Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mission 750 LE, az egyik magas nem működik
Re: Mission 750 LE, az egyik magas nem működik
A hangfal elketlt, köszönöm a lehetőséget!
Elnézést, csak már le volt beszélve, hogy jönnek érte, és azóta nem léptem.
csipcsirip írta: ↑2022.11.03., csüt. 07:35Szia írtam privátban (Nov 01 22:6 )nem reagáltál rá csak annyit írj elkelt vagy eladó
- csipcsirip
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Szia írtam privátban (Nov 01 22:6 )nem reagáltál rá csak annyit írj elkelt vagy eladó
Köszönöm az igazítást!
Üdv,
Jani
Üdv,
Jani
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6206
A topik átkerült a helyére és a címet is kiegészítettem.
Üdv
Üdv
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Re: Mission 750 LE
Jelentkeztek többen is, ez úton is köszönöm mindenkinek az érdeklődést! Jegelem a leggyorsabb fórumtárnak, de mindeninek visszaírtam.
Üdv,
Jani
Üdv,
Jani
Mission 750 LE, az egyik magas nem működik
Sziasztok,
Eladásra kínálok egy Mission 750 Limited Edition polcsugárzó párt. Sajnos az egyik doboznak nem működik a magasugárzója, így javításra szorul. Két éve félretettem, de be kell lássam, hogy én nem fogok a javításával foglalkozni; így szeretném ilyen állapotban továbbadni, mert csak a helyet foglalja.
Esztétikailag szerintem szép állapotban vannak, igyekeztem részletes fotókon megmutatni ezt. Nem tudom, hogy korában volt-e javítva, hozzám is már használtan került.
Megnézni, meghallgatni Dunaharasztin lehet. Mivel hibás termék, 10e forintot szeretnék érte kapni - remélem ez fair ár.
---
Üdv,
Jani
Eladásra kínálok egy Mission 750 Limited Edition polcsugárzó párt. Sajnos az egyik doboznak nem működik a magasugárzója, így javításra szorul. Két éve félretettem, de be kell lássam, hogy én nem fogok a javításával foglalkozni; így szeretném ilyen állapotban továbbadni, mert csak a helyet foglalja.
Esztétikailag szerintem szép állapotban vannak, igyekeztem részletes fotókon megmutatni ezt. Nem tudom, hogy korában volt-e javítva, hozzám is már használtan került.
Megnézni, meghallgatni Dunaharasztin lehet. Mivel hibás termék, 10e forintot szeretnék érte kapni - remélem ez fair ár.
---
Üdv,
Jani