Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Furutech inlet(G) 24k Gold-Plated High perfomance IEC inlet

Elektronikai alkatrészek, szerszámok, műszerek, készülékházak, hangsugárzó kabinetek, hibás / működésképtelen készülékek, működőképes de nem dobozolt panelek / készülékek, csövek
Lezárt
blue-white
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: blue-white »

Sziasztok!

Nem hagyott nyugodni a dolog, írtam a Furutech gyárnak az ügyben. 
Több próbálkozás után tegnap válaszoltak a tókiói irodából.
Konkrétan nem tudtam meg, hogy az általam eladásra feltett aljzatok eredetiek e, ezért azt gondolom korrektnek, ha most zárom a topikot.

A levélben egyébként leginkább általánosságok szerepelnek, miszerint a Kínából és Hong-Kongból feladott , Furutech emblémát viselő termékek
egy része másolat. Figyelembe véve a magas szállítási költségeket és vámokat Japánból Kínába lehetetlen találni eredeti terméket azok között, amik gyanúsan olcsók.
Ezért tart fent a gyár Hong-Konban egy irodát, hogy az így felügyelt piacon megtarthassák a vásárlók bizalmát. Még hozzáteszi, csak a helyi dealertől vásároljunk.

U.i.: Még egyszer azért rákérdezek, hogy miért nem tesznek jogi lépéseket, ha már a másolók megengedik maguknak a márkanév használatát.....

Üdv! 

blue-white
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

A Furutech hivatalos oldalát nézve, valóban ez hasonlít a hirdetett aljzatra:
http://www.furutech.com/2013/01/29/899/
De csak hasonlít. Sem kivitele, sem feliratai nem egyeznek. Pl. az eredetin a két rögzítő fül belül tömör,  nem pedig bordázott és nem süllyesztett. Más a fehér szitázott felirat is. Jó fotók alapján, biztos lenne még több apró eltérés.

De csak hasonlít. Sem kivitele, sem feliratai nem egyeznek. Pl. az eredetin a két rögzítő fül belül tömör,  nem pedig bordázott és nem süllyesztett. Más a fehér szitázott felirat is. Jó fotók alapján, biztos lenne még több apró eltérés.

És ez bizonyiték, hogy hamis, persze!
Ha mondjuk én hamisítanék, biztos ugyanolyanra készíteném, nem csinálnék bordákat a fülek mögé  .

Ezen pedig egy harmadik fajta feliratozás van. Tuti hamis! 
https://www.ebay.com/itm/FURUTECH-AC-in ... XQgJRQ9ST4

KCs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 41

Hozzászólás Szerző: KCs »

Köszönöm a választ!
Mivel az eladó sem tudja, hogy eredeti-e, ha jól értem. Ill. a gyári fotókhoz képest elég sok az eltérés, én biztosan nem kockáztatom meg a vásárlást.
Azért sok sikert az eladáshoz!
KCs

Mkopi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Mkopi »

Amugy meg nem akkora biznisz, hogy megérjw rizikoztatni. Mivel a boltban 3500ft pl ha lenne egy 20ezer es adná 10 ert akkor lehet de amugy nincs értelme.

tothn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 253

Hozzászólás Szerző: tothn »

Biztos más évjáratú :-))))
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent

Pillnitz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 23

Hozzászólás Szerző: Pillnitz »

Sziasztok!

Kissé rossz irányba indult az aljzatokkal kapcsolatos beszélgetés, emiatt fontos volna tiszázni
egy dolgot , amit nem fogunk tudni: Eredeti vs. nem eredeti.

Íme az eredeti: 

- Hálás lennék annak a fórumtársnak, aki megmondja nekem, hogy mi alapján különböztethető meg az "eredeti" a nem eredetitől!.........

malac6011
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 101

Hozzászólás Szerző: malac6011 »

Sziasztok!

