Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
FT-SWS foszfor bronze aranyozott fali aljzat
Re: FT-SWS foszfor bronze aranyozott fali aljzat
egyelőre elkelt a fali aljzat ha valakit érdekel még keressen meg privátban !
BRG MK-27
- nalah
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 34
Ok!
Köszönöm.Írtam privátban.
Köszönöm.Írtam privátban.
- nalah
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 34
Üdv!
Érdekelne.Megvan még?
Érdekelne.Megvan még?
Hello!Érdeklődöm,hogy van még ilyen aljzatod eladó?Budapestre mpl automatába,vagy foxpost automatába tudod küldeni?Köszi!
Igen nekem is ugyanaz a tapasztalatom !
Jól hallható teret biztosít.
Jól hallható teret biztosít.
- Csatolmányok
-
- furutechfali.jpg (473.95 KiB) Megtekintve 2144 alkalommal
BRG MK-27
- kakaox
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 388
Egy tűfilc is majdnem beleférne...
- Csatolmányok
-
- aljzat.jpg (1.49 MiB) Megtekintve 2221 alkalommal
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Bricasti M1 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp Vége:Sonus Faber Guarneri Memento Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian Szoba:Panel
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp Vége:Sonus Faber Guarneri Memento Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian Szoba:Panel
- kakaox
- Kezdő Fórumlakó

Köszönöm a gyors postázást, kifizetés után másnap a kezemben volt a termék!
A képek nem adják vissza milyen jó minőségű az aljzat, robusztus és könnyen szerelhető.
Nagyon szépen be volt csomagolva (dupla dobozba!!!)
Nekem új "hifi-ösvény" végére kellett, így magáról az aljzatról nem tudok külön nyilatkozni,
de az új 6 mm2-es tömör rézkábellel együtt nagyon pontos és sima lett a hang, térélmény is sokat javult.
Imádom amikor a felbontás és a tömörség, folyamatosság együtt javul és itt az történt.
Még annyit, hogy nekem már volt egy külön ág behúzva a hifihez, szóval nem az "alap" fali kábelhez képest javult :-)
Még egyszer köszönöm!
A képek nem adják vissza milyen jó minőségű az aljzat, robusztus és könnyen szerelhető.
Nagyon szépen be volt csomagolva (dupla dobozba!!!)
Nekem új "hifi-ösvény" végére kellett, így magáról az aljzatról nem tudok külön nyilatkozni,
de az új 6 mm2-es tömör rézkábellel együtt nagyon pontos és sima lett a hang, térélmény is sokat javult.
Imádom amikor a felbontás és a tömörség, folyamatosság együtt javul és itt az történt.
Még annyit, hogy nekem már volt egy külön ág behúzva a hifihez, szóval nem az "alap" fali kábelhez képest javult :-)
Még egyszer köszönöm!
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Bricasti M1 DAC
tegnap este megnéztem, kb 10mm2 átmérőjű vezeték fogadására alkalmas .....
BRG MK-27
Szia
Szerintem a 6-os kábelt fogadni tudja, Holnap leszek otthon, kipróbálom és beszámolok!
Szerintem a 6-os kábelt fogadni tudja, Holnap leszek otthon, kipróbálom és beszámolok!
BRG MK-27
- kakaox
- Kezdő Fórumlakó

Szia malac6011!
Engem érdekelne az aljzat, de olyan gondom van, hogy a kábel, amit bele kéne tuszkolnom az 6 mm2-es tömör réz kábel.
Szóval ha azt fogadja akkor nekem kellene!
Üdv,
Laci
Engem érdekelne az aljzat, de olyan gondom van, hogy a kábel, amit bele kéne tuszkolnom az 6 mm2-es tömör réz kábel.
Szóval ha azt fogadja akkor nekem kellene!
Üdv,
Laci
páran kérdezték hova és hogyan lehet beszerelni.
Ha hagyományos szerelődoboz van a falban mint ami a képen is látható akkor ebbe könnyedén rögzíthető, belevaló !
Ha hagyományos szerelődoboz van a falban mint ami a képen is látható akkor ebbe könnyedén rögzíthető, belevaló !
BRG MK-27
Ugyanaz a VIBORG gyártja aki a csatlakozókat, vagy az IEC inleteket.
BRG MK-27
FT-SWS foszfor bronze aranyozott fali aljzat
eladó a címben szereplő fali HIGH END aljzat.
ára 10000.- forint.
bővebb info itt : https://www.ebay.com/itm/ONE-FT-SWS-Pho ... Sw0A9aPma3
ára 10000.- forint.
bővebb info itt : https://www.ebay.com/itm/ONE-FT-SWS-Pho ... Sw0A9aPma3
BRG MK-27