Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Burr Brown Dual PCM1794 AK4118 DAC Edition
Re: Burr Brown Dual PCM1794 AK4118 DAC Edition
Köszönöm elkelt.
- buri
- Nincs visszaút
- Értékelés: 8
Én elég sokat kínlódtam DSD vel számitógép android box több dac panellel de a végsö megoldás sony ubp-x800
konvertálva pcm-re és coaxon szimpla pcm1794-es panel.Az ess90..q2m panelek megépítettsége közel sem olyan mint
ez a panel én el gondolkodnék rajta.
konvertálva pcm-re és coaxon szimpla pcm1794-es panel.Az ess90..q2m panelek megépítettsége közel sem olyan mint
ez a panel én el gondolkodnék rajta.
Sziasztok.
Igen a Dac 24bit/192 khz dekódolásra képes. Xmos panelt tud fogadni az nincs benne alapból. Jelenleg 2 PCM és egy I2S jelet tud fogadni, xmos panellel 2 PCM és egy USB. Az Opák JCR gyártmányuak, azért maradtak. A tápjuk shunt generátoros, nagyon stabil.
Egy Esabre (ES9038Q2M)DACra váltottam DSD miatt, de visszalépés a közép és magas szekcióban az Esabre. Ugyhogy ha nem kel el, akkor visszaépítem.
Igen a Dac 24bit/192 khz dekódolásra képes. Xmos panelt tud fogadni az nincs benne alapból. Jelenleg 2 PCM és egy I2S jelet tud fogadni, xmos panellel 2 PCM és egy USB. Az Opák JCR gyártmányuak, azért maradtak. A tápjuk shunt generátoros, nagyon stabil.
Egy Esabre (ES9038Q2M)DACra váltottam DSD miatt, de visszalépés a közép és magas szekcióban az Esabre. Ugyhogy ha nem kel el, akkor visszaépítem.
- buri
- Nincs visszaút
- Értékelés: 8
Én a szimpla verziót használom coaxról az is meglepöen jól szól.
A PCM 1794 felbontása 24/192khz így usb-röl is ennyi.
A PCM 1794 felbontása 24/192khz így usb-röl is ennyi.
Up.
30.000.-
Ár érték arányban verhetetlen szerintem.
30.000.-
Ár érték arányban verhetetlen szerintem.
Mától 33.000.-
Burr Brown Dual PCM1794 AK4118 DAC Edition
Burr Brown Dual PCM1794 DAC AK4117-as receiver-el eladó.
A DAC Ebay-en rendelt. Szinte az összes alkatrész Distrelec-ből rendelt eredeti alkatrészre cserélve.
Teljes táp, a diódáktól (schottky) kezdve FET-ek, Kondenzátorok, stabilizátorok, fesz. referenciák, induktivitások.
Epcos, Wima, Rubycon kondenzátorok. RN Dale ellenállások stb.
Árnyékolt toroid trafóval.
Csak be kell kapcsolni, és hallgatni.
Meghallgatható, kipróbálható.
1 hét próbagaranciával eladó.
Irányár kompletten 38.000.- Ft.
Hangsugárzó csere szóbajöhet. Eredeti állapot:
A DAC Ebay-en rendelt. Szinte az összes alkatrész Distrelec-ből rendelt eredeti alkatrészre cserélve.
Teljes táp, a diódáktól (schottky) kezdve FET-ek, Kondenzátorok, stabilizátorok, fesz. referenciák, induktivitások.
Epcos, Wima, Rubycon kondenzátorok. RN Dale ellenállások stb.
Árnyékolt toroid trafóval.
Csak be kell kapcsolni, és hallgatni.
Meghallgatható, kipróbálható.
1 hét próbagaranciával eladó.
Irányár kompletten 38.000.- Ft.
Hangsugárzó csere szóbajöhet. Eredeti állapot: