Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
TAD Redbase KT88 ~15 órás kvartett
Re: TAD Redbase KT88 ~15 órás kvartett
Hosszúhétvégés akció!
70E Ft vasárnap éjfélig!
70E Ft vasárnap éjfélig!
Hosszúhétvégés akció!
70E Ft vasárnap éjfélig!
70E Ft vasárnap éjfélig!
A hétvégén legyen az áruk 80E Ft. :-)
TAD Redbase KT88 ~15 órás kvartett
Eladó egy válogatott KT88 TAD Redbase, kb 15 órás kvartett. A csövek magyarországi, még bő 5 hónap bolti garival rendelkeznek. Májusi vásárlás.
Természetesen a vevőnek küldöm a számlát, ami igazolja a vásárlás dátumát is.
Gyári dobozok és természetesen gyári állapot.
Szakember építette be, a mérési jegyzőkönyveket lent találjátok, amit kérésre pdf-ben is tudok küldeni. (A szakember nevét privátban tudom megadni, mivel nem egyeztettem vele erről. Tudjátok, GDPR. :-) ) A csövek természetesen makulátlanok.
A négy cső új ára 114.000 Ft volt.
A kvartett általam "kikiáltott" irányára 90.000 Ft.
Posta ok, Gyulán találhatóak a TAD-ok.
Kérem telefonon keressetek, +36(harminc)3393337
Az eladás oka, pénz állt a házhoz, felsőbb kategóriás és (sajnos) drágább csöveket vásárolok helyettük.
(Mókuskerék ez! :-) )
A TAD-ok hangja egyébként kiváló, részletező ez már az első pillanatban érződött. Természetesen a járatással ez tovább fog javulni. Én a járatási folyamatot elkezdtem, lágy Jazz-zel és a hozzá illő hangerővel. Tehát nem voltak a csövek hajtva, a potméter max 10 óra állásig volt feltekerve, nem volt hirtelen hangerőváltoztatás, minden úgy ment, ahogy az a nagykönyvben elő van írva.
Természetesen a vevőnek küldöm a számlát, ami igazolja a vásárlás dátumát is.
Gyári dobozok és természetesen gyári állapot.
Szakember építette be, a mérési jegyzőkönyveket lent találjátok, amit kérésre pdf-ben is tudok küldeni. (A szakember nevét privátban tudom megadni, mivel nem egyeztettem vele erről. Tudjátok, GDPR. :-) ) A csövek természetesen makulátlanok.
A négy cső új ára 114.000 Ft volt.
A kvartett általam "kikiáltott" irányára 90.000 Ft.
Posta ok, Gyulán találhatóak a TAD-ok.
Kérem telefonon keressetek, +36(harminc)3393337
Az eladás oka, pénz állt a házhoz, felsőbb kategóriás és (sajnos) drágább csöveket vásárolok helyettük.
(Mókuskerék ez! :-) )
A TAD-ok hangja egyébként kiváló, részletező ez már az első pillanatban érződött. Természetesen a járatással ez tovább fog javulni. Én a járatási folyamatot elkezdtem, lágy Jazz-zel és a hozzá illő hangerővel. Tehát nem voltak a csövek hajtva, a potméter max 10 óra állásig volt feltekerve, nem volt hirtelen hangerőváltoztatás, minden úgy ment, ahogy az a nagykönyvben elő van írva.