Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Teac Reference 500 és 503 CD lejátszó
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

- Értékelés: 18
Re: Teac Reference 500 és 503 CD lejátszó
Az 500i gazdára talált...
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

- Értékelés: 18
Teac Reference 500 és 503 CD lejátszó
Sziasztok!
Eladó lenne kettő, nem működő CD lejátszó a legendás Teac 500 sorozatból, javításra vagy alkatrésznek.
PD-H 500i:
Többnyire nem olvassa be a lemezt (az esetek 95 százalékában). Nagy ritkán elkapja a fonalat és annál a lemeznél mintha mi sem történt volna, minden funkció megy.
Külseje némileg karcos, a lényeg látszik a fotókon. Komplett toronyban vettem régen, de sikerült venni helyette egy jót, ez meg megmaradt.
PD-H 503:
3 lemezes, igen ritka lejátszó. Mechanikai hibája van, csörgött a belsejében egy elszabadult kis rudazat (az egyik képen látható). Emiatt a lemezkezelési, olvasási tulajdonságait nem is ismerem.
Gondoltam, hátha meg tudom javítani... azóta a gondolat óta eltelt vagy 6 év és nem került sorra más prioritások miatt.
Ennek is karcos kissé a külseje, de semmi komoly, viszonylag szép.
Áruk fix: 15-15 ezer Ft.
Tiszafüreden vannak.
Tel: 20/544-8494
Eladó lenne kettő, nem működő CD lejátszó a legendás Teac 500 sorozatból, javításra vagy alkatrésznek.
PD-H 500i:
Többnyire nem olvassa be a lemezt (az esetek 95 százalékában). Nagy ritkán elkapja a fonalat és annál a lemeznél mintha mi sem történt volna, minden funkció megy.
Külseje némileg karcos, a lényeg látszik a fotókon. Komplett toronyban vettem régen, de sikerült venni helyette egy jót, ez meg megmaradt.
PD-H 503:
3 lemezes, igen ritka lejátszó. Mechanikai hibája van, csörgött a belsejében egy elszabadult kis rudazat (az egyik képen látható). Emiatt a lemezkezelési, olvasási tulajdonságait nem is ismerem.
Gondoltam, hátha meg tudom javítani... azóta a gondolat óta eltelt vagy 6 év és nem került sorra más prioritások miatt.
Ennek is karcos kissé a külseje, de semmi komoly, viszonylag szép.
Áruk fix: 15-15 ezer Ft.
Tiszafüreden vannak.
Tel: 20/544-8494
- Csatolmányok
-
- 0.jpeg (368.58 KiB) Megtekintve 587 alkalommal
-
- 1.jpeg (341.59 KiB) Megtekintve 587 alkalommal
-
- 2.jpeg (352.19 KiB) Megtekintve 587 alkalommal
-
- 3.jpeg (350.93 KiB) Megtekintve 587 alkalommal