Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

iPad Mini 2, Space Grey, 32 GB, Wifi

Telefonok, tabletek, headsetek, töltők, tokok
Lezárt
blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: blakey »

Köszönöm. 
Közben elkelt!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6206

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Rossz helyre tettem, a space-t is elírtam, ez nem a táblagépes rész, nem az én napom. 

Problémák megoldva.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Rossz helyre tettem, a space-t is elírtam, ez nem a táblagépes rész, nem az én napom. 

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Eladó egy kb. 2 éves iPad Mini 2, hibátlan esztétikai és műszaki állapotban, "smart" tokkal és még egyéb mágneses tokokkal, barna, kék és fekete. A kijelzőn fólia van valamint adok mellé még egy fóliát. iOS 10.3.3 van rajta, tehát tetszés szerint frissíthető. Akkumulátor jó állapotban van, a 9-10 órás kijelzőidő továbbra is megvan. Doboz, kábel, töltő megvan, minden hibátlan, makulátlan, újszerű.Ára: 58885 HUF
Tulajdonságok

Lezárt

Vissza: “Mobilkészülékek, táblagépek és tartozékaik (kínál-keres)”