Kissé rossz irányba indult az aljzatokkal kapcsolatos beszélgetés, emiatt fontos volna tiszázni

Íme az eredeti: 

- Hálás lennék annak a fórumtársnak, aki megmondja nekem, hogy mi alapján különböztethető meg az "eredeti" a nem eredetitől!
- És egyáltalán. Szerintem, ha valamin Furutech felirat van, arról muszály feltételeznünk, hogy az, ami. Különben rá lehetne sütni BÁRMIRE, hogy csak sz..r kinai hamisitvány. Bármire! Manapság eredeti felirattal forgalomba hozni hamisitványt már ázsiában sem gyakori , ti. illegális :-) így szokott lenni a hasonmás neve inkább Forutech, vagy Furotech ..... 
- Az általad belinkelt aljzat valóban irreálisan olcsó. Az, hogy az illető miért adja ennyiért, hogyan jutott ehhez a néhány tucat aljzathoz, amit árulgat azt nem tudjuk, de a kijelentés, hogy tutira hamisak
legalábbis légbőlkapott.
- Én pedig nem az övét bocsátom áruba, hanem az enyémet, amiről a rajta szereplő felirat alapján és a beszerelt darabok hangja alapján EREDETI. Pont.

Azt mondtad lehet, hogy te is Hong-Kong ból rendelted.
Tényleg nem lehet megállapítani mi hamis és mi eredeti, 
hacsak nem mint a középkorban, "királyvízzel"

BRG MK-27

Mkopi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Mkopi »

Ha nem akarsz rizikozni akkor 3500 ba megveheted a boltba. És akkor az biztos nem hamis.

Szia!
Lehet tudni, hogy honnan származnak az aljzatok?
KCs

blue-white
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sziasztok!

Íme az eredeti: 

- Hálás lennék annak a fórumtársnak, aki megmondja nekem, hogy mi alapján különböztethető meg az "eredeti" a nem eredetitől!
- És egyáltalán. Szerintem, ha valamin Furutech felirat van, arról muszály feltételeznünk, hogy az, ami. Különben rá lehetne sütni BÁRMIRE, hogy csak sz..r kinai hamisitvány. Bármire! Manapság eredeti felirattal forgalomba hozni hamisitványt már ázsiában sem gyakori , ti. illegális :-) így szokott lenni a hasonmás neve inkább Forutech, vagy Furotech ..... 
- Az általad belinkelt aljzat valóban irreálisan olcsó. Az, hogy az illető miért adja ennyiért, hogyan jutott ehhez a néhány tucat aljzathoz, amit árulgat azt nem tudjuk, de a kijelentés, hogy tutira hamisak
legalábbis légbőlkapott.
- Én pedig nem az övét bocsátom áruba, hanem az enyémet, amiről a rajta szereplő felirat alapján és a beszerelt darabok hangja alapján EREDETI. Pont.

malac6011
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 101

Hozzászólás Szerző: malac6011 »

szerintem csak biztos akar lenni a dologban, nehogy belefusson egy ilyenbe mint ez ahol a 3 darab aranyozott furutech csak 15 USD :
https://www.ebay.com/itm/Three-Furutech ... SwstxVKsGX

oly sok hamisítvány kering már a világon....
BRG MK-27

blue-white
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Szia!

Nem pontosan értem, hogy miért fontos, hogy honnan érkezett. Kifejtenéd?

Amúgy egy éve lehet, hogy rendeltem őket , fogalmam sincs, hogy Japan, vagy Hong-Kong, vagy más volt a feladó. Miért fontos ez, ha eredetiek?

KCs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 41

Hozzászólás Szerző: KCs »

Szia!
  Lehet tudni, hogy honnan származnak az aljzatok?
KCs

blue-white
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Eladó 3 db , új, FURUTECH INLET(G)24k Gold-Plated High perfomance IEC csatlakozó α (Alpha) Eutectic (low temperature) cast copper alloy csatlakozókPBT and fiberglass házConnections: Forrasztás

Dimensions: 49.5mm (W) x 22.0mm (D) x 27.5mm (H)Rated: 15A/125V 10A/250V Ár: 2990.-/db
Együtt a három: 2900.-/db

Lezárt

Vissza: “Híradástechnikai alkatrészek, hangszórók, csatlakozók, aljzatok”