Akkor zárd le légyszi.Köszi.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Canton DM50 SE
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Re: Canton DM50 SE
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Elkelt!
Köszönöm
Köszönöm
BUÉK!
10eFt az új ár!
18e Ft.
Hétvégén XI.-ben átvehető.
Hétvégén XI.-ben átvehető.
"Így vettem állítólag nem lehetett bekapcsolni, de nincs mivel, mert nincs hozzá távirányító."
Tehát nem tudom hogy bekapcsolna-e.
Tehát nem tudom hogy bekapcsolna-e.
- miczo
- Újonc fórumos
- Értékelés: 12
Ez egy működőképes készülék?
Canton DM50 SE
Eladó Canton DM50 SE!
Így vettem állítólag nem lehetett bekapcsolni, de nincs mivel, mert nincs hozzá távirányító.
A paneleken nincs semmilyen leégett alkatrész, az elején világít a Stand-By LED.
Esztétikailag teljesen rendben van, hangszórók működnek, a magasnak és középnek saját beépített váltója van.
Én hangfalnak vettem TV-hez, de a nappali túl nagy hozzá.
Ár legyen: 19eFt.
Így vettem állítólag nem lehetett bekapcsolni, de nincs mivel, mert nincs hozzá távirányító.
A paneleken nincs semmilyen leégett alkatrész, az elején világít a Stand-By LED.
Esztétikailag teljesen rendben van, hangszórók működnek, a magasnak és középnek saját beépített váltója van.
Én hangfalnak vettem TV-hez, de a nappali túl nagy hozzá.
Ár legyen: 19eFt.