Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

iPhone 6s 128GB Space Gray független 1 hónapos + 1 év prémium garancia

Telefonok, tabletek, headsetek, töltők, tokok
Lezárt
oil120
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: oil120 »

Ha előtte valakivel már megállapodott valamiben az eladó, aztán mégis neked adta el, az azért messze van a korrekt tárgyalástól, szerintem...
Én vettem, és adtam is el már úgy nem egy dolgot, hogy megállapodtam / megállapodtak velem valamiben, és később hiába jött kedvezőbb ajánlat - a megállapodás az megállapodás.

Kedves Vasti!

Nem volt megállapodás! Megtekintési és ha megfelelő abban az esetben lett volna vásárlási szándék.

Az első két levél, nézd meg az időpontokat is! Te hogyan szelektáltál volna?

Elküldve 2016 április 01 - 17:29
Szia,Erdekelne a iphone 6s,ha valoban serules ,karmentes 220eFt-ert megvasarolnam.

Elküldve 2016 április 01 - 19:36

Szia Oil, 
Nemsokára lesz a gyerekem szülinapja, nagyon örülne a mostani telefonomnak (5s), ha meg tudnánk állapodni, akkor megvenném magamnak a tiédet, ő meg örülne az enyémnek.   185.000 lenne az ajánlatom. Ha tudsz Áfa-s számlát kiállítani, akkor rájöhet még az Áfa.

Válaszom az elsőre:

Szia,

Bocsi, hogy csak most válaszolok, nem voltam net előtt.
Azért 230-at szeretnék érte kapni.

És a másodikra:
Szia,

Köszönöm az érdeklődésedet.
A telefonra vannak más érdeklődők is és nem szándékozom 230 alatt eladni.

Szerintem fejezzük is be, nem erről kellene szólnia az adás-vétel topiknak.
Csak azért hagytam nyitva , másnak is legyen okulás milyen esetekbe lehet belesodródni.
Továbbra is fenntartom, nem vertem át senkit.

Üdv,
oil

oil120

Sziasztok!
Mint eladó én is hozzá kívánok szólni.
Szerintem az egy természetes dolog, ha valaki értékesíteni kíván valamilyen terméket "jó áron", arra többen is egy időben érdeklődhetnek.
Az eladó szíve-joga az, hogyan rendezi a vevőjelölteket, már ha van.
Ebben a szituban, ezen a fórumon ketten jelezték érdeklődésüket a meghirdetett termékre.

Nevén nevezve "future" fórum társam bizonytalanabbul és alacsonyabb értékű vételi szándékot jelzett, mint "ifa" aki lényegesebben célratörőbb volt magasabb árral. Itt szeretném megjegyezni azt, közöltem future-val én annál magasabb összegért szeretném értékesíteni a meghirdetett terméket mint amennyit Ő erre szán. De természetesen Ő nem óhajtotta azt az összeget megadni. Így nem Ő került az első helyre a vásárolni szándékozók listáján.
De az értékesítést követően felhívtam és közöltem elkelt a most már hőn áhított termék, melyre Ő a fórumbeli sértődött bejegyzésével reagált.
Be tudnám másolni április elseje óta folyó privát levelezésünk alatti bizonytalanságát, de nincsen értelme.
Viszont visszautasítom ezen mondatát: Nagyon inkorrekt elado... Megbeszeles,megallapodas utan megis masnak adta el tegnap a telefont...es meg nem is zarja a topikot...
Gratulallok!!! 

Megállapodás csak arra történt, hogy ma megtekinti a telefont, aztán ha minden neki megfelelő megveszi? Ami akkor biztos a fizetett.
Azt el kell ismernem, nem zártam a topikot, mentségül szeretném felhozni, most tudtam net mellé ülni.

Köszönöm mindenkinek aki elolvassa az én hozzászólásomat is és ezzel egy időben le is zárom.
Feleslegesnek érzem a további véleményezést.

Üvözlettel,
oil

Vasti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 349

Hozzászólás Szerző: Vasti »

Ha előtte valakivel már megállapodott valamiben az eladó, aztán mégis neked adta el, az azért messze van a korrekt tárgyalástól, szerintem...
Én vettem, és adtam is el már úgy nem egy dolgot, hogy megállapodtam / megállapodtak velem valamiben, és később hiába jött kedvezőbb ajánlat - a megállapodás az megállapodás.

ifa
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: ifa »

Szia Future,

Nekem merőben más a véleményem, a telefont én vettem meg, teljesen korrekt tárgyalást folytattam az eladóval, az előzetesen megbeszélt feltételekkel került hozzám. Ezúton is köszönöm neki az üzletet!
Egyébként említette, hogy van rá más jelentkező is, aki az általam kínált árnál kevesebbért venné meg. Gondolom ezért (többet kínáltam érte) adhatta el nekem és nem neked.
Ja és nem tegnap, hanem ma cserélt gazdát a készülék.

Béke!

future
Értékelés: -8

Hozzászólás Szerző: future »

Nagyon inkorrekt elado... Megbeszeles,megallapodas utan megis masnak adta el tegnap a telefont...es meg nem is zarja a topikot...

Gratulallok!!!

oil120

Eladó a címben meghirdetett független telefon, sérülés és karcmentes. Budapesten házhoz szállítom.
A készülék 2016.03.07.-én lett vásárolva az iCentre üzletében (309.900,-), a készülékre egy év prémium garancia (MKB biztosítás) is lett kötve(9.900,-).
Vagy Samsung Galaxy S7 EDGE-re, Sony Xperia Z5 Prémiumra cserélném.

Ára: 244.900,- 
Tel: 06-30-600-4461

Lezárt

Vissza: “Mobilkészülékek, táblagépek és tartozékaik (kínál-keres)”