Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Synergistic Research Pink
Re: Synergistic Research Pink
Köszönöm a lehetőséget,elkelt.
-
cécó
- Fórumlakó

- Értékelés: 142
Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat!Én is lecseréltem a lilákat, a használt árukért, azok is verhetetlenek, de a rózsaszín felbontása valami parádésra sikeredett.

HydraSound tápellátás - Oyaide MTS 6e - Naim Power Line - Naim CD5 XS(SR.Pink) - Naim DC1 - Naim Ndac(SR.Pink) - WireWorld Platinum Electra 7- Naim SuperNait 2(SR.Pink) - Naim Naca5(Furutech FT212r) - WireWorld Plat.8 jumper - ProAc Response D18 - IsoAcoustics Gaia & zaZen/VibRacsi V4exex.
Így hátha könnyebb a döntés … legyen 70.000Ft. Nem fogsz csalódni benne.
Jómagam is az egyik lejátszómba vettem,de közben az új gazdára talált (természetesen maradt Pink a rendszeremben).Végig hallgattam az idő folyamán az összes Synergistic biztosítékot,mindegyiket imádtam,de számomra a Pink volt az,amelyik rögtön leghallhatóbban éreztette jótékony hatását. Jól megtervezett db.
- Világjáró atti
- Nincs visszaút

- Értékelés: 41
Az igen kérem igen jó ára van a terméknek.
Én 100eft kaptam a SR-Pink biztosítékot egy pár hónapja!
Csapjon le rá valaki nagyon jó hangú bizti...
Én 100eft kaptam a SR-Pink biztosítékot egy pár hónapja!
Csapjon le rá valaki nagyon jó hangú bizti...
Synergistic Research Pink
Szervusztok!
Synergistic Research PINK 630mA lassú kioldású biztosíték eladó. Teljesen új,nem használt.
Ár: 75.000 Ft
Tel.: 06-30-255-1912
Budapest IX.
Synergistic Research PINK 630mA lassú kioldású biztosíték eladó. Teljesen új,nem használt.
Ár: 75.000 Ft
Tel.: 06-30-255-1912
Budapest IX.