Szerintem nyugodtan megveheted. :smile41:
mert mindent lejátszik. Mp3,VCD,SVCD,JPG-Képfájlokat,MPG-Filmfájlokat.
Lejátsza: az írott DVD-ket, az újraírható DVD-ket,és ugyan ez jellemző a CD-kre is
Kép és hangminősége is jó.
Én megvagyok vele elégedve.
-
Vendég
Pacific DVD-1002
Hi!
Én sajnos nem tudok Neked segíteni a régiómentesítésben,sőt én kérnék tőled segítséget.Lenne lehetsőségem venni egy Pacific dvd lejátszót, de semmit nem tudok róla.Milyen hang és kép minőség, mp3, írott dvd lejátszása...stb.Ha tudsz róla valamit írni azt megköszönném.
-
Vendég
Pacific DVD-1002
Segitsetek! szeretném Régiómentesiteni a Pacific DVD-1002 tipusu DVD-Lejátszómat, csak egy a gondom hogy, nemtudok Angolul. :smile17:
Találtam 4-Db hekket a www.dvdrhelp.com-on pontosabb hivatkozással
itt:http://www.dvdrhelp.com/dvdhacks.php?se ... 20DVD-1002
Ha valaki leforditaná nekem Magyarra azt nagyon megköszönném. vagy,esetleg tudhozzá valami tutira működő leírást azt is szivessen fogadnám.
Előre is köszönöm.