Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Synergistic orange 6.3x32mm

Elektronikai alkatrészek, szerszámok, műszerek, készülékházak, hangsugárzó kabinetek, hibás / működésképtelen készülékek, működőképes de nem dobozolt panelek / készülékek, csövek
Lezárt
Reserved
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 211

Re: Synergistic orange 6.3x32mm

Hozzászólás Szerző: Reserved »

Köszönet a fórum adta lehetöséget a biztositék elkelt.
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse

Reserved
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 211

Synergistic orange 6.3x32mm

Hozzászólás Szerző: Reserved »

2021.októberében a hazai forgalmazótól,számlásan akkor 56.000.-ft-ért vásárolt,6.3x32mm-es,4 Amperes synergistic orange biztositék eladó.
Akkor egy erősitőhöz vásároltam de csak egy- két hetet használtam mivel az erősitőt eladtam.
Mivel minden készülékembe a kisebb méretü használatos,így azóta is a dobozában pihen,vadiúj állapotában.

Ára ennek fényében:35.000.-

Bp.18.kerben átvehetö,megtekinthető.

Fotó hamarosan.
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse

Lezárt

Vissza: “Híradástechnikai alkatrészek, hangszórók, csatlakozók, aljzatok”