Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pacific DVD-1002

Zed
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Pacific DVD-1002

Hozzászólás Szerző: Zed »

Szia Zoli!Ha még nem sikerült, akkor én szívesen lefordítom neked a remote hack-ket. Dobj egy emailt, úgy gyorsabban megy, mivel ez az első alkalom, hogy ezen a fórumon vagyok ([email protected]). Amúgy én is épp egy ilyen Pacific player megvételén gondolkodom. Németországból hozatnám úgy 100 EURO-ért, bár a garancia miatt nem bánnám, ha itthon is hozzá lehetne jutni. Te hol vetted a sajátodat?
Üdv,
(egy másik) Zoli

Szia Zoli!
Ha még nem sikerült, akkor én szívesen lefordítom neked a remote hack-ket. Dobj egy emailt, úgy gyorsabban megy, mivel ez az első alkalom, hogy ezen a fórumon vagyok ([email protected]). Amúgy én is épp egy ilyen Pacific player megvételén gondolkodom. Németországból hozatnám úgy 100 EURO-ért, bár a garancia miatt nem bánnám, ha itthon is hozzá lehetne jutni. Te hol vetted a sajátodat?
Üdv,
(egy másik) Zoli

Vendég

Pacific DVD-1002

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Szerintem nyugodtan megveheted. :smile41:
mert mindent lejátszik. Mp3,VCD,SVCD,JPG-Képfájlokat,MPG-Filmfájlokat.
Lejátsza: az írott DVD-ket, az újraírható DVD-ket,és ugyan ez jellemző a CD-kre is
Kép és hangminősége is jó.

Én megvagyok vele elégedve.

Vendég

Pacific DVD-1002

Hi!

Én sajnos nem tudok Neked segíteni a régiómentesítésben,sőt én kérnék tőled segítséget.Lenne lehetsőségem venni egy Pacific dvd lejátszót, de semmit nem tudok róla.Milyen hang és kép minőség, mp3, írott dvd lejátszása...stb.Ha tudsz róla valamit írni azt megköszönném.

Vendég

Pacific DVD-1002

Segitsetek! szeretném Régiómentesiteni a Pacific DVD-1002 tipusu DVD-Lejátszómat, csak egy a gondom hogy, nemtudok Angolul. :smile17:
Találtam 4-Db hekket a www.dvdrhelp.com-on pontosabb hivatkozással
itt:http://www.dvdrhelp.com/dvdhacks.php?se ... 20DVD-1002

Ha valaki leforditaná nekem Magyarra azt nagyon megköszönném. vagy,esetleg tudhozzá valami tutira működő leírást azt is szivessen fogadnám.

Előre is köszönöm.

Válasz küldése

Vissza: “Régiómentesítés”