Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hibás InFocus SP8602

Elektronikai alkatrészek, szerszámok, műszerek, készülékházak, hangsugárzó kabinetek, hibás / működésképtelen készülékek, működőképes de nem dobozolt panelek / készülékek, csövek
Lezárt
bigwinnie
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Re: Hibás InFocus SP8602

Hozzászólás Szerző: bigwinnie »

El is vitték.

bigwinnie
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hibás InFocus SP8602

Hozzászólás Szerző: bigwinnie »

INGYEN elvihető a címben szereplő projektor, ami csak ajtókitámasztónak jó sajnos.

Külföldről vettem a gépet abban a reményben, hogy csak lámpát kell cserélni, mert nem mindig kapcsolt be. Élőben prezentált videót róla az eladó, akkor épp működött. Ő is abban a hiszemben árulta, hogy csak lámpát kell cserélni. Neten talált videókban is ugyanilyen tüneteket produkált az élettartama vége felé járó égő.
A gépet egyből Batyo-hoz küldtem, ám sajna kiderült, hogy menthetetlen. Alaplap hibás, meg aztán az amúgy néhány száz órát ment égővel is van valami baj. Szóval nem tudom, bárkinek is használható-e bármire a gép, de vagy elviszi valaki, vagy elektronikai hulladékként végzi lomtalanításon/hulladékudvaron. Kábel, távirányító, plusz szűrő (vagy csak szűrőház, ebben most nem vagyok biztos) adott.
Bp. 16. kerületben volna.

Képeket tehetek fel, ha valaki igényli, de sok értelmét nem látom.

Lezárt

Vissza: “Híradástechnikai alkatrészek, hangszórók, csatlakozók, aljzatok”