Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Metz 10HE11 (más néven T+A K1) - CD "no disc"

Elektronikai alkatrészek, szerszámok, műszerek, készülékházak, hangsugárzó kabinetek, hibás / működésképtelen készülékek, működőképes de nem dobozolt panelek / készülékek, csövek
Lezárt
doktorvf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Re: Metz 10HE11 (más néven T+A K1) - CD "no disc"

Hozzászólás Szerző: doktorvf »

Nos, végül zárom. A 11:11 hozott Kínából egy 4000 Forintos lézeregységet, amit bölcsész létemre 30 perc megfeszített munkával beraktam, és innentől működik a CD. Marad másodrendszernek, ha valaha eladom, akkor más lesz a hirdetés címe :)

doktorvf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Kicsit jegelem (ha van itt ilyen, és nem kell lezárni a topikot) - "beesett" hozzám egy pár Criterion, és jó őket együtt hallgatni.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6386

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

doktorvf írta:
2025.11.07., pén. 09:47
A kategóriával gondban vagyok, remélem maradhat: jelen állapotában ez egy receiver: rádió + erősítő.

Ez így gyakorlatilag egy all-in-one készülék, ami hibás, így átraktam a helyére a topikot.
Üdv
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

doktorvf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Elnézést, Nagykőrös! De járok sokfelé.

dumdum
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 79

Hozzászólás Szerző: dumdum »

doktorvf írta:
2025.11.07., pén. 09:47

Finom hangú, kulturált működésű, szerintem kellemes dizájnnal rendelkező relikvia. Elég nehéz darab, majdnem 10 kiló, szóval inkább oldjuk meg a személyes átvételt.

Helyileg hol? Meg kell adnod...
Már a B oldal forog így 60 felett...

doktorvf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Metz 10HE11 (más néven T+A K1) - CD "no disc"

A kategóriával gondban vagyok, remélem maradhat: jelen állapotában ez egy receiver: rádió + erősítő.

Szóval eladó lehet a készülék, nem mindenáron, de felteszem (csak ide), hátha valaki pont ilyet szeretne.
Ez a T+A '90-es évek végi egyik nagynak szánt dobása volt, kicsi és dizájnos házba betettek egy finom hangú D osztályos erősítőt, egy akkor jónak számító rádiót és egy átlagos Philips futóművet.
A CD nem működik, "no disc", fel sem pörög. Nekem nem érti meg a javítást, más forrásból minden bizonnyal jobb hangot lehet varázsolni.
A készülék szép állapotban van, az oldallapjairól lepergett a gyári festék, lefestettem ezért lakkfeketére, szerintem tűrhető lett, ld. fotók.
Ami növeli értékét, hogy megvan hozzá a gyári távirányító, kiválóan működik is. Csak a távirányítók külön nevetséges összegekért hirdetődnek az ebayen, de ezt inkább hagyjuk.
Rádió üzemel, fogad banándugós hangfalkábelt, van sub kimenete és az aux in érzékenysége 3 lépésben szabályozható.
Erősítőnek használtam, az én hangfalaimhoz kevés volt, ezért kellett lecserélnem.

Finom hangú, kulturált működésű, szerintem kellemes dizájnnal rendelkező relikvia. Elég nehéz darab, majdnem 10 kiló, szóval inkább oldjuk meg a személyes átvételt.

Az irányára legyen 59.000 Ft.-

Infó itt: https://hifi-wiki.com/index.php/T%2BA_K1
Gyári adatlap, egyebek: https://www.ta-hifi.de/wp-content/uploads/k1_en.pdf
IMG_0706.jpg
IMG_0703.jpg
IMG_0704.jpg

Lezárt

Vissza: “Híradástechnikai alkatrészek, hangszórók, csatlakozók, aljzatok”