Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic DMC FZ-50
Panasonic DMC FZ-50
Sajnos borzasztóan nyomott áron mennek ezek a remek gépek manapság. Hacsak nem kell nagyon a lé, én a helyedben megtartanám, esetleg a családban keresnék neki egy méltó, hálás új gazdit.
Igen, sajnos ez a tendencia
Nem a pénz miatt bocsájtottam áruba, egyszerűen nem használom, van egy kis kompakt masinám ami bőven megteszi ha éppen kell valamilyen alkalomra, régebben szerettem fotózgatni, de manapság már nincs rá időm, és a családban sincs olyan akit komolyabban érdekelne a képalkotás.
Panasonic DMC FZ-50
Szépen megy lentebb az ára...
35.000
Sajnos borzasztóan nyomott áron mennek ezek a remek gépek manapság. Hacsak nem kell nagyon a lé, én a helyedben megtartanám, esetleg a családban keresnék neki egy méltó, hálás új gazdit.
Panasonic DMC FZ-50
Szépen megy lentebb az ára...
35.000
Panasonic DMC FZ-50
Az nincs, de zoom meg fókusz azért van.
Ezektől függetlenül a képek alapján a gép nem lestrapált, szép állapotú, gondos gazdát mutat.
Jó ilyeneket látni
Szeretem rendbe tudni a dolgaim, hiszen vigyázni valamire semmibe nem kerül, én úgy érzem magam jól ha a minőség mellett az esztétika is rendben van.
Köszönöm az észrevételt!
Panasonic DMC FZ-50
Ne keresd, de ne is kérdezd, ez egy bridge gép nincs benne tükörmechnika.
.........
Az nincs, de zoom meg fókusz azért van.
Ezektől függetlenül a képek alapján a gép nem lestrapált, szép állapotú, gondos gazdát mutat.
Jó ilyeneket látni
Panasonic DMC FZ-50
Ne keresd, de ne is kérdezd, ez egy bridge gép nincs benne tükörmechnika.
Egy fz18-at sokat használtunk, az is remek, ebben meg még több a lehetőség.
Ajánlom mindenkinek...
Panasonic DMC FZ-50
Expo számot tudsz mondani?
Sajnos nem, de kiderítem hogy lehet megnézni
, és jelentkezem.
Panasonic DMC FZ-50
Expo számot tudsz mondani?
Panasonic DMC FZ-50
A 40 is sok még
Panasonic DMC FZ-50
Vagy talán 45.000 

Panasonic DMC FZ-50
Esetleg 48.000-ért
Panasonic DMC FZ-50
Eladó a fotókon látható Panasonic DMC FZ-50 típusú, tökéletesen kifogástalan, gyakorlatilag gyári állapotban lévő fényképezőgép, az állapotát a készülékről készült fotók is bizonyítják, kimondottan nagy becsben tartom a dolgaimat, ahogy fényképezőmet is, a készülék teljesen gyári, soha nem volt javítva, belenyúlva semmilyen formában!
A kifogástalan jelző ugyanúgy vonatkozik a műszaki tulajdonságaira is, hibátlanul teszi a dolgát, minden tekintetben, úgy gondolom, hogy ez az új korában bőven 100 ezer forint feletti áron kapható gép még ma is vidáman teljesíti a mostani hozzá hasonló kategóriában induló gépek minőségét, számtalan jelzőt, tulajdonságot írhatnék még, de az interneten sokkal több minden található róla, számomra egyszer sem okozott csalódást, ebben a kategóriában csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, már-már túlmutatva a Bridge kategórián.
Természetesen minden tartozéka megvan, beleértve a gyári dobozát is.
Ha valaki ennyi pénzért keres fényképezőt, ami bőven túlmutat a hasonló áron kapható új gépeken, akkor megtalálta.
52000 irányár.
Köszönöm ha végig olvasta!