Köszi, AVX!
A tétel eladva!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Részben hibás Kali LP 6 aktív hangfal páros
- Stereophile
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 27
- Kapcsolat:
Re: Részben hibás Kali LP 6 aktív hangfal páros
Arcam,Cambridge,Musical Fidelity,Rega,Neotech,Isotek,Audioquest,Furutech,Reloop,Audiotechnika,Pylon
- Stereophile
- Kezdő Fórumlakó

- Kapcsolat:
Vasárnapig (06.21.) 16 óráig továbbra is jegelve!
Arcam,Cambridge,Musical Fidelity,Rega,Neotech,Isotek,Audioquest,Furutech,Reloop,Audiotechnika,Pylon
- Stereophile
- Kezdő Fórumlakó

- Kapcsolat:
Péntek /06.12/ 17:00 óráig jégen!
- Stereophile
- Kezdő Fórumlakó

- Kapcsolat:
Részben hibás Kali LP 6 aktív hangfal páros
Kérem a T. érdeklődőket,hogy a hirdetést figyelmesen olvassák el, minden fontos infó benne van!
Eladó egy Kali LP‑6 pár (1. generáció), amit még 5–6 éve vettem 125.000 Ft‑ért.
Azért választottam ezt, mert a boltban a többi páros amennyivel drágább volt, annyival nem szóltak jobban.Igazi ár/érték bajnok volt.
Jelenleg Miskolcon, a DVTK Stadion közelében található, hallgatható meg.
A Kali márka érdekessége, hogy a JBL-ből kivált mérnökök alapították, pont úgy, ahogy a Tannoy mérnökei létrehozták a Fyne Audio-t.
Tehát nem egy „no‑name” márka, hanem komoly szakmai háttér áll mögötte. (Bár jelen állás nem épp ezt igazolja
)
A párosból az egyik példány az alábbi módon viselkedik már az első pillanattól : néha standby‑ba lép, de mivel egy 50 éves panelházban lakom, földelés nélkül, a hifi rendszerem is csinált néha furcsaságokat, nem foglalkoztam vele. Mire jeleztem a boltnak, addigra lejárt a garancia, nem tudtak segíteni.
Idővel a hátlapi csavarok is engedni kezdtek, ezért körmös anyákkal rögzítettem a hátlapot — ez a fotókon is látszik.
Cserébe feszesebb lett a hangkép.
A dobozaik és a gyári csomagolásuk megvannak, így kulturáltan átadhatók és biztonságosan szállíthatók.
Fontos
Hangban mindkettő rendben van, nem torzítanak, nem recsegnek.
Ár és átvétel
Csak párban eladó, együtt: 60.000 Ft.
Érdeklődni privát üzenetben ,illetve a +36 20 261 2485 - ön lehet.
Saját képek:
Eladó egy Kali LP‑6 pár (1. generáció), amit még 5–6 éve vettem 125.000 Ft‑ért.
Azért választottam ezt, mert a boltban a többi páros amennyivel drágább volt, annyival nem szóltak jobban.Igazi ár/érték bajnok volt.
Jelenleg Miskolcon, a DVTK Stadion közelében található, hallgatható meg.
A Kali márka érdekessége, hogy a JBL-ből kivált mérnökök alapították, pont úgy, ahogy a Tannoy mérnökei létrehozták a Fyne Audio-t.
Tehát nem egy „no‑name” márka, hanem komoly szakmai háttér áll mögötte. (Bár jelen állás nem épp ezt igazolja
A párosból az egyik példány az alábbi módon viselkedik már az első pillanattól : néha standby‑ba lép, de mivel egy 50 éves panelházban lakom, földelés nélkül, a hifi rendszerem is csinált néha furcsaságokat, nem foglalkoztam vele. Mire jeleztem a boltnak, addigra lejárt a garancia, nem tudtak segíteni.
Idővel a hátlapi csavarok is engedni kezdtek, ezért körmös anyákkal rögzítettem a hátlapot — ez a fotókon is látszik.
Cserébe feszesebb lett a hangkép.
A dobozaik és a gyári csomagolásuk megvannak, így kulturáltan átadhatók és biztonságosan szállíthatók.
Hangban mindkettő rendben van, nem torzítanak, nem recsegnek.
Csak párban eladó, együtt: 60.000 Ft.
Érdeklődni privát üzenetben ,illetve a +36 20 261 2485 - ön lehet.
Saját képek:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2026.06.06., szomb. 07:07-kor.
Ok: topikgazda kérésére módosítva
Ok: topikgazda kérésére módosítva