A topik átkerült a helyére.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lg 27UD68 - 4k monitor - hibás
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6450
Re: Lg 27UD68 - 4k monitor - hibás
Utoljára Gabcsika ugrasztotta előre 2023.05.31., szer. 14:38-kor.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Lg 27UD68 - 4k monitor - hibás
Sziasztok.
Megválnék a címben említett monitortól. Fekete színű, egész szép állapotban van, 2017-es vásárlás.
https://www.lg.com/us/monitors/lg-27UD6 ... ed-monitor

A hibáról. Egyik pillanatról a másikra becsíkozódott a képernyő nagy része. Ütés, sérülés, soha nem érte. Szervízben volt, azt mondták kijelzőcsere. Nagyon nem éri meg javítani, ezért én nem is szeretnék foglalkozni vele.

Helyileg Vácon van, személyes átvétellel vihető. Árban nem tudom... legyen 20 ezer forint, mivel kötelező írni valamit. De igazából megegyezés kérdése, fogalmam sincs így mit érhet.
Megválnék a címben említett monitortól. Fekete színű, egész szép állapotban van, 2017-es vásárlás.
https://www.lg.com/us/monitors/lg-27UD6 ... ed-monitor

A hibáról. Egyik pillanatról a másikra becsíkozódott a képernyő nagy része. Ütés, sérülés, soha nem érte. Szervízben volt, azt mondták kijelzőcsere. Nagyon nem éri meg javítani, ezért én nem is szeretnék foglalkozni vele.

Helyileg Vácon van, személyes átvétellel vihető. Árban nem tudom... legyen 20 ezer forint, mivel kötelező írni valamit. De igazából megegyezés kérdése, fogalmam sincs így mit érhet.
Dolgok amiket utálok:
1. fórumaláírások
2. irónia
3. listák
1. fórumaláírások
2. irónia
3. listák