Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Aurender A10 hibás
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Re: Aurender A10 Hibás
A topik átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Re: Aurender A10 Hibás
Köszönöm a segítséget a fórumtársaknak, élni fogok velük.
Egyenlőre jegelem az eladást.

Egyenlőre jegelem az eladást.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Aurender A10 hibás
Tisztelt Fórumtársak!
Eladó a képeken látható fekete színű Aurender A10-es készülékem, hibásan.
5 éves, első tulajdonos, külföldi vásárlás, garancia már lejárt.
Tartozékok: gyári doboz, táv, hálózati kábel, leírás
Egyik nap nem lehetett bekapcsolni. Biztosítékok kimentek. Elvittem a Mo.i hivatalos forgalmazóhoz aki a segítségemre volt az ügyben.
Megállapították, hogy az egyik trafó (4db van benne összesen) meghibásodott. Ez valószínűleg nem hirtelen történhetett, hanem vmi oknál fogva az a trafó jobban melegedett a kelleténél (lehet gyári hiba is). Eddig bírta. Itthon semmi más hifi eszköz nem ment tönkre ez időben. Belül nem látszik rajta szabad szemmel semmi sem.(képek)
Javításra opciók:
1. a hibás trafó kicserélése (ami a képen is van) megrendelve az Aurender-től + posta + szervízdíj kb. 180-200eFt.
Viszont nem garantált, hogy csak ennyi baja van, ez csak akkor fog kiderülni ha az új trafót beleteszik és méregetnek tovább, hogy az esetleges hibákat kiszűrjék, megtalálják (már ha van olyan).
Ha más hiba is akad, akkor a sztori kezdődik elölről az Aurender bevonásával. (újabb alkatrész, posta, idő stb...)
2. komplett táp rész csere (ez EU raktárról) kb. 800eFt. mindennel együtt. Innen gyorsabb az ügyintézés, de csak fő darabok vannak, alkatrészek nincsenek.
Én egyik opciót sem választottam, így csak egy minimális szerviz díjat kellett kifizetnem.
Még egyszer köszönet a forgalmazónak a segítségért. (A. SZ.)
Nekem egyszerűbb venni egy új készüléket.
Viszont tudom, hogy vannak akik jártasak ebay (alkatrészek, trafó) stb.. rendelésben és van olyan szaki ismeretségük, hogy ennél olcsóbban is ki tudják hozni. Ez a hirdetés őket célozza meg. Aki lát benne potenciált annak megérheti.
A gép újkori ára: 6500 euro volt (2.5M Ft)
Mostani használt piaci ára kb. 900eFt-1.1M Ft. között van a nagyvilágban.
Eladási áram ennek fényében 250eFt. A gépből nem hiányzik semmi, garantáltan. Mindössze a rossz trafó került ki belőle.
Ajánlatokat meghallgatok, de csere - beszámítás nem érdekel, köszönöm.
A készülék nálam van, Bp. IV.ker. lehet megtekinteni, átvenni. Posta-futár nincs, csak személyes átvétel.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Eladó a képeken látható fekete színű Aurender A10-es készülékem, hibásan.
5 éves, első tulajdonos, külföldi vásárlás, garancia már lejárt.
Tartozékok: gyári doboz, táv, hálózati kábel, leírás
Egyik nap nem lehetett bekapcsolni. Biztosítékok kimentek. Elvittem a Mo.i hivatalos forgalmazóhoz aki a segítségemre volt az ügyben.
Megállapították, hogy az egyik trafó (4db van benne összesen) meghibásodott. Ez valószínűleg nem hirtelen történhetett, hanem vmi oknál fogva az a trafó jobban melegedett a kelleténél (lehet gyári hiba is). Eddig bírta. Itthon semmi más hifi eszköz nem ment tönkre ez időben. Belül nem látszik rajta szabad szemmel semmi sem.(képek)
Javításra opciók:
1. a hibás trafó kicserélése (ami a képen is van) megrendelve az Aurender-től + posta + szervízdíj kb. 180-200eFt.
Viszont nem garantált, hogy csak ennyi baja van, ez csak akkor fog kiderülni ha az új trafót beleteszik és méregetnek tovább, hogy az esetleges hibákat kiszűrjék, megtalálják (már ha van olyan).
Ha más hiba is akad, akkor a sztori kezdődik elölről az Aurender bevonásával. (újabb alkatrész, posta, idő stb...)
2. komplett táp rész csere (ez EU raktárról) kb. 800eFt. mindennel együtt. Innen gyorsabb az ügyintézés, de csak fő darabok vannak, alkatrészek nincsenek.
Én egyik opciót sem választottam, így csak egy minimális szerviz díjat kellett kifizetnem.
Még egyszer köszönet a forgalmazónak a segítségért. (A. SZ.)
Nekem egyszerűbb venni egy új készüléket.
Viszont tudom, hogy vannak akik jártasak ebay (alkatrészek, trafó) stb.. rendelésben és van olyan szaki ismeretségük, hogy ennél olcsóbban is ki tudják hozni. Ez a hirdetés őket célozza meg. Aki lát benne potenciált annak megérheti.
A gép újkori ára: 6500 euro volt (2.5M Ft)
Mostani használt piaci ára kb. 900eFt-1.1M Ft. között van a nagyvilágban.
Eladási áram ennek fényében 250eFt. A gépből nem hiányzik semmi, garantáltan. Mindössze a rossz trafó került ki belőle.
Ajánlatokat meghallgatok, de csere - beszámítás nem érdekel, köszönöm.
A készülék nálam van, Bp. IV.ker. lehet megtekinteni, átvenni. Posta-futár nincs, csak személyes átvétel.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design