Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Epson EH-TW5000 alkatrésznek
Re: Epson EH-TW5000 alkatrésznek
Végül azóta sem csináltattam meg batyoval, úgyhog térjünk vissza az eredeti ötlethez, tehát 25k-ért eladó.
batyo-val egyeztetve, kb 25 ezer forintból nagy eséllyel javíthatók a foltok, és a csíkok, a színkonvergencia meg elvileg valamelyest korrigálható.
Mivel már megvan a vetítő utódja, ezért én nem szeretnék ezzel többet foglalkozni.
A fentiek tudatában legyen az ár 80k, és akkor 105 ezer forintból ki lehet hozni egy majdnem hibátlan vetítőt.
Mivel már megvan a vetítő utódja, ezért én nem szeretnék ezzel többet foglalkozni.
A fentiek tudatában legyen az ár 80k, és akkor 105 ezer forintból ki lehet hozni egy majdnem hibátlan vetítőt.
Amíg batyoval egyeztetek, addig felfüggeszteném a hírdetést.
- batyo
- V.I.P.

- Értékelés: 38
- Kapcsolat:
Úgyis megkérdezik majd 15-en priviben , úgyhogy rövidítsünk :
A konvergenciahiba javítása sajnos a kétpaneles Epsonok mechanikai kialakítása miatt nagyon fájdalmas dolog, de a felsorolt összes többi ( foltok, sávok ) 3 munkaóra díjába kerülnek.
A konvergenciahiba javítása sajnos a kétpaneles Epsonok mechanikai kialakítása miatt nagyon fájdalmas dolog, de a felsorolt összes többi ( foltok, sávok ) 3 munkaóra díjába kerülnek.
További képek, amik valamilyen rejtélyes oknál fogva elsőre nem töltődtek fel.
Epson EH-TW5000 alkatrésznek
Valamikor szebb napokat is látott Epson EH-TW5000.
A polarizátor az évek folyamán megadta magát a hőnek, úgyhogy a szín konvergenciával is vannak problémák, illetve alul és felül képződött egy piros és egy kék sáv, valamint nagy, világos, homogén felületeknél észrevehetőek piros és kék foltok a képen.
Az izzóban 2000 óra van ebből kb 1500 eco-ban. Ha nem teli 16:9-es filmet nézel rajta, akkor az alsó és felső sáv nem látszik, a foltok meg tényleg csak világos, homogén felületeken látszanak, én így használtam vagy két éven keresztül, szóval filmezésre is használható megfelelően nagy kompromisszumkészség megléte esetén.
Táv és tápkábel jár hozzá.
ár: 25k de meghallgatok mindenféle ajánlatot.
email: rlkirner kukac gmail
A polarizátor az évek folyamán megadta magát a hőnek, úgyhogy a szín konvergenciával is vannak problémák, illetve alul és felül képződött egy piros és egy kék sáv, valamint nagy, világos, homogén felületeknél észrevehetőek piros és kék foltok a képen.
Az izzóban 2000 óra van ebből kb 1500 eco-ban. Ha nem teli 16:9-es filmet nézel rajta, akkor az alsó és felső sáv nem látszik, a foltok meg tényleg csak világos, homogén felületeken látszanak, én így használtam vagy két éven keresztül, szóval filmezésre is használható megfelelően nagy kompromisszumkészség megléte esetén.
Táv és tápkábel jár hozzá.
ár: 25k de meghallgatok mindenféle ajánlatot.
email: rlkirner kukac gmail