Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lowther EX2 hangszórók
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 321
Re: Lowther EX2 hangszórók
Azt hittem gyorsabban raugrik valaki ilyen olcson.
Utoljára pepperpower ugrasztotta előre 2025.02.06., csüt. 06:36-kor.
Eleje: Garrard 401, FR-24 MKII, Kiseki Milltek, Orsonic DS-500G, Philips TJ100, TJ304
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Sanei 6C33C SE
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Lowther EX2, Mordaunt Stirling
-
- Fórumlakó
Re: Lowther EX2 hangszórók
Két dolog.
Az egyik, hogy van lehetoseg az en Lowtheremet meghallgatni 70 literes reflex dobozban, tajekozodaskeppen es eldonteni, hogy mennyire van relevanciaja egy ilyen hangszorot szamitasba venni.
A masik pedig, hogy talan csere, eseleg beszamitas is szoba johet.
Udv
Az egyik, hogy van lehetoseg az en Lowtheremet meghallgatni 70 literes reflex dobozban, tajekozodaskeppen es eldonteni, hogy mennyire van relevanciaja egy ilyen hangszorot szamitasba venni.
A masik pedig, hogy talan csere, eseleg beszamitas is szoba johet.
Udv
Eleje: Garrard 401, FR-24 MKII, Kiseki Milltek, Orsonic DS-500G, Philips TJ100, TJ304
-
- Fórumlakó
Lowther EX2 hangszórók
Sziasztok,
Lowther szerint a legjobb driver, amit gyartottak eddig. Szerintem nem biztos, de nagyon jo, az teny. Tok boldog voltam, amikor megvettem Svedorszagbol. Vegre nem kell vamot, afat, kezelesi koltseget fizetni...
Peremei a hataran voltak a cserenek, igy inkabb megcsinaltattam Marosi Pistivel. Gyonyoru lett.
Csak aztan nem tudtam betenni a Bicor 200-as, neki szamt dobozaba, mert tul mely/hosszu a magnese.
Szoval, most itt vagyok ezzel a gyonyoru hangszoroval es nem lett jo.
Amit lehet vele csinalni es a legjobb szerintem. Egy 60-70 literes reflex dobozba betenni. En ezt nem csinalom meg, mert ilyenem mar van.
Szoval valaki vegye meg 200e ft-ert es lesz egy jo hangfal projektje es egy nagyon jo doboza vegul.
Jelenlegi listaara 1296 GBP+posta+vam+afa
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... cZXdOZR8wR
Csepel Szigetekre kell jonni erte.
Lowther szerint a legjobb driver, amit gyartottak eddig. Szerintem nem biztos, de nagyon jo, az teny. Tok boldog voltam, amikor megvettem Svedorszagbol. Vegre nem kell vamot, afat, kezelesi koltseget fizetni...

Peremei a hataran voltak a cserenek, igy inkabb megcsinaltattam Marosi Pistivel. Gyonyoru lett.
Csak aztan nem tudtam betenni a Bicor 200-as, neki szamt dobozaba, mert tul mely/hosszu a magnese.
Szoval, most itt vagyok ezzel a gyonyoru hangszoroval es nem lett jo.

Amit lehet vele csinalni es a legjobb szerintem. Egy 60-70 literes reflex dobozba betenni. En ezt nem csinalom meg, mert ilyenem mar van.
Szoval valaki vegye meg 200e ft-ert es lesz egy jo hangfal projektje es egy nagyon jo doboza vegul.

Jelenlegi listaara 1296 GBP+posta+vam+afa
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... cZXdOZR8wR
Csepel Szigetekre kell jonni erte.