Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
IAN Canada Ultra alacsony zajú tápegység Super Capacitor-ral
Re: IAN Canada Ultra alacsony zajú tápegység Super Capacitor-ral
Továbbra is eladó IAN Canada Ultra alacsony zajú tápegység Super Capacitor-ral

Utoljára a.gabriel ugrasztotta előre 2025.09.17., szer. 11:24-kor.
- uniquesound
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
- Kapcsolat:
Üdv!
Írtam pm.
Köszönöm.
Írtam pm.
Köszönöm.
a.gabriel írta: ↑2024.12.20., pén. 08:28Eladó a képen látható IAN Canada Ultra alacsony zajú 5V tápegység Super Capacitor-ral.
A panel tud fogadni AC és DC betáplálást, ebből állatja elő az 5V-s hibátlan kimeneti feszültséget.
A Super Capacitor panelen 2 x 325 Farad-os! kondenzátor található, ami gyakorlatilag a kimeneti feszültséget teljesen stabilan tudja tartani. A két panelt Neotech UP-OCC színezüst kábel köti össze (ezt hozzáadom a panelhez, az árát nem befolyásolja).
5V-os kimeneti csatlakozások: zöld csavarozható kimeneti csatlakozón, illetve USB-C keresztül.
Ajánlom USB kártya külső betáplálásához, switch, stb....
Az eladási árát úgy lőttem be, hogy már lealkudtam helyetted.
Komplett tápegység ára: 45.000Ft
Bp-n személyesen átvehető megbeszélt helyen, vagy előre utalás után tudom küldeni a vevő költségére és felelősségére csomag automatába Foxpost-al, stb...
IMG_20240922_145257.jpg
IMG_20240922_145313.jpg
IMG_20240922_145325.jpg
Továbbra is eladó IAN Canada Ultra alacsony zajú tápegység Super Capacitor-ral

Szia!
Egyeztessünk kérlek, érdekel.
Köszönöm
Egyeztessünk kérlek, érdekel.
Köszönöm
https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php? ... 5#p2807625
Megjelenítő: Lapos, Hangsugárzó: Unique Sound Tiger, Puma, Panther. Kábel:DIY, Erölködő:Mod Luxman, DAC: Mod Audio Gd, Lejátszó: Philips 620 MOD CD, Raspberry (Volumio)
Megjelenítő: Lapos, Hangsugárzó: Unique Sound Tiger, Puma, Panther. Kábel:DIY, Erölködő:Mod Luxman, DAC: Mod Audio Gd, Lejátszó: Philips 620 MOD CD, Raspberry (Volumio)
SZIA. el tudsz szállítani Rómába? a szállítási költséget bele lehet számítani a kért árba? elfogadsz paypal fizetést? Köszönöm (google translate)
IAN Canada Ultra alacsony zajú tápegység Super Capacitor-ral
Eladó a képen látható IAN Canada Ultra alacsony zajú 5V tápegység Super Capacitor-ral.
A panel tud fogadni AC és DC betáplálást, ebből állatja elő az 5V-s hibátlan kimeneti feszültséget.
A Super Capacitor panelen 2 x 325 Farad-os! kondenzátor található, ami gyakorlatilag a kimeneti feszültséget teljesen stabilan tudja tartani. A két panelt Neotech UP-OCC színezüst kábel köti össze (ezt hozzáadom a panelhez, az árát nem befolyásolja).
5V-os kimeneti csatlakozások: zöld csavarozható kimeneti csatlakozón, illetve USB-C keresztül.
Bp-n személyesen átvehető megbeszélt helyen, vagy előre utalás után tudom küldeni a vevő költségére és felelősségére csomag automatába Foxpost-al, stb...