Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy D700 mélyhangszóró
Re: Tannoy D700 mélyhangszóró
Szia! A hangszóró még meg van. 40.000 Ft-ért tudom küldeni, ami tartalmazza a szállítást.
Csak előre utalással tudom küldeni. Kérem küld el a pontos címed privát üzenetben. Erre küldöm a számlaszámomat és a csomagot nyomon követéssel.
Köszönöm szépen!
Csak előre utalással tudom küldeni. Kérem küld el a pontos címed privát üzenetben. Erre küldöm a számlaszámomat és a csomagot nyomon követéssel.
Köszönöm szépen!
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Jó reggelt kívánok. Görögországból származom és szeretném a mélynyomót. hogy küldhetted el nekem?
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
It can be taken for 30,000 HUF
Már senki nem épít? 

30.000Ft-ért vihető 

Legyen az új ára: 35.000 Ft

Az új ára legyen 40.000 Ft!
Ami nálam váltotta a helyét: Infinity Beta 30 cm, hasonló árkategória, de nem hozza a Tannoy szintjét
Ami nálam váltotta a helyét: Infinity Beta 30 cm, hasonló árkategória, de nem hozza a Tannoy szintjét

Kiváló minőségű mélyhangszóró, rendkívül lágy gumiperemű és igazán betölti a szobát melegséggel!
A D700 sorozat felső kategóriának számított a maga idejében.
A hangszórót újonnan vásároltam párban kb.10 éve, ritkán volt használva és költözés során megsérült a párja sajnos.,ezért van 1db. Kérésre tudok hozzá adni aktív sub beépíthető erősítőt is megegyezés szerinti áron.
A D700 sorozat felső kategóriának számított a maga idejében.
A hangszórót újonnan vásároltam párban kb.10 éve, ritkán volt használva és költözés során megsérült a párja sajnos.,ezért van 1db. Kérésre tudok hozzá adni aktív sub beépíthető erősítőt is megegyezés szerinti áron.
Tannoy D700 mélyhangszóró
Eladó 1db kifogástalan állapotú Tannoy D700 mélyhangszóró.
A hangszóró Kiskőrösön van, kérésre postázom.
-zenei teljesítménye: 300 W
-RMS tejesítménye: 200 W
-Inpedancia: 6 Ohm
-érzékenysége: 93 dB
-alu öntvénykosaras
Irányár: 45.000 Ft
A hangszóró Kiskőrösön van, kérésre postázom.
-zenei teljesítménye: 300 W
-RMS tejesítménye: 200 W
-Inpedancia: 6 Ohm
-érzékenysége: 93 dB
-alu öntvénykosaras
Irányár: 45.000 Ft