Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
BFA hangfal csatlakozók
- parasound2
- Törzsvendég

- Értékelés: 51
BFA hangfal csatlakozók
ELKELT! Köszönöm a lehetőséget.
- parasound2
- Törzsvendég

BFA hangfal csatlakozók
Eladó egy garnitúra vagyis 4db BFA hangfal csatlakozó. Én Angliából rendeltem a Linn végfokomhoz. Nem összekeverendő a "Z" banánnal. Igaz avval is meg lehet oldani a dolgot, de nem olyan szinten mint az eredeti BFA csatlakozóval. Pontos, fix, csatlakozás a kábel csavaros bekötés akár oldalról vagy a végről. Műanyag pattintós védőburkolat a biztonság érdekében.
A csatlakozók réz hüvelyek amik nem alkalmasak banán dugónak (vastagabbak).
A csatlakozókba max. 3~3,5 mm átmérőjű kábel köthető be.
Cserébe érdekelhet jó minőségű szorítós RCA dugó értékegyeztetéssel.
A garnitúra ára 5000.-Ft +posta helyett 4000.-Ft+posta ha kell.
Csatolt képek:
- parasound2
- Törzsvendég

BFA hangfal csatlakozók
Eladó egy garnitúra BFA hangfal csatlakozó. Én Angliából rendeltem a Linn végfokomhoz. Nem összekeverendő a "Z" banánnal. Igaz avval is meg lehet oldani a dolgot, de nem olyan szinten mint az eredeti BFA csatlakozóval. Pontos, fix, csatlakozás a kábel csavaros bekötés akár oldalról vagy a végről. Műanyag pattintós védőburkolat a biztonság érdekében.
A csatlakozók réz hüvelyek amik nem alkalmasak banán dugónak (vastagabbak).
A csatlakozókba max. 3~3,5 mm átmérőjű kábel köthető be.
Cserébe érdekelhet jó minőségű szorítós RCA dugó értékegyeztetéssel.
A garnitúra ára 5000.-Ft +posta
- parasound2
- Törzsvendég

BFA hangfal csatlakozók
Még meg van és lehet vinni. Posta is lehetséges.
- parasound2
- Törzsvendég

BFA hangfal csatlakozók
Eladó egy garnitúra BFA hangfal csatlakozó. Én Angliából rendeltem a Linn végfokomhoz. Nem összekeverendő a "Z" banánnal. Igaz avval is meg lehet oldani a dolgot, de nem olyan szinten mint az eredeti BFA csatlakozóval. Pontos, fix, csatlakozás a kábel csavaros bekötés akár oldalról vagy a végről. Műanyag pattintós védőburkolat a biztonság érdekében. A csatlakozók réz hüvelyek amik nem alkalmasak banán dugónak (vastagabbak).
Ára 5000.-Ft a garnitúra. Ettől nem sokkal kevesebb a posta Angliából. A csatlakozókba 3 mm vagy kisebb átmérőjű kábel köthető be.