Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sal Sub 250 szuberősítő (2db)
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 844
Re: Sal Sub 250 szuberősítő (2db)
Meggondoltam magam, maradnak. 
A SAL felirat ne tévesszen meg senkit, ez nem az a kínai sal amitől menekülni kell.
Nekem Magnat THX 300 sub-ba van ilyen beépítve a gyári végfok modul helyett. Több mint 15 éve hibátlanul üzemel és anno használtan vásároltam.
Az a két modul magában megéri azt az árat amennyiért hangfalakat is ad hozzá az eladó.
Nekem Magnat THX 300 sub-ba van ilyen beépítve a gyári végfok modul helyett. Több mint 15 éve hibátlanul üzemel és anno használtan vásároltam.
Az a két modul magában megéri azt az árat amennyiért hangfalakat is ad hozzá az eladó.
- Red75
- V.I.P.

Közben rájöttem, hogy, ha eddig nem építettem össze őket, akkor már nem is fogom. Neked már csak annyi dolgod velük, hogy beépíted a SAL erősítőket ezekbe a dobozokba és lesz 2db rendkívül jó mélysugárzód potom összegért.
Ezért rendkívül nyomott áron hozzá tudom adni a 2db passzív subwoofert, amit én készítettem. A hangszórókat újonnan vettem, most is abszolut újszerűnek tekinthetőek. Külön moziszoba miatt nem használtam őket.
Fix Ára: 80e Ft, igen, ennyiért vihető a 2db subwoofer és a 2db erősítő!
Személyes átvétel Bp, 3.k +3hat706tizenöt0öt53
Hertz ES 200.5
Hivi BS10D 25cm passzív membrán
Táblásított fenyő a doboza. MDF az előlap, hátlap és az alsó lezárója. Hangszóróselyemmel, külseje műbőr borítással szépen kivitelezve. sz300x mé360x ma370mm
https://speakersandamps.com/products/hi ... al-pricing
https://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&k ... rmek=41123
Ezért rendkívül nyomott áron hozzá tudom adni a 2db passzív subwoofert, amit én készítettem. A hangszórókat újonnan vettem, most is abszolut újszerűnek tekinthetőek. Külön moziszoba miatt nem használtam őket.
Fix Ára: 80e Ft, igen, ennyiért vihető a 2db subwoofer és a 2db erősítő!
Személyes átvétel Bp, 3.k +3hat706tizenöt0öt53
Hertz ES 200.5
Hivi BS10D 25cm passzív membrán
Táblásított fenyő a doboza. MDF az előlap, hátlap és az alsó lezárója. Hangszóróselyemmel, külseje műbőr borítással szépen kivitelezve. sz300x mé360x ma370mm
https://speakersandamps.com/products/hi ... al-pricing
https://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&k ... rmek=41123
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6667
A topik átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Red75
- V.I.P.

Sal Sub 250 szuberősítő (2db)
Eladó 2db SAL Sub250 típusú szuberősítő. Jópár éve vásároltam őket. A terv az volt, hogy a DIY szubjaimat hajtom velük, de változtak a dolgok. Költözés, gyerkőc, stb. Az egyik még be sem volt beépítve.
250 Watt teljesítmény, toroid táp, AB osztály.
Úgy tudom ezekből volt egy újabb eresztés, szóval ez még a régebbi (mások elmondása szerint a jobban sikerült) típus.
Nálam kipróbálható természetesen.
Hely: Budapest 3. kerület, nem postázom
Ár: A kettő együtt 55e Ft. Csak egyben eladó.
250 Watt teljesítmény, toroid táp, AB osztály.
Úgy tudom ezekből volt egy újabb eresztés, szóval ez még a régebbi (mások elmondása szerint a jobban sikerült) típus.
Nálam kipróbálható természetesen.
Hely: Budapest 3. kerület, nem postázom
Ár: A kettő együtt 55e Ft. Csak egyben eladó.