Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" - garanciális
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6563
Re: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" - garanciális
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Elkelt, más platformon.
Árzuhanás, legyen 175eFt.
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" - garanciális
Eladó garanciális Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB.
Garancia: 2026.04.26-ig. Svédországi vásárlás, magánszemély de a garancia érvényes Magyarországon is.
Eladás oka: nincs használva a készülék, váltani akartam ipad-ről de az android nagyon idegen nekem.
Állapot: tökéletes, karcmentes, minden tartozéka megvan. Bónusz egy tok, a képeken látható, tökéletes állapotban.
Hely: Debrecen
Futárral küldhető.
Érdeklődni privátban.
Ár: 190 eFt.
Garancia: 2026.04.26-ig. Svédországi vásárlás, magánszemély de a garancia érvényes Magyarországon is.
Eladás oka: nincs használva a készülék, váltani akartam ipad-ről de az android nagyon idegen nekem.
Állapot: tökéletes, karcmentes, minden tartozéka megvan. Bónusz egy tok, a képeken látható, tökéletes állapotban.
Hely: Debrecen
Futárral küldhető.
Érdeklődni privátban.
Ár: 190 eFt.