Pár darab elkelt, pár újabb is került hozzá.Majdnem mind AAD
A Pink Floyd Sacd 8500 a többi 2000/db
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AAD cdk vegyes műfajban+Pink Floyd Sacd
Re: Klasszikus rock cdk
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"
Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"
Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"
Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"
Re: Klasszikus rock cdk
Slash cd-ék érdekelnek. 06309297833 visszahívom.
AAD cdk vegyes műfajban+Pink Floyd Sacd
A képen látható cdk.Megvigyázott újonnan véve mind.Java része AAD.Nem ma kezdtem,látszik.A Pink Floyd sacd 9500huf,a duplák 3900huf az Aerosmith tripla 5900huf a többi 2500huf.
Helyileg Nagykőrösön átvehető,vagy futár gondosan csomagolva.Privátban ajánlatot meghallgatok ha túlzásba viszed nem is válaszolok.
Helyileg Nagykőrösön átvehető,vagy futár gondosan csomagolva.Privátban ajánlatot meghallgatok ha túlzásba viszed nem is válaszolok.
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"