piskóta írta: ↑2018.03.27., kedd 15:31Van ám még egy
Ez egy fehér Xperi M, Android 4.3-mal, de sajnos nem indul. "Type password to decrypt storage" üzenet jelenik meg rögtön indítás után, amivel nem tudunk mit kezdeni. A neten utána olvastam, létező hiba, elvileg van rá megoldás, de nekem nem sikerült.
Az akksija jó, kijelzője jó, hátha valaki tud vele valamit kezdeni.
2000 forintot gondoltam érte.
Üdv,
Tibi
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Eladó Sony Xperia M
- piskóta
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 2
Re: Eladó Sony Xperia M
Ezt a fehéret odaadom ingyen is, nem akarom kidobni.
- piskóta
- Lefelé a lejtőn

Re: Eladó Sony Xperia M
Lassan belátom, hogy bizonyos esetekben nincs értelme adok-veszekkel tölteni az időt, nem kell már a régi, bár jó cucc senkinek. Kidobni sajnálom, tudom, nem egy nagy szám, de mégis egy működöképes telefon. Az ár is rugalmas. Oda jutunk, hogy pár év után lehet kukába dobni a telefonokat. A szeméthegy meg csak nő.
Megér valakinek valamennyit?
Megér valakinek valamennyit?
- piskóta
- Lefelé a lejtőn

Eladó Sony Xperia M
Van ám még egy
Ez egy fehér Xperi M, Android 4.3-mal, de sajnos nem indul. "Type password to decrypt storage" üzenet jelenik meg rögtön indítás után, amivel nem tudunk mit kezdeni. A neten utána olvastam, létező hiba, elvileg van rá megoldás, de nekem nem sikerült.
Az akksija jó, kijelzője jó, hátha valaki tud vele valamit kezdeni.
2000 forintot gondoltam érte.
Üdv,
Tibi
- piskóta
- Lefelé a lejtőn

Eladó Sony Xperia M
Sziasztok!
Hátha valakinek pont ilyen kell:
Eladó egy Sony Xperia M, 4.3-as Androiddal. Minden működik rajta, bár régi kiadás. Jó állapotban van, használatból eredő apró karcolásokkal (fólia van az üvegen).
Megér valakinek 8000 forintot?
Üdv,
Tibi