Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jordan JX92S
Jordan JX92S
Még mindig eladó.
Jordan JX92S
Csere, beszámítás érdekelhet bármi általam használhatóra, akár nem hifis cuccra is.
Jordan JX92S
70-ért vihető a pár.
- schillerasz
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 6
Jordan JX92S
a kérdésed, mint az alább jól látható, így szólt : "Van hozzá jó dobozterv is?" - a reakcióm pedig erre volt.
hogy te mivé bővítetted aztán ki, hogy megvédhesd az 'igazad', az egy másik dolog
Mondom, lehet, hogy én vagyok fáradt, de pl. telefonról nem fogok fél oldalt írni, előbbi kérdésem arról küldtem.
Egy már kipróbált doboztervről beszélgetni vkivel megint más, mint frekimeneteket, meg impedanciagörbéket nézegetni a monitoron, s arra gondoltam, hogy aki ennyi pénzt belefektetett egy diy elképzelésbe ( és nem egy visaton frs 8-as vagy hivi b3s árát), talán előttem jár információk terén, s spórolhat nekem időt, mert lusta ember vagyok.
Ezt próbáltam belesűríteni eme rosszul sikerült kérdésembe.
az eladónak
- schillerasz

Jordan JX92S
néha komolyan elgondolkodok, emberek miért ülnek a net előtt... Nem keveset keresgéltem, de nincs nagy dömping free tervekből, pl nekem a Frugal horn nem jön be, mert falhoz közel kéne raknom, a jericho tipusúak gyerekbiztonságilag, meg esztétikailag nem tetszenek, a sonido felül nyitott tölcsérei tetszenek, de én nem tudom átméretezni ehhez, www.quarter-wave-en csak képeket találtam, tervet nem, a Konus Audio Essence-hez hasonló terveket találtam, de tölcsérben gondolkozom, az meg tl, ha igaz.Nem értek hozzá, csak most kezdtem foglalkozni vele, angolul saját hibámból gyenge vagyok, bulgárul nem tudok, pedig a bgaudio.org jó kis oldalnak tűnik.
Köszönöm a kioktatást, de a net kevés, pl nem hallom, h milyen a hangja.
A youtube-n csomó ortopédiai, traumatológiai vizsgálat, műtét fent van, nem értem, miért eszi hozzám a fene a betegeket, műszerek is kaphatók online, a francnak a kórház, meg az orvos?
Én szeretek barkácsolni, erről a driverről jókat olvastam, pont szélessávú hangszóron gondolkozom, de ezek szerint a sonido a legjobb választás, mert ott legalább emberszámba veszik a lámát is, csak nem egyértelműek a vélemények a driver-röl (még nem volt időm meghallgatni)
Köszönöm a segítséget, sokat lendített a vételi szándékomon, csak így tovább, fikázzuk egymást, mert az jó.
Lehet én vagyok túl fáradt, de pár éve még nem ez volt itt a jelemző.
Bocsánat az offért, sikeres eladást!
Up a jó cuccnak, de néha jó bornak is kell a cégér.
Jordan JX92S
Van hozzá jó dobozterv is?
Legalább három elérhető a neten is, ezekkel operáltam volna én is.
- schillerasz

Jordan JX92S
Van hozzá jó dobozterv is?
Pl. a Konus Audio Essence vagy az Acoustic Precision Eikos FR1 szíve.
Komoly cucc, több évtizednyi tudás, tapasztalat és kísérletezgetés szorult bele. Kár hogy olyan kevesek foglalkoznak a DIY dobozépítéssel.
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5270
Jordan JX92S
Pl. a Konus Audio Essence vagy az Acoustic Precision Eikos FR1 szíve.
Komoly cucc, több évtizednyi tudás, tapasztalat és kísérletezgetés szorult bele. Kár hogy olyan kevesek foglalkoznak a DIY dobozépítéssel.
Jordan JX92S
Eladó egy pár új Jordan JX92S szélessávú hangszóró projekt meghiúsulás miatt.
Ára: 75.000.- Ft/pár