Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Qed Airlock banándugók
- viri
- V.I.P.

- Értékelés: 1663
Qed Airlock banándugók
Azt értem, hogy a kácsá-ban is tudnak krimpelni, de azt még mindig nem tudom hogyan lehet valamit mégegyszer krimpelni? A krimpelés egy maradandó alakváltozásos szerelés vagyis nem fordítható vissza. Ha a széttekert dugóról tennél fel képet akkor látnánk hogyan lett újra krimpelhető a csatlakozás. Szerintem a levágott kábel vége még bent van a dugóban. Szerintem ezek a dugók csak egyszer szerelhetők. Nekem is volt már ilyen dugóm és nem tudtam vele mit kezdeni. Bocs, tudom ez nem segíti az eladást, de mindenképp óvja a gyanútlan vásárlót. Egy kép sokat segítene tisztázni a dolgot.
Ezer bocs mindenkitől, teljesen igazad van! Ez meg sem fordult a fejemben, hogy egy ilyen értékesebb banán dugó, és egyszer használatos, aztán kuka. Ilyet még nem hallottam. Most megnéztem, és úgy látom, mintha maga a banán lenne a lecsavarozható dugó alatt, 4 ponton összenyomva. Nem tanulmányozgattam eddig, miután kérdezted, úgy képzeltem, hogy a kábelre kell az érhüvelyt krimpelni, és úgy becsúsztatni a banánba, de ez tök hülyeség, hiszen végiggondolva ami becsúszik, az ki is tud csúszni... Na mindegy, lényeg, hogy köszönöm, hogy szóltál, megkíméltél egy kellemetlenségtől, oda vissza postázástól stb... Köszi, akkor kihajózik a kukába.
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - AQ Husky - Audience Conductor hf kábel + ic-k, WW Platinum digi, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
- parasound2
- Törzsvendég

- Értékelés: 51
Qed Airlock banándugók
Szia!
Szerintem a Kácsában is tudnak krimpelni, én egyszer régen letét ellenében még ki is hoztam egy azt hiszem furutech krimpelő fogót, és lehetett kapni különböző méretú, érhüvely? talán ez volt a neve a kis réz csövecskéknek. Kihoztam több félét, és akkorát raktam rá, amekkorát a kábel vastagság megkívánt, így oldottam meg a hangsugárzó belső kábelezésének a csatlakozását a terminálhoz, sokkal jobb kontakt, mint a forrasztás. Az érhüvelyek filléres kiadás volt, mielőtt valaki elriadna
Azt értem, hogy a kácsá-ban is tudnak krimpelni, de azt még mindig nem tudom hogyan lehet valamit mégegyszer krimpelni? A krimpelés egy maradandó alakváltozásos szerelés vagyis nem fordítható vissza. Ha a széttekert dugóról tennél fel képet akkor látnánk hogyan lett újra krimpelhető a csatlakozás. Szerintem a levágott kábel vége még bent van a dugóban. Szerintem ezek a dugók csak egyszer szerelhetők. Nekem is volt már ilyen dugóm és nem tudtam vele mit kezdeni. Bocs, tudom ez nem segíti az eladást, de mindenképp óvja a gyanútlan vásárlót. Egy kép sokat segítene tisztázni a dolgot.
- viri
- V.I.P.

Qed Airlock banándugók
Helló!
érdeklődnék, hogy ezt hogyan lehet újra szerelni. A belinkelt oldalon a krimpelt technológia van, de azt nem lehet mégegyszer szerelni, vagy mégis?
Szia! Szerintem a Kácsában is tudnak krimpelni, én egyszer régen letét ellenében még ki is hoztam egy azt hiszem furutech krimpelő fogót, és lehetett kapni különböző méretú, érhüvely? talán ez volt a neve a kis réz csövecskéknek. Kihoztam több félét, és akkorát raktam rá, amekkorát a kábel vastagság megkívánt, így oldottam meg a hangsugárzó belső kábelezésének a csatlakozását a terminálhoz, sokkal jobb kontakt, mint a forrasztás. Az érhüvelyek filléres kiadás volt, mielőtt valaki elriadna
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - AQ Husky - Audience Conductor hf kábel + ic-k, WW Platinum digi, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
- parasound2
- Törzsvendég

- Értékelés: 51
Qed Airlock banándugók
Helló!
érdeklődnék, hogy ezt hogyan lehet újra szerelni. A belinkelt oldalon a krimpelt technológia van, de azt nem lehet mégegyszer szerelni, vagy mégis?
- viri
- V.I.P.

Qed Airlock banándugók
Üdv!
Eladó 8db QED Airlock banándugó, egy kondo ksl spc hangfalkábelről vágtam le, őrizgettem, de szerintem sosem lesz rá szükségem. A képeken látszik, hogy az egyik elvan görbülve, nem vészes, kipróbáltam, a használatában semmit nem befolyásol, egy másik darabot meg én karcoltam össze elég csúnyán, amikor leoperáltam a kábelről. Szóval az állapotára való tekintettel legyen 1eft/db. Erről van szó:
http://hu.horn.eu/hu/HU/TERMEK/CUSTOM_I ... E1910?s1=1
Tel.: 06-20-345-09-59